Şimdi Ara

Huawei TT Honor 7 ANA KONU (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.617
Cevap
63
Favori
277.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben anlamıyorum ya bana kahve falı baktırıyormusum gibi geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

Sar değerinde sıkıntı yok derken incelediğim kadarıyla bunun ayarında ki telefonlar kafa için değerler 0.7-0.8 i geçmiyo bu onlara göre baya fazla hangi anlamda sıkıntı yok dedin sen sar değerinin yüksek olması mı sıkıntı yapmaz diyosun

arkadas sen neden mesaj yaziyorsun anlamiyorum.Milleti galyana getirmek gibi bir misyon yuklenmisin sanki.Begenmiyorsan almazsin veya cihazin var ise satarsin.Sacma sapan mesajlar yazıp, bu modelin %90 ni arizaliymis veya kronik problemliymis gibi hava yaratiyorsun.

• ayrica merak edenler icin dogru bilgi olarak.

Cihazin Vucut Sar : 1,13
    Kafa Sar : 0,52

• Benim yazdıklarımla insanlar galeyane gelmez sorduklarım ilevilgili bir bildiğin varsa yardımcı olursun yoksa gerilim çıkarmaya gerek yok ben sadece bu telefonu almak istiyorum ama alıncada pişman olmak istemiyorum konuda şarj ile ilgili bile bir kaç paylaşım var daha çok olsa sormam ama yok onun için kafama takılanları soruyorum

• Ayrıca verdiğin değerler tam tersi

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Huawei TT Honor 7 ANA KONU
    Desene sen dostum al istemediğin kadar ss

• gidelimburadan G kullanıcısına yanıt
    İyi degerler
    benim tel 3 saatte %10_15 sarj yer

• MBilgehan01 M kullanıcısına yanıt
    Bu 5 saat ekran ba surelerini kac saat icinde aliyorsun

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    ben bir önceki mesajda gayet açık yazdığımı düşünüyorum ama bir daha yazayım.biraz ingilizcem olduğu için yabancı dergilerin ve internet sitelerinin honor 7 ile ilgili sitelerini ve incelemelerini de okudum.bu yorumlarda sar değerine çok dikkat çeken bir yorum göremedim ve genel olarakta başarılı bulunduğu f/p cihazı olarak tavsiye edildiğini gördüm.incelemen için linkleri yolluyorum. ingilizcen var ise oradaki forumlarada yazıp bilgi alabilirsin. sonuçta değişik fikirlerde önemli ..madem buradaki fikirler tatmin etmiyor benim gibi yabancı forumlarda yazıp sorabilirsin.ben bu siteleri almadan önce okudum.buyur vaktin varsa incele.. bende senin gibi titiz adamım o yüzden tatmin olmak için bayağa araştırdım.. cihazı alıp almaman beğenip beğenmemen sorun değil ben sıradan bir kullanıcıyım.tek yaptığım araştırmalarımı tecrübelerimi paylaşmam..bilgi çoğaldıkça büyür.

http://www.gsmarena.com/huawei_honor_7-review-1279.php

http://www.pcadvisor.co.uk/review/android-smartphones/honor-7-review-phone-huawei-uk-audio-3627043/

https://www.androidpit.com/honor-7-review

http://www.androidauthority.com/huawei-honor-7-review-636032/

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/reviews/huawei-honor-7-the-metallic-powerhouse-754443

http://www.telegraph.co.uk/technology/mobile-phone-reviews/11826654/Honor-7-review-Big-specs-small-price.html

http://forum.xda-developers.com/honor-7

• Prizma_ kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde 8-10 saat içinde yoğun olarak oyun oynuyorum.Bi ara heves edip her sarjdan önce ss alıyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

Benim yazdıklarımla insanlar galeyane gelmez sorduklarım ilevilgili bir bildiğin varsa yardımcı olursun yoksa gerilim çıkarmaya gerek yok ben sadece bu telefonu almak istiyorum ama alıncada pişman olmak istemiyorum konuda şarj ile ilgili bile bir kaç paylaşım var daha çok olsa sormam ama yok onun için kafama takılanları soruyorum

Arkadas sana ben bile usenmedim satirlarca yazi yazdim sarj degerleri ile ki bir tek ben değilim.Halen takmisin sarja ve defalarca ayni konuda mesaj yaziyorsun, ayrica insanlari farkli yonlendiriyorsun.Bak son yazdiklarina.

Yoksa zaten herkes yardimci oluyor halen sıkılmadan cevap veriyor ki taktir edersin ki insanlar veya ben bunun bir sonu olmali diyorum.Yani birisi cikip arkadas bu telefon ariza yapmiyor, sarji bitmiyor deyince mi karar vereceksin.Elektronik bu cogunluk sikinti yasamiyorsa endiselerinde alacaksin,sende problem cikarsa iade edecek veya satacaksin.Ne alirsan al bu riske sahip olacaksin.

• Arkadaşın merak ettiklerini sormasında ne gibi bir sakınca olabilir? Herkesin maddi durumu, fazla düşünmeden araştırmadan telefon almaya müsait olmayabilir. İçine sinmesini istiyordur. İsteyen cevap vermez, kimse kimseye zorla bir şey yazdırmıyor. Yardımcı olmak isteyen de bildiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışır.

Bu firmalar babamızın firması değil. Dolayısıyla telefonlarını kullanıyoruz diye savunmak zorunda olduğumuzu da düşünmüyorum. Ha ben telefondan memnun muyum? Çok memnunum. Herkese önerebilirim kendi adıma. Ama konuda da gördüğümüz üzere şarj problemi yaşayan arkadaşlarımız da mevcut, yok değil. Bu arkadaş durup dururken endişelerini dile getirmemiş yani. Bende öyle bir sorun yok, tüm söyleyebileceğim bu. Ama sorun yaşayan da var.

Benim kendi adıma düşüncem, telefon piyasasında en güvendiğim firma Huawei'dir. Teknik servis yaklaşımlarını da beğenirim, bir sorun olması durumunda yardımcı olacaklarından şüphem yok.

@ah_1903, kimse sorun olmayacağının garantisini veremez tabii, ama orana baktığımızda bu sorunu yaşayanların oranı düşük. Genelde de Vodafone hat kullananlarda bu sorun var. Hattın Vodafone değilse bence çok kafana takma, büyük ihtimal sorun sana denk gelmeyecektir. Gelirse de Huawei teknik servisi genelde sıkıntısız değişimi yapıyor. İnsanları pek mağdur etmiyorlar. Sar konusunda da için rahat olsun. Ben uzun süre Huawei G7 de kullandım. Onun da böyle yüksekti Sar değeri. Ancak daha önce de söylediğim gibi şehir merkezlerinde telefon yüksek Sar değerlerine çıkmak zorunda kalmıyor zaten. Çekim gücünün düşük olduğu yerlerde Sar değeri yükselir.

Ayrıca son olarak, o Sar değeri sayesinde arkadaşın LG G3'ünün çekmediği yerde benim G7 2-3 diş arası çekiyordu sürekli. Köye gittiğimde de Huawei telefonlar hep iyi ki almışım dedirtmiştir. Evet, Sar değeri yüksek ama boş yere de yüksek değil o değer. Bir işlevi var. Diğer telefonlardan daha iyi çekmesini sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0AECD5C0 -- 18 Haziran 2016; 21:27:35 >

• Burda yazdiklarim yardimci olup olmamakla degil, sanirim ya ben ifade edemedim veya sen bir sekilde savunma yapmak istedin arkadas adina.Herkes en tabi hakki yani forumun amaci dogrultusunda yardim alacaktir ki zaten bende ve diger insanlarda yardim ediyor. Ama ayni kisiler bir sorun uzerine defalarca ayni cevabi aldigi halde halen cevap ariyor ve munferid sorunlari genel sorun olarak aksettirmeye calisirsa forum kisir donguye girer. Zaten insanlar 3 mesaj oncesini bile okumaya eriniyor veya cevaplanmis soruyu tekrar sorarken, konularin kisiler tarafından bu kadar uzatilmasi bana gore yersiz gelmekte.

Yoksa dediklerine katiliyorum ve yazdiklarinin benim yazdiklarindan farkli bir yani yok.

Ayrica mesajlarimla hedef aldigim kisiyi de uzduysem ozur dilerim simdiden.

Kalin sağlıcakla..

• Arkadaşlar kimse kimseyi boşuna kırmasın. Hepiniz haklı olabilirsiniz. Herkes tabiki soru soracak. Ama verilen tepkilerde boşa değil. Ben bu konu 30 lardayken girdim galiba. 30 sayfayı okudum sabırla. Sonra soru sordum veya cevapladım. Ha bende sabır var okurum ama. Belki başkasında o sabır yoktur. Yinede insanlar üşenmesin diye konu kabarsın istemiyoruz haklı olarak. Sarj ve vodafone ile ilgili en fazla 10 sayfa geriye baksanız tekrar eden soru cevapları göreceksiniz. O sebeple 10 sayfa dediğin 5 dakkanı almaz oku güzel kardeşim. Aynı soruyu soracaksanda farklı şekilde sor. Sayfa 100 oldu daha ne kalmış olabilir sorulmadık.
    Güncelleme alınca sen seyret soruları. 200 ü görürüz kesin. Bak şimdi bunun gibi 3. Yazıyı yazdım ve yine şişti konu. Lütfen yanlış anlamayın. Özelden bana ve diğer arkadaşlara soru sorun gerekirse. Özelden cevap veriyoruz. Sıkıntı yok. Para almıyoruz

• Yardımcı olan ve anlayış gösteren arkadaşlara tşk ederm

• quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

Herkes burada olabildiğince cevap vermeye çalışıyor sorulara. Lakin aynı sorular geldikçe o 104 değil 500 sayfa olur. Senden sonra gelen de okumaya üşenir ve bu böyle sürer gider. Sayfaları hızlı taramak istiyorsan kullandığın tarayıcıda sayfada bul gibi bir şey illa vardır.

Beni neden rahatsız ediyor konusuda yukarıda açıkladığım gibi.

Ayrıca üslubuna dikkat edersen sevinirim.

Haklısın Kusura bakma orucluyken biraz sinir oluyor birde 3inç 300mb ramli 240p çözünürlükte dandik bi telefonla burayı okumaya çalışmak sinirlendiriyor. farklı bi tarayıcı kullanınca ram yetmiyor tarayıcı kapaniyor. normalde boşta kalan ram 50mb .işkence gibi.kasmayan tek tarayıcı uc mini onu da hız modunda kullanırsam kasmiyor.sayfalar wap sayfaları gibi ve sayfa arama yok. bilgisayarım bozuk olduğu için 3inç ekranlı 300mb ramli telefonda uc mini browserla foruma girebiliyorum forum telefonumda wap sayfası gibi.honor 7 xiaomi note 3 pro dan birini aldığım zaman rahatça arama yapabilicem inşallah.

• Cihazdan memnun musunuz arkadaşlar tasarımı hoşuma gitti açıkçası GM 5 Plus dan geçmeyi düşünüyorum batarya ve ön kamera performansı nasıldır?

• Arkadaşlar bu çalışan hizmetlerdeki hivoice nedir bilen var mı

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Sesli komut olmasıi lazım abi

• ArkadaslR telefonu alali 2 gun oldu memnunum. 4 saati geckin ekran süresi aldım yogun kullanimda. Tek sıkıntı snapchat tan bildirim gelmemesi.uygulama korunan uygulama. Ve klavyese emoji bolumuyok . Telefon cok stanil. Parasina gore en iyisi. Pil kullanim fotolarini yukleyecegim yakin zamanda

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.