Şimdi Ara

Huawei Telefonlar Nerden Bulunabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, forumda okuduğum kadarıyla T10 iyi bir telefonmuş ve üreticisi de huawei adında bir firmaymış.
    İnternette araştırdım galiba huawei ucuz android telefonlar yapıyor, kaliteli midir bu telefonlar?

Ve daha da önemlisi bu telefonlar türkiyede garantili nerden satın alınabilir?

• Turkcell t10 nakit sim kilitsiz 330 tl ye alınır, huawei yazılımı atılır, güle güle kullanılır (:
  • ayrıca alamam mı :D üzerinde turkcell t10 yazsın istemiyorum da
  • Türkiye'de resmi olarak satışı yok o markanın diye biliyorum. Arkasındaki o ufak yazıyı aldırmayın bence aynı telefon nasıl olsa (:
  • peki güzel mi telefon siz aldınız mı hızlı mı iyi mi ? =D
  • Çok başarılı bir marka, kullandığımız 3G vınn modemlerinin tamamının ve T10 telefonunun üreticisidir. 1-2 modeli internette hepsiburada sitesinde oluyor bazen , fakat model çeşiti yok umarım zamanla ülkemize girer.
  • huaweı sımdı nedır ben tam olarak anlamadım arkadaslar marka mı ? Markaysa neden turkcell t10 dıyorlar :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuza satılan xiaomi telefonlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokia, Samsung gibi bir telefon markası, onlar gibi bir telefon üreticisi Huawei.

Türkcell bu telefonu özel siparişle bu firmaya yaptırmış, biraz da özelliklerinden kırptırmış....

Huawei
    http://www.gsmarena.com/huawei-phones-58.php

U8110
    http://www.gsmarena.com/huawei_u8110-3158.php

• anladım hocam tesekkur ederım,ılk defa boyle bır uretıcı duydum ıyı oldu ogrendıgım :)
  • Peki telefon hakkında bi şeyler söyleyecek yok mu, iyi mi ?

Dün biraz denedim piyasadaki diğer dokunmatikler gibi dokunmatiği normal yani çok iyi değil,
    ama android yani bi çok uygulama olacak...

Kullananlar fikir verse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.