Şimdi Ara

Huawei talkband b1 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sporla işim yok ama işim nedeniyle telefonla çok konuşuyorum, öncesinde sony mw1 almıştım, şimdi de huawei talkband b1 aldım, ayrıca eşimede xiaomi mi-band aldım

talkband b1, hem saat hem akıllı bileklik hemde bluetooth kulaklık

artı yönleri
    kurulumu kolay marketten uygulamayı indirip kurup eşleştiriyorsunuz o kadar,

adım sayma, uyku ölçme, kalori tüketimini gösterme var,

ayrıca benim için önemli olan yanı
    arayanın adını gösteriyor, basit bir hareketle çıkarıp kulağınıza takıp net bir şekilde telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz

bilekliğin ucu usb ye giriyor, dolayısıylanşarj etmek için ayrınbir adaptör vs taşımanıza gerek yok

eksileri

sadece aramayı gösteriyor, diğer cihazlarda tüm bildirimleri görebiliyorsunuz hatta sony de rehbere girip arama bile yapabiliyorsunuz

kişiselleştirme yok, mi bandda bile ışığın rengini, bildirim süresini vs belirleyebiliyorsunuz

sonuç olarak programı geliştirilir ise çok başarılı olabilir fakat şu haliyle sadece pahalı bir bileklik yada pahalı bir kulaklık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım 300-400 civarı bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Sarı rengiyle çok hoş duruyordu.
    NFC özelliği var sanırım değil mi? Kullanılabilir mi sizce? Birde bataryası bir haftaya kadar dayanır diyorlardı. Batarya performansı ne durumda?

ben alalı 3 gün oldu şarjı bitmedi daha, ama gece yatarken çıkarıp kapatıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu rootlu kullanıyorsanız ve birazda karıştırmayı seviyorsanız bileklik bluetoothtan bağlı olduğu sürece kilidi açabilirsiniz yine. Mi Band için açılmış bir konu var aynısını yapabilirsiniz.

• 10 gündür kullanıyorum, şarjı 3 gün gidiyor, şarj için ekstra bir kablo yada adaptöre ihtiyaç duymaması süper, bütün akıllı saat ve bileklikler böyle olmalı

sesi telefona göre az çıkıyor, dolayısıyla çok gürültülü ortamlarda iyi duyulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

10 gündür kullanıyorum, şarjı 3 gün gidiyor, şarj için ekstra bir kablo yada adaptöre ihtiyaç duymaması süper, bütün akıllı saat ve bileklikler böyle olmalı

sesi telefona göre az çıkıyor, dolayısıyla çok gürültülü ortamlarda iyi duyulmuyor

hocam merhaba bende aynı bileklikden kullanıyorum fakat isim bazen gösteriyor bazen göstermiyor bunun ile ilgili bir fikriniz vr mı acaba ?

• Bende de bu bileklikten var ama şarzı iki güne düştü. Kaldı ki kulaklık olarak kullanmıyorum bile. sizdeki süreler nedir arkadaşlar?

• landmoon L kullanıcısına yanıt
    Cihazdan bende aldım fakat sadece arayanın numrasını gösteriyor isim göstermiyor neden acaba ?

ayrıca sim karta kayıtlı kişileri göstermiyor,telefona kayıtlıysa gösteriyor

• bu konuyu hortlatayım :)
    Cihaz bende var 1 yıldır kullanıyorum çokta memnunum ama kordonu her iki taraftan koptu, her yere baktım ama kordon ayrı satılmıyor, üst tarafı bozulup kordonu boşta kalan var ise bana ulaşsın.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.