Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
388.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki tel isininca whatsapp ve telefon agirlasiyor bu sorunu yasayan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Sanki tel isininca whatsapp ve telefon agirlasiyor bu sorunu yasayan var mi?

o durumu oyun oynarken yaşıyorum(aspahlt 8)
  • arkadaşlarEVA-L19C185b385 ten sonra hangi sürüm dağıtıldı bilen var mı? Veya şuan EVA-L19 da kullanılan son sürüm nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selami023

arkadaşlarEVA-L19C185b385 ten sonra hangi sürüm dağıtıldı bilen var mı? Veya şuan EVA-L19 da kullanılan son sürüm nedir?

eva l-09 modelinde 383teyim sanrım l19 için sizin b385e karşılık geliyor. daha da güncelleme gelir mi telefona sanmıyorum.
    not:haziran güvenlik yamasında hala duruyoruz.
    not2:nolur yeni güncelleme gelsin çünkü gelmeli çünkü
  • Arkadaşlar kullanmaktan cok memnun olduğum p9 plus telefonumu satıp bugün itibariyle p10 plus modeline geçiriyorum o kadar telefon kullandım ama gercekten huawei cok farklı onun icin yine huawei almak istedim insallah bu cizgiyi bozmazlar çünkü ben hicbir zaman üst üste iki telefonu ayni markadan alip kullanmadim hep sıkılıp degistiridim bu sefer öyle olmadi 😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus zenfone 3 Oreo verecekmiş ama Huawei P9 a hala verip vermeyeceğini açıklamadı.

Olursa P9 Oreo gelmez ise çok büyük hayal kırıklığı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

Asus zenfone 3 Oreo verecekmiş ama Huawei P9 a hala verip vermeyeceğini açıklamadı.

Olursa P9 Oreo gelmez ise çok büyük hayal kırıklığı olur.

xda developer forumlarına baktım onlar da gelmez diyorlar huawei kaynak kodları açmış oturup yazalım mı diyorlar çıt çıkmıyor. yani haziran ayı güvenlik yamasıyla hala duruyor telefonumuz. huawei markasının ve honorun bol telefon yelpazesini düşünürsek bence bize güncelleme hayal gibi gözüküyor. bare şu aletin pili daha stabil etseler ona bile razıyım. 3 saat pil ömrü nedir ya cihaz yeni eylülde aldım.
  • annieste A kullanıcısına yanıt
    Lineageos çıkartır diye dua edelim o halde
  • arkadaşlar merhaba yazacak bir yer bulamadığımdan belki aynı sorunu yaşayan ve çözen olmuştur diye buraya yazıyorum.
    önceleri bilgisayara bağlayıp rahat bir şekilde dosya aktarımı yaparken sonradan yapamamaya başladım.telefonu bağlayınca sadece şarj oluyor.bilgisayara bişe bağladığında çıkan ses bile yok. farklı bilgisayarlarda win10,win7 ve ubuntuyla denedim aynı sonuç.
    çözmek için yaptıklarım ama yaramayanlar:
    1-usb hata ayıklamayı açtım
    2-geliştirici seçeneğinden usb konfigürasyonunu medya aktarım protokolü yaptım
    3-bilgisayarıma driverını kurdum (burda biostan bişe yapılması gerekiyorduysa yapmadım)
    4-hisuite denedim o da görmedi
  • P10 plus telefonumu sattım. Bir süre P9 da kalacağım.

P9 Oreo alacak mı?

Bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: realistic34

P10 plus telefonumu sattım. Bir süre P9 da kalacağım.

P9 Oreo alacak mı?

Bilgisi olan var mı acaba?

Neden sattınız hocam? Memnun değil miydiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet memnun değildim.

Bir kaç sebebi vardı. Ancak kötü telefon diyemem.

Esasen ben U11+ bekliyorum..

• quote:

Evet memnun değildim.

Neydi o sebepler? Ben de almayı düşünüyordum, o nedenle soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirchhoff

quote:

Evet memnun değildim.

Neydi o sebepler? Ben de almayı düşünüyordum, o nedenle soruyorum.

p9 mu p10 mu deseler ben p9 derim ben p10daüzerine pek bir fark göremiyorum. ama mate100 pronun incelemelerine bakınca godlike tipi bir telefon yapmış adamlar gerçekten tebrike şayan
  • annieste A kullanıcısına yanıt
    dostum p8 kullanıcısı olarak bir kere sürüm güncellemesi alabildik ve şimdi hiç güncelleme gelmiyor huawei iyi güzel ama güncelleme desteği sıfır bir daha düşünmüyorum adam akıllı stabilleştirme güncellemesi bile gelmiyor.3 saat ekran süresi cidden kötüymüş p8 de de 3 saat alabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

dostum p8 kullanıcısı olarak bir kere sürüm güncellemesi alabildik ve şimdi hiç güncelleme gelmiyor huawei iyi güzel ama güncelleme desteği sıfır bir daha düşünmüyorum adam akıllı stabilleştirme güncellemesi bile gelmiyor.3 saat ekran süresi cidden kötüymüş p8 de de 3 saat alabiliyorum

yani telefonun arayüz yağ kaymak gibi akıyor kamerasına analog makina kullanan biri olarak tapıyorum. ama 3000ma batarya 3.5 saat ekran süresini haketmiyor. telefonla ilgili tek sıkıntım ekran süresi, bir de grafik arabirimi accık daha iyi olaymış. control system modeling simulations gibi derslerden sıkılınca dersler sık sık oyun oynarım oyundan ötürü bu süreyi alıyorum sanırım.
    telefonu bir yıl sonra pili ölür muhtemelen huaweiye göndersem pili ücretsiz değiştirirler mi?
    bilen biri beni aydınlatsın

• Birincisi şarj olayı P10 plusta 3750 Mah pil var diyorlar ama. Şarj performansı berbat. 3 aylık kullanıma göre konuşuyorum. Diyorlar ki hızlı şarjı var, sürekli iş icabı benim gibi gezici olan birisi ne yapsın hızlı şarj. Neremize takacağız.

En iyi şarj Htc U11 de şu anda. 3000 mah olsa bile.

Kamera performansı P9 a göre bile daha kötü. Selfi kamerası resimleri beyaz ışığı çok yüksek çekiyor.

Gece çekimi berbat arka kameranın. Neymiş sürekli ayar yapılmalıymış foto çekerken. Note8 ve U11 kamera olarak ezer P10 plusı.

Kısaca şu an elimdeki P9 dan bir farkı yok kullanım olarak. Şarjıda P9 kadar gidiyor inanın bana.

Birde arada programlardam atma yaptı bana çok nadirdir olsa.

Tek artısı var P10 plus'ın mucizevi home tuşu. Tek tuşla herşeyi yapabilmek inanılmaz rahatlık.

Eğerki seçenek arıyorsanoz aynı fiyata U11 bakın bence.

Kasa olarak biraz kaba gibi ama çok iyi bir cihaz.

• P9 tek hat kullanıyorum hala bildirim sorunu devam ediyor..

WhatsApp bildirimler gelmiyor. Nasıl hallediyorduk bu sorunu

• Şimdi güncelleme geldi bwnim cihaza umarım bildirim sorunu hallolur bu güncelleme ile.

• quote:

Şimdi güncelleme geldi bwnim cihaza umarım bildirim sorunu hallolur bu güncelleme ile.

yok artık huawei güncelleme mi verdi gözlerim yaşardı dur kontrol ediyorum siz gelen sürüm kodu ne eva l-09 için
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.