Bildirim
Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (329. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Güncelleme konusuna bi çözüm getiremediler zaten. Her güzelde bı kusur vardır kuralını uyguluyorlar. Telefon güzel servisi güzel güncelleme konusu kötü ne yazık ki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam peki kapatma nedeninizi özel değilse öğrenebilir miyim? HD ses ile görüşmelerde dakika yerine farklı bir tarife mi uyguluyor? -
En sonunda 7 yi güncelleyerek geçtim ama kamera da sıkıntı var . Videodan veya mono dan kameraya geçiş yaptırmıyor. Böyle bir sorunla karşilasan olduysa yardımcı olabilirseniz sevinirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -alpinist-
Anladım hocam peki kapatma nedeninizi özel değilse öğrenebilir miyim? HD ses ile görüşmelerde dakika yerine farklı bir tarife mi uyguluyor?
Mobil veriden yediği için kapattım hocam. Dışardayken kota dayanmıyor. Bir de mobil verideyken dahi face'deki videoları otomatik açıyor. ona ayar oldum. Bu yüzden çabuk bitiyor kotam. Bir ayarı yokmu otomatik açmasın videoları mobildeyken? Eskiden veri tasarruf modu vardı face'de şimdi o da yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 27 Ağustos 2017; 22:44:48 >
Otomatik açmayı bende iptal edemedim izlemediğimiz video yüzünden o kadar internet gidiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhnakcy90
quote:
Anladım hocam peki kapatma nedeninizi özel değilse öğrenebilir miyim? HD ses ile görüşmelerde dakika yerine farklı bir tarife mi uyguluyor?
Mobil veriden yediği için kapattım hocam. Dışardayken kota dayanmıyor. Bir de mobil verideyken dahi face'deki videoları otomatik açıyor. ona ayar oldum. Bu yüzden çabuk bitiyor kotam. Bir ayarı yokmu otomatik açmasın videoları mobildeyken? Eskiden veri tasarruf modu vardı face'de şimdi o da yok
Volte nin veri kullanımıyla alakası yok. Video lari da Facebook - uygulama ayarlari- videoları otomatik oynatmadan kapatabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemeden sonra bir 5 dk şebeke gelmedi. Bir korkmadım değil doğrusu :) Bazı arkadaşların dediği gibi ekran süresi 30 dk falan arttıysa süper olur. Birde hard reset atmaya gerek var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: atom-karınca
quote:
Orijinalden alıntı: ogzhnakcy90
quote:
Volte nin veri kullanımıyla alakası yok. Video lari da Facebook - uygulama ayarlari- videoları otomatik oynatmadan kapatabilirsiniz.
Çok sağol hocam ard arda bir sürü video oluyor bazen hepsini de açıyor tek tek kotayı sömürdü resmen bu ay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şarjımın uzun gitmesi için yaptıklarımı yazıcam belki işine yarayan arkadaşlar olur
p9- android 7 ve son güncelleme ile
wifi+ kapalı
internet evde iken wifi dışarda ve işte iken 3g modunda
otomatik hesap senkranizasyonu kapalı
Google kitaplık-Google music-google duo-fimler-oyunlar-Google uygulaması-Google+ devre dışı
gerekmedikçe konum kapalı
düşük çözünürlük modu açık
otomatik parlaklık kapalı olabildiğince düşük modda kullanıyorum
sosyal medya kullanmıyorum
yalnızca whatsapp ,kamera , müzik ve forum vs takılıyorum arada bir de oyun
şuanda 3 saat 57 dk ekran surem var
ve şarjım yüzde 52
biraz böyle kısınca iyi gidiyor gene
sosyal medya çok kullanmadığımdan arada 2g ye bile alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgltkn -- 28 Ağustos 2017; 15:40:15 > -
Hocam bu kadar kısacaksak ne anlamı kaldı böyle bir telefon almaya ekran çözünürlüğünü bile düşürüyorsunuz ekran ışığını kısık kullanıyorsunuz 4.5 g den mahrum kalıyorsunuz neredeyse herşeyi kısmışsınız o
quote:
Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn
şarjımın uzun gitmesi için yaptıklarımı yazıcam belki işine yarayan arkadaşlar olur
p9- android 7 ve son güncelleme ile
wifi+ kapalı
internet evde iken wifi dışarda ve işte iken 3g modunda
otomatik hesap senkranizasyonu kapalı
Google kitaplık-Google music-google duo-fimler-oyunlar-Google uygulaması-Google+ devre dışı
gerekmedikçe konum kapalı
düşük çözünürlük modu açık
otomatik parlaklık kapalı olabildiğince düşük modda kullanıyorum
sosyal medya kullanmıyorum
yalnızca whatsapp ,kamera , müzik ve forum vs takılıyorum arada bir de oyun
şuanda 3 saat 57 dk ekran surem var
ve şarjım yüzde 52
biraz böyle kısınca iyi gidiyor gene
sosyal medya çok kullanmadığımdan arada 2g ye bile alıyorum
İyi süre ama zaten şarjı asıl bitiren uygulamalar face,inst gibi uygulamalar.
-
P9 a geldigi halde neden p9 plus a official nougat gelmiyor, fikri olan var mi?
Merhabalar ekimin başında telefon alıcam hb nin fiyatlarını göz önüne alıcak olursak
Ekim ayında olsa bile 2000 verip p9 alınır mı
Yoksa 500 daha koyup p10 mu almaliyim. Bu iki telefondan birini sadece leica için istiyorum. P10 beni fiyat olarak zorluyor.
Bir sey daha sorcam huawei p9a oreo vericegini soyledi. Ama bunun da sonu p8e n vermicez vazgectik diyen huawei tr p 9 icin de der mi? Bu konuda gonlum rahat olablr mi? P9 benim ihtiyaclaeimi karsilayabilcek telefon. P10 biraz bana lux kaciyor.
Smdiden tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: annieste
Merhabalar ekimin başında telefon alıcam hb nin fiyatlarını göz önüne alıcak olursak
Yoksa 500 daha koyup p10 mu almaliyim. Bu iki telefondan birini sadece leica için istiyorum. P10 beni fiyat olarak zorluyor.
Bir sey daha sorcam huawei p9a oreo vericegini soyledi. Ama bunun da sonu p8e n vermicez vazgectik diyen huawei tr p 9 icin de der mi? Bu konuda gonlum rahat olablr mi? P9 benim ihtiyaclaeimi karsilayabilcek telefon. P10 biraz bana lux kaciyor.
Smdiden tesekkurler
Hocam mantıken tabiki almışken p10 almak bir üst versiyon sonuçta ama fiyat farkı değer mi inanın değmez bence aralarında pratikte çok fark yok. Karar sizin p9'u gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hala daha en sorunsuz en iyi telefonlardan biri.
Oreo güncellemesini vermekten vazgececeklerini sanmıyorum p9 Huawei'in en çok satan modeli bu marka biraz daha isim yapıp itibar arttırdıysa p9 sayesinde. İşlemcisi de güçlü. O yüzden güncellemeyi verirler. Ama ne zaman verirler kestirmek zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 29 Ağustos 2017; 2:37:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Smdiden tesekkurler
Huawei P9 a Oreo vereceğini nerede söyledi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sdn de filan gorduydum oreo alcak listede p9un adi var
Telefonumda 2-3 haftadır araçlardan eklediğimiz widgetlar doğru düzgün çalışmamaya başladı.
Mesela whatsapp'in 4*2'lik kutusu. Mesaj geliyor, ikonda sayı işareti çıkıyor ama widget'ta mesaj listelenmiyor.
Yine mesela bir döviz-borsa uygulaması, aşağıda yenile ikonu var, oraya tıkladığımda normalde bilgiler yenileniyor ama bu sorun çıktığında o da çalışmıyor.
Telefonu yeniden başlattığımda bir müddet çalışıyor sonra yine çalışmamaya başlıyor.
Benzer sorunla karşılaşan var mı? (versiyon nougat) -
Arkadaşlar güncelleme konusunda bilgisi olan var mı sizce 8.0 gelir mi ? birde p9 için bi güncelleme yayınlanmış bazı değişiklikler yenilikler varmış bize ne zaman ulaşır :) -
quote:
Smdiden tesekkurler
Kardeşim bende senin gibi arada kaldım sonunda p9 plus aldım çok memnunun özelliklerine bak istersen ekran 5.5 inç ram 4 gb 64gb hafıza hızlı şarj özelliği çift hoparlör 3d touch birsürü özelliği var fiyatıda uygun tek sorun ithalatçı garantili düşün istersen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X