Şimdi Ara

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.496
Cevap
36
Favori
211.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gold kardeşimin sevdiği bir renk değil. Kutudan çıkan 1A lık şarj aleti ile 3,5 saatten aşağı dolmuyor gözüküyor. Muhtemelen siz 2a lık şarj aleti ile öyle süre alıyorsunuz. Şimdilik 2a ile hızlı doldurabilir, sorun çıkmayabilir ama ileride ne olucağı belli değil. Huawei tavsiye etse zaten kutuya 2a lık şarj aleti koyardı ve hızlı şarj desteği verirdi.

Aynı durumdan dolayı 1 ay önce gm discoveryden başım yandı. 2a şarj aleti ile bir süre şarj ettim, hızlı doluyordu sorun yoktu ama geçen ay telefon şarjdayken aniden çınlama sesi yapıp kapandı. Bir daha da açılmadı telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 1 Kasım 2016; 11:39:40 >
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    P8 oneririm kamera,dayaniklilik,ses konusunda iyi ama bataryasi biraz zayif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    Uzun sure şarj olmasi kadar o kdar uzunda bitme süresi var. Rom root haricinde mi5 bana pek mantıklı gelmiyor Samsung j716 serisinede bakabilirsiniz. Huawei hızlı şarj yüzünden çok kaybediyor.

• Telefonun batarya süresi giderek rayına oturmaya daha da artmaya başladı. Birkaç şarjdan sonra 8 saati de göreceğine inanıyorum. Batarya yönüyle sıkıntı çekenlere ve P1 gibi kalın ve büyük bir telefon istemeyenlere kesinlikle tavsiyemdir.

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)
  • Selamlar.. Vatan da 1199 Tl'ye düşmüş siyahı.. Webe özel diyor, dükkana gitsem aynı fiyata alamam mı? Bu fiyata kaçırmayım diyorum. bİr de kronik sorunu yok di mi? 16 gb olması da micro sd kartla hallolur diye düşünmekteyim (dahili hafıza gibi gösterebiliyoruz sanırım), doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belgarathh

Selamlar.. Vatan da 1199 Tl'ye düşmüş siyahı.. Webe özel diyor, dükkana gitsem aynı fiyata alamam mı? Bu fiyata kaçırmayım diyorum. bİr de kronik sorunu yok di mi? 16 gb olması da micro sd kartla hallolur diye düşünmekteyim (dahili hafıza gibi gösterebiliyoruz sanırım), doğru mudur?

Webe özel dediği için mağazadan aynı fiyata alamayız.
    AYnısını düşünüyorum hocam şu an. Kronik sorun?
    Garantisi ithalatçı mı distribütor mu oluyor acaba?
    LG'de hafıza kartına uygulama atılmıyordu. Bunda atılıyorsa süper, ama 16 yeter yine de diye düşünüyorum
    Var mıdır acil cevap verecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

Selamlar.. Vatan da 1199 Tl'ye düşmüş siyahı.. Webe özel diyor, dükkana gitsem aynı fiyata alamam mı? Bu fiyata kaçırmayım diyorum. bİr de kronik sorunu yok di mi? 16 gb olması da micro sd kartla hallolur diye düşünmekteyim (dahili hafıza gibi gösterebiliyoruz sanırım), doğru mudur?

Webe özel dediği için mağazadan aynı fiyata alamayız.
    AYnısını düşünüyorum hocam şu an. Kronik sorun?
    Garantisi ithalatçı mı distribütor mu oluyor acaba?
    LG'de hafıza kartına uygulama atılmıyordu. Bunda atılıyorsa süper, ama 16 yeter yine de diye düşünüyorum
    Var mıdır acil cevap verecek?

Aldım gitti, umarım kısa zamanda gelir.

• Arkadaşlar SAR değeri meselesinden kafam karışıyor ne kadar çok hoşuma gitse de telefon. Bu telefonun değeri yüksek mi

• Ben turkcellden aldım huawei p9 lite.turkcelldekiler 3gb ramli modeli.telefon harika.hızı şarjı herşeyi iyi fakat tek sorun tüm uygulamalar ana sayfada.uygulamalar menüsü yok yani.buna çözüm varmı acaba

• Güle güle kullan, ben de yarın ya da pazar alacağım sanırım, deneyimlerin neler bir kaç günde:)
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    Sar değeri 2' yi geçmediği sürece problem yok diye biliyorum..
  • quote:

Güle güle kullan, ben de yarın ya da pazar alacağım sanırım, deneyimlerin neler bir kaç günde:)

Gidip alamayacağım için internetten aldım hocam. Tahminen anca pazartesi günü verilecek kargoya. Beklemedeyim, ve beklemekten nefret ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattari

Ben turkcellden aldım huawei p9 lite.turkcelldekiler 3gb ramli modeli.telefon harika.hızı şarjı herşeyi iyi fakat tek sorun tüm uygulamalar ana sayfada.uygulamalar menüsü yok yani.buna çözüm varmı acaba

Google playden Asus launcher var onu kur

• Bizde kardeşime beyaz 3 gb modeli alarak aranıza katıldık.

Arkadaşlar,
    telefonda radyo yok.
    Yükleme imkanı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Bizde kardeşime beyaz 3 gb modeli alarak aranıza katıldık.

Arkadaşlar,
    telefonda radyo yok.
    Yükleme imkanı var mıdır?

Bende 2 gb ramli model var ithalatçı garantili, bunda fm radyo var. Sizdekinde neden yok bilmiyorum. Distribütör garantili ise ondan olabilir, ithalatçı garantili ise 3 gb ramli model olduğundan olabilir.

• adilkahraman A kullanıcısına yanıt
    Ram den degil disbirtor telefonlarda vergiden kaçmak icin radyo kaptiliyordu

• quote:

Ram den degil disbirtor telefonlarda vergiden kaçmak icin radyo kaptiliyordu

@Crazy Goat
    Bir çözümü yok mu peki?

quote:

Orijinalden alıntı: adilkahraman

Bende 2 gb ramli model var ithalatçı garantili, bunda fm radyo var. Sizdekinde neden yok bilmiyorum. Distribütör garantili ise ondan olabilir, ithalatçı garantili ise 3 gb ramli model olduğundan olabilir.

@adilkahraman
    Sizdeki radyo uygulamasının apk dosyasını paylaşma imkanınız var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 7 Kasım 2016; 13:4:18 >
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Çözüm avrupa romuna geçme

• Merhaba Arkadaşlar;
    Cuma günü Turkcell'den 3GB siyah renkli alarak aranıza katıldım. Daha çok yeni ama telefon ile ilgili şimdilik bir sıkıntım olmadı. Wifi de güzel çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRL-1- -- 7 Kasım 2016; 15:59:57 >
  • http://dosya.co/v9s184ueo7bq/FmRadioHuaweiP9Lite.zip.html

Bi deneyin, yedek alırken sistem uzantılı bi dosya da oluştu onu da ekledim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.