Şimdi Ara

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.496
Cevap
36
Favori
211.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    P8 Lite ve diğer modeller (gr5,g8...) Var çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Bende p8 var
    Kamera olarak p9 lite yerine tavsiye ederim.
    Bana 1 gun yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrcrzzr

Çitf tık özelliğini ben göremedim. Sanırım yok. Ekran süresini paylaşmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

Huawei nin tüm modellerinde çift tıklama özelliği var

Kullanan bir arkadaş söyledi.
    Knock on yokmuş.

XDAdevelopers'da root atılırsa knock on açılabiliyor yazıyor.
  • P9 lite de çift tık ekran açma yok, p8 litede vardı. Bence p9 litede çift tıka gerek te yok çünkü parmak izi okuyucu çok hızlı.

• musti35 kullanıcısına yanıt
    Cit tıkla acma var ama cift tijla ile kapatma yok hocam ben ekran kikidi kullanmiyorum bende orjinal kapakli miknatisli kilif var kapagini kaldiriyorum ekran aciliyor kapagi kapatiyorum ekran kapaniyor mis hic uğraşıyorum ama bendeki p8 modeli akillif kilif ozelligi diger hangi modellerde var bilmiyorum

• Beyler cift tikla ekrani acma var mı yok mu bi karar verin

Ben tüm huawei modellerinde var diye biliyorum, izledigim incelemelerde hic buna deginilmedi ve sadece bi incelemede bu özelliğin olmadığı belirtilmişti.

• Kullandığım huawei cihazlarından

P8 litede çift tıkla ekran açma var.

P9 litede çift tıkla ekranı açma yok.

P9 litede var diyen arkadaşlar ayarı biliyorsa söylesinler bakayım ama ben o kadar kurcaladim yok.

• Çift tıklamanın olduğu huawei cihazlarda çift tıkla ekran açmayı Ayarlar-Hareket kontrolu-Cift dokunma diyerek aktif edebiliyoruz FAKAT p9 lite de orada çift dokunma diye bir bölüm yok.
  • P9 Lite ekranın donanımsal desteği yok

• P9 lite da çift tıklamaya gerek yok çünkü parmak izi var parmak izli telefonlarda cift tık olsa nolur olmasa nolur zaten parmak iziyle direk ekran acılıyor neyin kafasındasınız arkadaşlar

• Arkadaşlar size bir ekran süresi daha. Telefon 3 gece 2 gündür açık. Diğer ekran süresi 7 saatti ama 1.5 günlük kullanım vardı. Burada 2.5 günlük kullanım var. 1 saatlik kayıp ekran süresini 3 gecelik beklemede harcamış. (yüzde 5 de şarja takıldı)

Huawei P9 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları (Android 7.0 Nougat B380 yayınlandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrcrzzr -- 29 Ekim 2016; 23:18:27 >

• adilkahraman A kullanıcısına yanıt
    Huawei bu özelliği kaldirmakla ayip etmis o zaman hocam

Peki ekran kapaliyken harf ile uygulama acma var degil mi hocam. Bilirsiniz M harfiyle muzik acilir, C harfiyle kamera acilir vesaire. ? :)

• Mrcrzzr M kullanıcısına yanıt
    Gercekten bu cihazin pil omru tahmin ettigimden cok daha iyiymis, bilsem zamaninda A5i almaz P9 Lite'i beklerdim. Pismanim desem yeridir, A5i ablama verip parayi koparabilirsem alirim artik.

• Arkadaşlar honor 7 kullanıyorum p9 lite ile arasındaki oyun performansı olarak fark var mıdır?

• P8 performans olarak P9 Lite'tan bir tık geride özellikle GPU konusunda. P8 sadece kamera olarak biraz daha iyi olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canqiri

Arkadaşlar honor 7 kullanıyorum p9 lite ile arasındaki oyun performansı olarak fark var mıdır?

sadece oyun performansı olarak fark var honor7 Mali-T628 MP4 kullanırken p9 lite Mali-T830 MP2 kullanıyor daha güncel bir yonga seti olduğu için çok fazla bir fark yok bana göre doğru honor 7 kullanıcı deneyimi olarak daha iyi bir cihaz aynı zamanda bende almayı düşünüyorum, honor7 350€(1200tl civarı) p9 lite güncel ancak 279€(1000tl civarı) bir fiyat ile yurt dışında satılıyor.
  • Cumartesi günü bursada mediamarkt'a gittim eşime Sony XA almak için
    bir görevli bizle ilgilensin diye beklerken teşhir telefonu ile bir fotoğraf çekip azıcık büyütünce
    hemen sony standından uzaklaştım ve huawei p9 lite (gold) alıp eve döndüm.
  • aynı olayı bende yaptım. artı sony çok ısınmıştı. bu telefonu aldığım günden beri ısındığını hissetmedim. hatta çok az ısınsa bu soğuk kış günlerinde iyi olurdu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrcrzzr -- 31 Ekim 2016; 14:10:19 >
  • Kız kardeşime telefon alacağım, p9 lite ile xiaomi mi5 arasında kaldım. Telefonu çok yoğun kullanır. Kamera (hem ön hem arka), pil süresi, hoparlör ve dayanıklılık gibi durumlar önemli.

Mi5
    Dayanıksız oluşu
    Arka kapağın çabuk kırılabilir yapıda oluşu
    Hafıza kartı takılamaması(32gb hafıza için)
    Garanti durumu şüpheli
    4g 20 bandını desteklememesi
    Hoparlörü pek iyi değil
    Pil süresi fazla değil

P9 lite
    Kamerası mi5 kadar iyi olmayışı(sanırım birde sabitleme sıkıntısı var)
    Video çekimi kötü
    Sanal tuş olması
    Yavaş şarj (hızlı şarj desteklemiyor)
    Otg yok
    16 gb dahili hafıza
    Goriila glass yok
    Kırılmaz cam takılınca alt taraftaki huawei yazısının oradan boşluk oluşması(her kırılmaz cam da böyle mi bilmiyorum)

Aklıma gelen eksi özellikleri bu yönde. Hız bakımından video testlerde pek farklılık yok gibi. Huaweideki işlemci gayet hızlı geldi bana. multitaskingde de sıkıntı yok gibi, chrome da çoklu sekmelerde durum nasıl bilmiyorum.

Xiaomi nin ultrapixel ön kamerası ve arka dual-led ois kamerası, gyro, kapasitif tuş, hızlı şarj, gorilla glass 4 ve arayüz dikkatimi çeken şeyler.

Huawei nin ise pil süresi, dayanıklılık, hoparlör kalitesi, hafıza kartı takılabilmesi (fakat 16gb dahili hafıza bu devirde az), 4g desteklemesi.

Yalnız aklıma takılan huaweide hızlı şarj olmaması, her ne kadar yavaş şarjı desteklesem de kardeşim için bu büyük bir sorun. Birde sanal tuş kullanımı can sıkıcı, butonlar lg gibi geniş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 1 Kasım 2016; 0:55:59 >

• Asriell kullanıcısına yanıt
    Bayanlar için huwaei p9 lite gold rengi çok şık.Kesinlikle almalısın,xiamio daha çok erkeklere hitap eden bir model,merak etme 85 90 dakikada sarj doluyor.Gözün kapalı p9lite al.Yarın shifdelete p9lite incelemesi gelicek yotubeden takipte kal.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.