Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
339.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun geldi guncelleme bana da. Bos alan artti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • performans, pil ömrü nasıl yeni güncellemede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varaka bin Nevfel

performans, pil ömrü nasıl yeni güncellemede?

Güncellemeyi bugün yaptım. Performans ve pil olarak bir fark hissetmedim ama boş alan 4,70gb'dan 5,65 'e yükseldi. Benim için en önemlisi buydu. Fazladan 1 GB katkısı oldu güncellemenin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • P10 lara Mart ayı sonuna kadar oreo güncellemesi tamamlanacak diyor huwai tr Instagram sayfadinda, ya p9 a hangi ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu8suf -- 1 Mart 2018; 11:58:49 >
  • Kamera sizde de yavaş açılıyor mu? Kameraya bastıktan yaklaşık 10 sn sonra ancak görüntü geliyor telefon inanılmaz kasılıyor. Nedeni hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

Kamera sizde de yavaş açılıyor mu? Kameraya bastıktan yaklaşık 10 sn sonra ancak görüntü geliyor telefon inanılmaz kasılıyor. Nedeni hakkında bilgisi olan var mı?

Hayır bende hemen açılıyor, kasmıyorda..Belki sizde telefon alanı fazla doludur ondan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

Kamera sizde de yavaş açılıyor mu? Kameraya bastıktan yaklaşık 10 sn sonra ancak görüntü geliyor telefon inanılmaz kasılıyor. Nedeni hakkında bilgisi olan var mı?

Sd kartınız yavaş mı, telefon hafızası çok mu dolu. Hafızayı boşaltın.

• Kullandığım uygulamaları yüklendikten sonra geri kalan 1-2 GB hafıza bana sıkıntı veriyordu.
    6 aylık cihazımı 750₺ satıp üzerine 500₺ ekledim kapalı kutu siyah P10 Lite aldım.
    Artık hafıza derdim yok şükür.
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    İlk başta öyle düşündüm. Telefon hafızasına(5gb boş) aldım kayıt yerini ancak durum aynı. Bir türlü anlam veremedim.

• Telefonda 3 GB yerim var. Kullandığım SD kart class 10. Pişi hep 30 lardayken taktım.. kullanımına özen gösterdim ama telefonun şarjı gece boşta 15 16 gitmeye başladı ki uçak modunda. Ekran süresi 6 saati geçmiyorum. WhatsApp yok sadece Instagram ve snapchat. Oyun oynadığım da yok. Çok saçma bir durum en fazla 2 yıl "kullanılabilecek" bir telefon demek ki.

(Hiçbir uygulama indirmeyip telefonu açmayop kullananlardan bahsetmiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhdrtlk

Telefonda 3 GB yerim var. Kullandığım SD kart class 10. Pişi hep 30 lardayken taktım.. kullanımına özen gösterdim ama telefonun şarjı gece boşta 15 16 gitmeye başladı ki uçak modunda. Ekran süresi 6 saati geçmiyorum. WhatsApp yok sadece Instagram ve snapchat. Oyun oynadığım da yok. Çok saçma bir durum en fazla 2 yıl "kullanılabilecek" bir telefon demek ki.

(Hiçbir uygulama indirmeyip telefonu açmayop kullananlardan bahsetmiyorum)

'pişi' yüzde 30 da takarak çok da iyi yapmış olmuyorsunuz. Telefonu pil bitene kadar kullanıp sonra tam şarj edip kullanmak daha sağlıklı. Yüzde 90 a kadar da şarj edilebilir, bu batarya ömrünü uzatır. Fakat dipte ne kadar az kalırsa o kadar iyidir. Ben baştan beri böyle kullanıyorum aldığım gün gibi hala. Hızlı şarj eden, yavaş şarj eden, Powerbank, çakmaklık vb. her yerden de şarj ettim.

Bircok editor, pilin %30- %80 arasinda sarj edilmesi gerektiğini söylüyor.

Sonucta pil denen seyin onru 2 yil oldugu icin cok da takmamak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bircok editor, pilin %30- %80 arasinda sarj edilmesi gerektiğini söylüyor.

Sonucta pil denen seyin onru 2 yil oldugu icin cok da takmamak lazim

Bu zamana kadar bütün cihazlarımı bu şekilde kullandım. Samsung dizüstü bilgisayarım 5 yıl oldu hala piliyle uzun süre çalışabilmekte. Ben de bu zamana kadar bu işin uzmanlarından pili bitene kadar kullanıp sonra şarj etmenin uygun olduğunu dinledim. Şimdiki piller ' yok nikelmiş yok lityummuş yüzde 20 ettiyseniz yüzde 50 edin, yok yüzde 40 olunca şarja takın ' hala hikaye anlatıp milletin aklını karıştırıyorlar

Ben de casper laptop kullaniyorum 4 yildir. Pili halen cok iyi. Format bile istemedi daha.

Ama iphone cihazim 1.5 senede kendi kendine kilitlenmeyebasladi. Cunku apple, pilin omrunun %80 ve alti oldugunu anladigi an islemci frekansini düşürüyor.

• Telefonu İlk aldığımda gün boyu kullanımdan sonra %50-%60 arası kalıyordu ama %35 lere düşmeye başladı. Sonra düzeldi yinr %50 üstü kalmaya başladı. İlginç bir durum belki güncellemelerle alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khann10 -- 2 Mart 2018; 9:29:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynısı bende de oluyor. Sd kartım hızlı. 4-5 tane uygulama yüklü bazen 10saniyede açılıyor bazen aşırı donuyor

• Bende normal açılıyor, 2 buçuk 3 saniye sürüyor açılması. Hafızası bayağı dolu benimkinin. Başka bir sebebi olmalı

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Benzer donanımda olan mi a1 aşırı hızlı iken telefonumun böyle arada kasması ve donması hoş değil

• Aşırı hızlı telefon istiyorsanız Oneplus 5t alın diğerleri telefon bile değil yanında kamerası falan efsane Xiaomi mi A1 falan hikaye. Sd kartı varsayılan yapıp birde hızlı olmayan bir kart takarsanız yavaşlayabilir p9 lite 2017.

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt
    Parasına göre kamerası berbat oneplus ve mi'nin. Sd kartım yüksek hızda varsayılan sd kart değil

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.