Şimdi Ara

Huawei P8 Lite?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Babam Vodafone'dan P8 Lite almayı planlıyor.Kontratlı düşündüğü için en iyi f/p performans o gibi gözüküyor.Sizce nasıl bir telefon yada o fiyatta önerebileceğiniz alternatif varsa yazın.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Patren diye biri gelip C4 alın yazarsa elime küreği alıp kapı kapı gezeceğim onu bulduğumda da fena düzeceğim.
  • Hoo
  • bence c4 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

bence c4 alın

Geliyorum.

• eski telefon vardı nokia 1110 i onu verdim p8 lite indirimli kampanyadan yararlandın eski telefonu 360 ytl saydılar aylık 26*24 :624 tl ye geldi
    cihazı anlatıcak olursam sekiz çekirdek işlemci 1,2 ghz 2 gb ram 16 gb dahili hafıza 13 mp arka kamera ön kamera 5 mp performans anlamında iyi bir telefon adının huwaei olması insanları ürkütüyor kullanıp inceledikten sonra ön yargılarım kalmadı

eksi yönlerinden birtanesi otg desteği yok..

şarjı 1 gün gidiyor her android telefon gibi
  • Teşekkürler.Aldık telefonu cumartesi.Bizdede çok eski Siemens SE55 vardı onu verdik fakaf söylenilen kadar indirim olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUAWEİ MATE X3
    2 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    geçen yıl açıldı
    Xiaomi A2 Lite
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alma kardeş bu teli çok sıkıntıları var diyorlar ve yavaslıyomuş tel

• HAYIRLI OLSUN
  • bende almayı düşünüyorum..yaklaşık 2 hafta olmuş sizler telefonlarınızı edineli.hayırlı olsun öncelikle..uzun kullanım testi gibi bi görüş bildirir misiniz ? pişmanlık tarzı bi duygu var mı :) ?

tarife olarak hangi tarifeyi seçtiniz ?

trkcll kullanıyorum numaramı taşıyacağım,numara taşıyanlara tarifeler 10 lira daha ucuz..arayıp "kontrat yapacağım niye tarifeyi pahalıya veriyorsunuz" dedim "bi kullanıcı tek bi kampanyadan faydalanabilir" dedi..

adamlar aslında tarifeyi 10 tl daha payalıya veriyorlar..senelik 120 , 2 senelik 240 tl daha fazla parayı faturalara ödeceğiz zaten..
  • Kırmızı akıl küpüyle aldık.Babam memnun olduğunu söylüyor.Fakat ben IP 6+ kullandığım için bana biraz basit geldi açıkçası. :D
    Yinede günlük kullanım için ideal.
    Söyledikleri gibi fazla bir indirim yok ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: hodri_meydan

eski telefon vardı nokia 1110 i onu verdim p8 lite indirimli kampanyadan yararlandın eski telefonu 360 ytl saydılar aylık 26*24 :624 tl ye geldi
    cihazı anlatıcak olursam sekiz çekirdek işlemci 1,2 ghz 2 gb ram 16 gb dahili hafıza 13 mp arka kamera ön kamera 5 mp performans anlamında iyi bir telefon adının huwaei olması insanları ürkütüyor kullanıp inceledikten sonra ön yargılarım kalmadı

eksi yönlerinden birtanesi otg desteği yok..

şarjı 1 gün gidiyor her android telefon gibi

dostum senden naber ? cihazda yavaşlama felan oldu mu?

p8 lite incelemesi izledim , p8 de uzun kullanımda yavaşlama oldu diye yorum yaptı..p8 lite içinde aynısı olursa ileride açıklarız dedi..kafamı çok karıştırdı..
  • herhangi yavaşlama yok gayet başarılı
  • Gecen hafta bizde anneme aldık.Kamerası çok iyi değil ama yinede o fiyata güzel cihaz.Yavaşlama falan olmadı gayet memmunuz tavsiye ederim.Güzel kampanya yapmışlar
  • bu fiyat segmenti cihazlardan kamera performansı beklemek yanlış ... Hiç bir telefon dlsr makiinenin yerini tutmaz zaten
  • inceleme videolarını izledim ben beğendim bu telefonu. 26 lirax24 ay taksitle almış arkadaş sanırım eski bir telefon verip kullanmadığımız bir samsug var onu verip taksitle bu fiyata bu telefonu alıcam. annemde galaxy s4 var onu satarım biraz daha ekranı büyük bir tele geçmiş olur :)
  • Vücut sar değeri çok yüksek. Onun dışında piyasaya fiyatına taksit ile alınabilmesi çok iyi.

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    S4 bundan daha iyi.P8 Lite'nin ekranı S4'den sonra çok soluk gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Godiantus

S4 bundan daha iyi.P8 Lite'nin ekranı S4'den sonra çok soluk gelir.

ekranı da aynı boyutmuş :) özellikleri daha kötü olsada eski telefonu verip yeni cihazı 600 liraya almak iyi fikir gibiydi ama vodafone sitesine baktım 1500 lerden aşağı tarife yok.
  • semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Dikkatinizi çekerim boyut için demedim "netlik" için söyledim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.