Şimdi Ara

P20 Lite & 6S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süren telefon araştırmamın ardından 2 telefon arasında kaldım : P20 lite ve iPhone 6s. Şu anda Samsung kullanıyorum ve Android ile devam edecektim ama son birkaç günde iPhone da düşünmeye başladım. Bu aralıktaki Nokia 8, Sony XZ1 ve Asus Z5 gibi telefonları da belirli sebeplerden eledim yani sonuç olarak bu iki telefondan birini alacağım.

Telefonda aradığım günü çıkartan bir batarya (sosyal medya ağırlıklı kullanıyorum.) İyi diyebileceğimiz bir kamera ve şık bir görünüm açıkçası. 3 yıl civarı kullanırım kasma donma yapmamalı. Huawei estetik görünümü ve kamerası olarak beni daha tatmin edecek gibi, Android sürümü güncel, ama 6S'in de kendine göre artıları var. Android deneyiminden sonra iostan sıkılır mıyım veya aynı hatta daha fazla para verip 2-3 yıl eski bir telefon almak doğru olur mu acaba yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6S'in kamerası p20 lite dan daha iyidir , 6s ios12-13 alıcak ama performansı nasıl olur bilemiyorum … Bunun dışında kasa ve ekran olarak p20 lite çok daha güzel ben olsam p20 lite alırdım..

• Sırf çerçevesi az olduğu için Çin li telefonlara çuval çuval paralar verenler var. Bence telefonu alırken en önemli özellik garanti.. Bu yuzden sony xz premium,sony xz1,nokia 8 modellerini birdaha incelemeni oneririm. P20 lite tasarimi tamam şık duruyor hoş ama parasının hakkını verdiğini düşünmüyorum. İphone 6S den Sony Xz premium a gecen biri olarak. iPhone un plus modelleri harici bence cok kullanışsız. Ve iPhone 6s' e bu saatten sonra 2700 civari para vermek mantiksiz. Benim önerim Sony XZ Premium.. 4K HDR ekran, hafıza kartı desteği, kulaklık girişi, suya ve toza karşı dayanıklılığı, servis ve garanti koşulları, Snapdragon 835 islemcisi simetrik ve sağlamlığı hissettiren tasarimi..

İphone 6S Plus - S7 Edge
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.