Şimdi Ara

Huawei P70 serisinin kılıf görüntüleri sızdı: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei P70 serisinin kılıf görüntüleri sızdı: İşte tasarımı
    Çinli teknoloji devi Huawei, Huawei P60 serisine güç veren Kirin 9000s platformu ve kamera yükseltmeleri le ses getirmeyi başarmıştı. Bu bağlamda tüm gözler Huawei P70, P70 Pro ve P70 Pro Art modellerinde çevrilmiş durumda. Son olarak da akıllı telefonların tasarımını gösteren kılıf görüntüleri internete sızdı. Gelin hep birlikte göz atalım.



    Kamera tasarımı değişiyor



    Hatırlayanlar olacaktır, Huawei P70 serisi Ocak ayından bu yana gündemde ve yakın tarihte telefonların özelliklerinden sizlere bahsetmiştik. Digital Chat Station'da ortaya çıkan yeni bir görüntüde ise, seride yer alacak modellerin koruyucu kılıflarını görüyoruz. Buna göre akıllı telefonların arka bölümünde, simetrik bir şekilde yerleştirilmiş üçgen kamera adası bulunuyor. 



    Huawei P70 serisinin kılıf görüntüleri sızdı: İşte tasarımı
    Bu bölümde en büyük halka muhtemelen birincil 50MP kamera, diğer ikisi ise telefoto ve ultra geniş sensörler olacak. Dikey açıklıkta ise çift tonlu LED flaş ve lazer AF ikilisinin bulunması muhtemel. Kaçıranlar için daha önce Huawei'nin hem Sony IMX989'u hem de Omnivision OV50H sensörlerini test ettiği aktarılmıştı. Son raporlar ise, ikincisi yönünde karar verildiğini söylüyor.



    Omnivision OV50H, değişken diyafram, 1/1,3 inç optik format, 1,2 mikron piksel boyutu, gelişmiş düşük ışık performansı ve 50MP çözünürlüğe sahip. Ayrıca birden fazla HDR modu, yüksek kare hızları, 8K video kaydı sunuyor.



    Aktarıldığı kadarıyla Huawei P70 ve P70 Pro, ön yüzünde dört taraftan kavisli OLED ekrana sahip olacak. Ayrıca bu panelin minimal çerçeveler, daha duyarlı dokunma hassasiyeti ve renklerle destekleneceği belirtiliyor. Üstelik Samsung veya LG yerine, BOE, COST, Visionox ve Tianma gibi Çinli üreticilerin imzasını taşıyacak. Son olarak akıllı telefonlar, çift stereo hoparlör, 5.000mAh pil kapasitesi ve Kirin 9000S (standart model) platformundan güç alacak.



    Ayrıca Bkz.Huawei, elektrikli araç şarjında sınırları zorlamayı hedefliyor



    Huawei P70 serisi hakkında bildiklerimiz şu an için bunlarla sınırlı. Ancak akıllı telefonların Nisan ayına kadar tanıtılacağı söyleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda daha fazla detayın paylaşılacağını düşünüyoruz.  




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/leaked_huawei_p70_cases_reveal_an_unusual_camera_design-news-61852.php







  • apple ile yarışabilecek tek telefon huawei dir
  • Hocam özgün olalım derken biraz ipin ucu kaçmış gibi o rezalet kamera tasarımı ne öyle
  • taktaktakirdama kullanıcısına yanıt
    siz kendi aranizda yarisin ,samsung tek basina daha yukarida bir yerde
  • P50 Pronun yanında kötü duruyor üzgünüm Samsung bile daha şık artık
  • iPhone 16Pm tasarımı belli oldu. Üçgen kamera adası.
  • jiletosman kullanıcısına yanıt

    Huawei Google nedeniyle Global'de pek tercih edilmiyor. İnsanlarda BBK'nın, Transsion ve Xiaomi gibi şirketlerin kalitesiz - sorunlu cihazlarını almaktansa Samsung'a yöneliyor. Bunda garipsenecek bi'şey yok, Huawei bir yandan da Honor aracılığıyla pazar payını arttırmaya çalışıyor. Bu arada Huawei ve Honor'un ayrıldığına hala inanan yoktur umarım :).

  • taktaktakirdama kullanıcısına yanıt
    Mate 10-20 zamanında Apple'ın esameni okunmamaya başlayınca ambargoyu uyguladılar firmaya. Adamlar teknoloji dünyasındaki her şeyi telefonlarına ekliyordu. 2019 da aldığım Mate 20 Pro hala canavar gibi. Pili bile 1.5 günü çıkartıyor. Apple olsa şimdiye kadar 3 kere pil şişmesi , 20 kere güncellemeden performans düşürme gibi olaylar yüzünden çöp olurdu :)
  • 1500 Euro verip maps kullanamamaya ne dersiniz? Her şey çin komünist partisi için!!!

    -huawei
  • Tasarım gerçekten kötü bence P60 Pro kamera tasarımıda gereğinden fazla büyük geliyor bana, Nerede o P9 tasarımı Huawei P70 serisinin kılıf görüntüleri sızdı: İşte tasarımı 

  • Ben halen en güzel kamera tasarımı olarak Samsung S10 derim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.