1.liğe oturmasından değil Çin hükümeti ile olan göbek bağını kesememesinden ötürü yaptırım yedi. Xiaomi, Google'dan banlandı mı? Hayır. Abd, Apple için bir markayı silecek olsa Huawei'den önce Samsung var pazarda. Kaldı ki kapitalizm böyle bir şey değil, özel sermaye Abd, Rusya, Çin arasında taraf tutmaz başarılı her büyük şirkete dev özel yatırım fonları ortak olur yada olmak ister. Huawei fotoğrafta konusunda başarılı bir firma ama video konusunda da geri de kalan bir firma. Yıllarca yaptırım öncesinde de dev rakipleri 4K@60 FPS çekebilirken üstüne üstlük 1080P ve 720P'de ağır/hızlı çekim seçenekleri daha yaygınken Huawei en son 720P@1920 FPS hamlesine kadar gerideydi. O yıllarda anlamış olmalılar ki bu hamle ile biz videoya da yatırım yaptık, yapıyoruz demeyi sonunda akıl ettiler. Diğer Çinlilerden farklı olarak Huawei büyük ihtimal fotoğrafa yazılım alanında da ciddi yatırım yapıyor olmalı. Zira o zamanlar yüksek frame çekememesini ben kesin iyi sensör kalitesi kadar yazılımda kesin öyle bir işleme, hesap yapıyorlar ki aynı kaliteyi - işlemi videoda yapamayacakları için videoda kayıt seçeneklerini, çözünürlük ve fps ayarlarını ciddi kısıtlıyorlar diye düşünüyordum. Huawei, Apple'ın rakibi olamaz Samsung'un rakibi olabilir arkadaşlar. Apple, kendi müşterisine kendi bahçesinde istediği gibi istediği hizmeti mümkün mertebe dizayn edip, çizip - edip bir şekilde hem 3. parti firmalara hem tüketicilerine bunu satabiliyor. X86/X64'ü ve Intel'i hayatımdan çıkartıyorum ahanda bu da yeni Arm üzerindeki yazılımlarım, ahanda bu da eski yazılımlar için geçici emülatör çözümüm dedi. Ne tüketicilerden ne yazılım üreticilerinden kimse onca emek boşa gitti, kim şimdi hepsini yeniden Arm'a özel uyarlayacak, güncelleyecek demedi aksine Arm mimarili M1'ler, M2'ler millete oyhş dedirtti. Huawei, Google hizmetleri - servisleri olmadan telefon satamıyor. Apple, 50 yıllık Intel'e bay bay artık benimle değilsin diyor satışı düşmüyor aksine satışı artıyor. ( Apple'ın şekülcüğünden ve dayatmalarından haz etmediği için zamanında napacam yav Apple'ı deyip almayan biri. Zamanında çok kazandığımdan değil tabi o zaman bu kadar pahalı değillerdi. ) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 6 Mart 2023; 13:5:51 > |
Bildirim