Şimdi Ara

Huawei p50 pro kullanıcı kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
17.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lansker kullanıcısına yanıt

    İyi dayanmışsınız. Ben 48 saat dayanamadım Huawei p50 pro kullanıcı kulübü 

  • 1.5 ay. Hergün yeni bir sorun. Bir uygulama çalışmaz. Birisinin haritası çalışmaz. WhatsApp fotpraf kırpma 15 sn sonra kararıp geri gelir. Konum bile adam akıllı çalışmıyordu. Huawei bitmiştir benim için. Yeni marka bakıyorum. Daha önce ilk Sony, sonra htc, bir ara blackberry, sonra htc 10 kullandım. Bunlar ya battı ya da Türkiyeden çekildi. Mate 10 pro ile Huawei ye başladım. İkincisini almadan Huawei de bitti....
  • Merhaba arkadaşlar ben de bugün aldım telefonu. Kamera olayına girdim tabi direkt:) Hareketli cisimleri sabitleyen OIS var diye biliyorum ki olmaması saçma olur ama Mesela hafif esintide yaprakları çekeyim dedim sabitleyemiyor bişeyi eksik mi yapıyorum?

  • 10ore kullanıcısına yanıt
    Eldeki titreşimi alır. Objede o şekilde varsa ona birşey yapamaz. Ama ois olayı mükemmel çalışan bir telefon. 100x de video çektim. Kusursuz. Ama kamera dışında genel olarak çöp
  • Hocam peki mesela vapurdan fotoğraf çekenler oluyor martılar vs sabit prof makina ile çekilmiş gibi oluyor. O özelliğin adı nedir? Bunda var mı?

  • lansker kullanıcısına yanıt
    Ben 2 senedir bu forumda google servisleri olmayan huawei almayın aldırtmayın herkes sizin gibi değil diyorum. Ama millet google servisleri apk yüklemek zannettiği için alıp ondan sonra yok şu uygulama çalışmıyor yok bildirim gelmiyor diye hayıflanıyor
  • Biohazard kullanıcısına yanıt
    Google çok önemli değil diyorsunuz ama uygulamaların %85'i google push notfiction ve google servislerini kullanıyor. Umarım p50 pro alma gibi bir hata yapmamışsındır...
  • Ben 2 gündür kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım ancak yeniyim daha. Sadece kamera uygulamasını beğenmedim. Resimleri düzgün çekemiyor gibi geldi:)
  • 10ore kullanıcısına yanıt
    Normal modda çekiyor ya da proda ama açıyı yakalamak gerekiyor. Bu telefon bunu yapıyor. Orası sizin yeteneğiniz
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Androide hakim biriyim. Genel olarak bazı şeyleri aşabileceğimi düşündüm. Bir de Huawei marketi baya gelişti. Ancak ufak eksiklikler app yi kökten etkiliyor. Bütün deneyimi çöp ediyor. Google bize baya alıştormış sistemli bir çalışmayı.
  • Akıllı pil kapasitesini yeni farkediyorum. 4 saat giden ekran süresi bakalım bugün ne kadar gidecek :) belkide %60 kapasiteyle kullanıyodum pili.
  • 10ore kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsan yap 5.5 saat normal şartlarda zor. Navigasyon kullanmıyorsan olabilir. Ekranı düşük çözünürlüğe al. Ekran kare hızını 120 den 60 a çek. Süren uzar. Başka çaren yok. Pili kötü değil, işlemci çok enerji tüketiyor. Bir de sistem optimize değil bana göre.
  • lansker kullanıcısına yanıt

    Bugün HarmonyOS'e geçmeyi planlıyorum. Geçersem Pil performansını da yazacağım.

  • 10ore kullanıcısına yanıt
    Deneyime değişiklik olacağını, handikapların giderilebileceğini zannetmiyorum.
  • Telefon güzel, kamera cix, 3 sorun var bence; söylendiği gibi şarj öyle uzun gitmiyor. İşlemci performans modunda garip bi şekilde aşırı ısınıyor, son olarak Google servisleri,.. Bu google servisleri için bence gspace de geçici bir çözüm bazı uygulamalar gspace de de işe yaramıyor quick pro yada strava gibi... Umarım en kısa zamanda bir çözüm olur.
  • shogushugu S kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulabilecek birşey değil ki... Bulabilecekleri tek çözüm custom rom. El altından custom rom yapacaklar. Ancak onlar harmony os yaptılar. WhatsApp verilerim hep uctu. İlk başta zorda olsa aktardım. Ancak mate 10 pro ya dönerken işe yaramadı. Birçok şeyde platformlar arası çözüm bulmaları gerekecek. Kendi Bulut servisleri vs olması yeterli değil. Bu telefonları kullanan Android kuşlacınıları. Apple değil. Haliyle çözüm Android üzerinden olmalı
  • lansker kullanıcısına yanıt
    Huawei p50 pro kullanıcı kulübüAverage Logsyoutube
    Subscribe this channel: https://www.youtube.com/channel/UCre8oRc1gMmylcDenInZ5ig to get more updates. Huagu PC ADB tool zip file download link: https://www.mediafire.com/file/srobv1kj1nj4zgw/huagu_PC.zip/file Huagu English mobile app file download link: https://www.mediafire.com/file/4jdqf45p34vln79/huagu2_eng.apk/file 2, Fix the error warning of this device is not Google Play protect certified, to manually register your Huawei phone GSF ID on Google Official website: https://youtu.be/keBnOvlw_Lc 3, Fix the error warning of this device is not Google Play protect certified, clear all GMS app's storage in the offiline mode of your Huawei phone: https://youtu.be/PlOEyU9vS_w 4, Switch off background auto upgrade of your Google GMS apps to avoid error warning of your device not Google Paly protect certified: https://youtu.be/6sLrdzcmD9o Suggested previous video: Install Google Play GMS services using virtual machine on EMUI10, EMUI11, HarmonyOS 2.0, Honor Magic systems: https://youtu.be/38Ssu6A8YmM Install native Google GMS and Google App store for Huawei phones EMUI10 system video tutorial: https://youtu.be/m09M6GTUkGg The method to downgrade EMUI11 to EMUI10 to install native Google GMS&Google App Store on Huawei EMUI10 phones: https://youtu.be/f62k6gfZaHU Subscribe this channel and hit the bell to not missing any updates in future and leave your comments about the topic down bellow. I read every single comment and will get back to you soon. Thank you so much for every one's love and support. 😀 #Average_Logs
    https://www.youtube.com/watch?v=UG2BNBQRVSw&feature=youtu.be

    Acaba bu çocuğun yaptıklarını yapsak sorunları aşarmıyız garanti dışına çıkmadan?

  • shogushugu S kullanıcısına yanıt
    Garanti dışı kalacak bir durum yok burada. İle yararsa kesin kur. Hizmetler çalışırsa ne ala...
  • HarmonyOs ile kullanıyorum 3 gündür. Dün sabah 8'de şarjdan çektim. Öyle sanıyorumki 5 saatten fazla ekran kullanımı aldım bu saate kadar ve Şarjım an itibariyle %6. Ekran görüntüsünü telefondan ekleyeceğim az sonra.

    Huawei p50 pro kullanıcı kulübü

    Özetle telefondan çok memnunum. Kamerasından bilhassa. Haftasonu Moon mode ile çektiğim fotoğrafı da ekleyeyim bitireyim :)


    Huawei p50 pro kullanıcı kulübü


    Huawei p50 pro kullanıcı kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ore -- 6 Eylül 2022; 18:5:32 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.