Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.688
Cevap
41
Favori
239.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neyini beğenmedin Mesela bilgilendirirmisin ?kullandım dediğine göre büyük ihtimalle coloros 6 ve Android 9 vardı ayrıca 4 gbtti.arkadaşım Bir çok ülkeden bir çok video izledim eis iyi iş yapmış.makro çekimler ana kamera çok iyi hatta .p40 lite da cidden çok sallanıyor.ayrıca teknosada p40 lite öve öve bitiremeyen kızın.bende kullanıyorum muazzam demesiyle bir iki uygulamaya bakmasını istedim teli bi çıkarttı ekran öyle bi çatlamış ki alttan zar zor görünüyor.neden böyle oldu dedim kilifsiz kullandım diyor :) benimde 3 yaşında oğlum var .teşekkür ederim dememle yanından ayrılmam bir oldu .sonrasında baktığımda korumaya saglamliga dair birşey bulamadım realmeyi Adam 1 dk suya soktu çıkardı sildi bayram temizliği gibi ..Teşekkürler yatinitin için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıza.BN.

Bir kaç ekleme daha yapayım, sonradan aklıma geldi.
    Günümüz cihazlarında işlemci gücünden ziyade ram miktarı da çok önemli. Bu telefonda 6gb ram var. Genellikle 2.8 veya 2.9 gibi ram boşta. Daha önceki kullanmış olduğum telefonlarda uygulamalar arası geçiş yaptıktan sonra uygulama içindeki bir yeri tıklarsam bekliyordum. O esnada yaşamışsınızdır, ne oldu buna niye takıldı diye orayı burayı tıklarsın. Sonra telefon bir anda cevap verir veya cevap uygulama vermiyor kapat / bekle seçeneği çıkar. İşte o sorun bu tlefonda hiç karşıma çıkmadı.

Performans olarak cihaz oldukça stabil ve hızlı. Hiç bir uygulamada sorun yaşamadığım gibi, kullanıcı arayüzü olan emui ile de yani cihazın kendi işletimiyle veya arayüzüyle de ilgili hiç bir osrun yaşamadım.

Üstüne üstlük 128 gb rom ile geliyor. Ben bu kadar aktif kullanan biri olarak bana 16 gb hayatta yetmiyor, 32 işimi rahatlıkla görüyor ama üç beş video fotoğrafa abanınca o da doluyordu. Bu telfonda bunun 4 katı daha rom var, lütfen 6gb ram ve 128 gb rom detayını da göz ardı etmeyin. Çok önemlidir.

pil konusuna bir açıklık getirelim.
    Cihaz yazıldığı zere 30 dakikada %70 şarja ulaşıyor. bu gerçekten inanılmaz. Ynai telefonun başında beklemiyor veya gene pili bitti diye zırt pırt şarja takmıyorsunuz.
    Hızlı şarj değil, süper şarj özelliği var. 40watt şarj aletiyle geliyor, bu da hauwei'nin amiral gemilerinde kullandığı şarj aletidir. Normalda 25 watt'tı sanırım bu ayardaki telefonların şarj cihazı. Daha düşüğü de var evet. Kısaca, kutudan 40 watt şarj aleti çıkıyor. Şark diye 1 saatte 0'dan 100'e doluyor. Ara ara lazım olup da taktığımda 15 dakika gibi bir sürede %17-18'lerden %40'lara çıktığını görüyorum. İlla ki isteyen olursa test eder yazarım ne diyim. Şarj olayı iyi. Bataryası dediğim gibi gün boyu netflix, video kamera web surf, uygulama wsp derken gün boyu gidiyor işte. Bitmiyor.

Milyon tane uygulama yükledim oyundur foto düzenlemedir başka salak şeylerdir. paycell finans, banka, spor aklınıza ne gelirse. çalışmayan etmeyen hata veren naz eden yok. Olmaz tabi niye olsun ki.
    Bir tek bazı bankacılık uygulamarında qr kod ile soruın çıkıyor, o da google servisleri yüklü olmadığından diye düşünüyorum. Karekod okuyucusu iyi , bunda bir sorun yaşamıyorum.
    Cihazı bugün alıyorum herhangi bir Turkcell bayiden şunu okuduktan sonra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi beyler serüvenim uzun bu cihazı burada yazmıştım zaten bilen bilir Turkcell digital operatörden sipari etmiştim 273*12 şeklinde cihaz 4 hafta beklememe rağmen bin türlü gelmedi en son iptal ettim nalet olsun diyip. Birde 1 aya yakın iptal süreci için bekledim ve nihayet iptal edildi. Ama cihazında fiyatı arttı muhtemelen bunun için o kadar bekletmislerdi. Şimdi ben mecburen Turkcell'den faturaya ek taksitle cihaz almak zorundayım 12 ay vade ile çünkü anca öyle ödeyebilirim. Bana bu cihazı almayın şunu alın dediğiniz bir cihaz varmı aynı fiyat olmak şartıyla ve Turkcell'den almak zorundayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 8 Temmuz 2020; 11:19:19 >
  • Almak isteyenler, burada benim ve diğer arkadaşlarımızın yaşadıkları, yazdıklarını lütfen dikkate alsınlar.
    Google play servisine ihtiyaç duyan uygulamaları kullanıyorsanız, telefonu alıp 2 hafta sonra takasa girmeniz çok olası.
    Ama bu servislere ihtiyaç duymuyorsanız ve bundan eminseniz kesinlikle müthiş bir cihazdır. Hangi uygulamada ne var ne yok hemen hemen hepsi paylaşılmış zaten.

Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim. Haktır günahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asena_seyma

Neyini beğenmedin Mesela bilgilendirirmisin ?kullandım dediğine göre büyük ihtimalle coloros 6 ve Android 9 vardı ayrıca 4 gbtti.arkadaşım Bir çok ülkeden bir çok video izledim eis iyi iş yapmış.makro çekimler ana kamera çok iyi hatta .p40 lite da cidden çok sallanıyor.ayrıca teknosada p40 lite öve öve bitiremeyen kızın.bende kullanıyorum muazzam demesiyle bir iki uygulamaya bakmasını istedim teli bi çıkarttı ekran öyle bi çatlamış ki alttan zar zor görünüyor.neden böyle oldu dedim kilifsiz kullandım diyor :) benimde 3 yaşında oğlum var .teşekkür ederim dememle yanından ayrılmam bir oldu .sonrasında baktığımda korumaya saglamliga dair birşey bulamadım realmeyi Adam 1 dk suya soktu çıkardı sildi bayram temizliği gibi ..Teşekkürler yatinitin için
    Kullandığım cihaz son sürümdü . P40 liteı öve öve bitiremiyorum demedim zaten. Birincisi malzeme kalitesi hiç 3100 tl'lik bir cihaz tadı vermiyor. Ekran gün ışığı altında kötüydü, tamam 90 hz ekran hoşuma gitti. Ön kamerayı beğenmedim. Fiyatı az daha uygun olursa alınabilir ama bende yarattığı hissiyat pek olumlu değildi.

Detaylı kamera vs yapmadım. İki gün kullandım iade ettim.

• quote:

Almak isteyenler, burada benim ve diğer arkadaşlarımızın yaşadıkları, yazdıklarını lütfen dikkate alsınlar.
    Google play servisine ihtiyaç duyan uygulamaları kullanıyorsanız, telefonu alıp 2 hafta sonra takasa girmeniz çok olası.
    Ama bu servislere ihtiyaç duymuyorsanız ve bundan eminseniz kesinlikle müthiş bir cihazdır. Hangi uygulamada ne var ne yok hemen hemen hepsi paylaşılmış zaten.

Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim. Haktır günahtır.
    Al diyorsan kamera memnun eder video kezza stabilize iyi 2.5 3 sene kullanırsın diyorsan yarın alacam Turkcell'den ne diyorsun Google uygulamaları benim için önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Al diyorsan kamera memnun eder video kezza stabilize iyi 2.5 3 sene kullanırsın diyorsan yarın alacam Turkcell'den ne diyorsun Google uygulamaları benim için önemli değil.

Alıntıları Göster
    Dostum selam.
    Eğer ki google play servisleri benim içi önemli değil diyorsan, hakikaten müthiş bir cihaz. Daha iyisi de var elbette. Ama sen de benim gibi paso kamera video ve youtube takılıyorsan 10 numara 5 yıldız. Ben bunun dışında diğer her şeyi de yapıyorum ve bazı uygulamalarda bazı sorunlar yaşıyorum o noktada goole play servisleri devreye giriyor. Bu servisler olmadan da aktif kullanabiliyorum ve şunu da daha önce dediğim gibi yinelemek istiyorum.

İster google olsun ister burger king isterse Uğur derin dondurucu olsun. Ne olursa olsun, bir firmaya bütün her şeyimizi elimizi kolumuzu bu kadar kaptırmak, o firmayı bırakınca bu kadar aciz duruma düşmek bu devirde hiç doğru bir şey değil. Tamamen özgür ve tamamen güvenli olmalı her şey. Huawei bunun adımlarını atıyor, bakalım ne olacak. Belki de başaramayacak bilemem. Ama görmek isterim sonucunu ne olursa.

Kamerasından son derece memnunum. Hele hele gece çekimleri bir harika.
    pilinden ve hızından da aynı şekilde son derece memnunum. yüz tanıması parmak izi okuyucusu dokunmatik duyarlılığı tasarımı çok iyi. Performansı çok iyi.

Daha önce dediğim gibi ekran kalitesi ve kamera kalitesi çokdaha iyi cihazlar var. Ama bu da son derece iyi. Aynı markanın başka cihazlarından daha iyi olduğu bariz ortada yaptığım testlerle.
    Markayla ilgim yok. Nasıl olsun ki? Marka çalışanlarının orada burada iyi niyetle bile olsa kendi markaları hakkında yazı yazmaları kurumsal firmalar tarafından yasakalnmıştı. Tüm çalışanlarına da bunu imzalattırmışlardır. Hani diyor ya zbaqzıları, firma çalışanı diye. Kurumsal firma çalışanları bunu yapamaz. Yaparsa yasal yükümlülük altına girer.
    BEnim bu markayla hiç bir bağım yok gönül bağından başka.

• Rıza.BN. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam daha iyisini almaya maddi olarak maalesef gücüm yok. Bunuda Turkcell'den 12 taksitle ki hala yapıyorlarsa alacam. O zaman aradığım cihaz sıkıntı yaşamamam dediğinize göre Google servislerini önemsemedigim için hocam.

• quote:

Anladım hocam daha iyisini almaya maddi olarak maalesef gücüm yok. Bunuda Turkcell'den 12 taksitle ki hala yapıyorlarsa alacam. O zaman aradığım cihaz sıkıntı yaşamamam dediğinize göre Google servislerini önemsemedigim için hocam.
    Bu telefonu alanlar satmaya çalışıyor. Geçmiş sayfalara bakın isterseniz. Google servisleri deyip geçmeyin. WhatsApp bile sorun oluyor. Bildirim sorunu da var. Netflix 480p ancak izlersin vs vs. Mi 10 lite a bak veya note 9s..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bu telefonu alanlar satmaya çalışıyor. Geçmiş sayfalara bakın isterseniz. Google servisleri deyip geçmeyin. WhatsApp bile sorun oluyor. Bildirim sorunu da var. Netflix 480p ancak izlersin vs vs. Mi 10 lite a bak veya note 9s..

Alıntıları Göster
    Netflix kullanmıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Alıntıları Göster
    Bu arada evet WhatsApp bildirim sorunu var ben de yadiyrkum zaman zaman

• Whatsapp bildirim sorunu ben de yok. Zaten google drive'a yedeklemek dışında google ile alakası da yok Whatsapp'ın.

• Arkadaşlar şöyle bi göz gezdirdim yorumlara, madem ufak tefek sıkıntıları var telefonun niye hala almakta diretiyorsunuz? Yok ben googleplay kullanmam zaten, yok ben netflix kullanmam zaten diyip geçmeyin. Gidin Mi 10 lite ya da note9 pro alın rahatınıza bakın.
  • Bi Hayırlı olsun alırım. 335*12 aldık 273*12 iken iptal etmiştik salak gıbı neyse.
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

• quote:

Bi Hayırlı olsun alırım. 335*12 aldık 273*12 iken iptal etmiştik salak gıbı neyse.

hayırlı olsun kardeşim :)

• quote:

hayırlı olsun kardeşim :)

Alıntıları Göster
    Cok sagol hocam birşey soracam huawei ilk kez kullanıyorum son uygulamalar nereden kapatıyoruz çalışan uygulamaları?

• quote:

Cok sagol hocam birşey soracam huawei ilk kez kullanıyorum son uygulamalar nereden kapatıyoruz çalışan uygulamaları?

Alıntıları Göster
    o huawei olmasından değil, android 10 olmasından. :) O yüzden acemilik çekiyorsun. İlk başlarda ben de alışamadım ama alışınca da vazgeçmek istemiyor insan.

Onun ayarı çok basit, istersen eski usül üçgen kare daire çıkarıp tıklayarak da halledebilirsin. Bunun adı sistem gezintisi.
    ayarlar> neredeyse en altta sistem ve güncellemeler > sistem gezintisi

Bu ayarı anlattıktan sonra şöyle diyeyim;öncelikle öğreticiyi aç, neyi nasıl yapacağını çok güzel anlatıyor. Ben de anlatayım, açık uygulamayı kapamadan ana ekrana dönmek için için parmağını ekranın en alt ortasına koy ve yukarı hızlca kaydır. Bu hareketi yavaş yaparsan da çalışan uygulamarı görebileceğin ekran gelecek. Bunun dışında ekranın sağ veya sol tarafına da aynı hareketi uygulayabilirsin. Bu esnada seni bir sürpriz bekliyor, ekranın sağ veya sol tarafında parmağını götürüp, birazcık çekip beklersen bir menü daha gelecek.

En iyisi öğreticiyi açıp bir dene lütfen

• quote:

o huawei olmasından değil, android 10 olmasından. :) O yüzden acemilik çekiyorsun. İlk başlarda ben de alışamadım ama alışınca da vazgeçmek istemiyor insan.

Onun ayarı çok basit, istersen eski usül üçgen kare daire çıkarıp tıklayarak da halledebilirsin. Bunun adı sistem gezintisi.
    ayarlar> neredeyse en altta sistem ve güncellemeler > sistem gezintisi

Bu ayarı anlattıktan sonra şöyle diyeyim;öncelikle öğreticiyi aç, neyi nasıl yapacağını çok güzel anlatıyor. Ben de anlatayım, açık uygulamayı kapamadan ana ekrana dönmek için için parmağını ekranın en alt ortasına koy ve yukarı hızlca kaydır. Bu hareketi yavaş yaparsan da çalışan uygulamarı görebileceğin ekran gelecek. Bunun dışında ekranın sağ veya sol tarafına da aynı hareketi uygulayabilirsin. Bu esnada seni bir sürpriz bekliyor, ekranın sağ veya sol tarafında parmağını götürüp, birazcık çekip beklersen bir menü daha gelecek.

En iyisi öğreticiyi açıp bir dene lütfen

Alıntıları Göster
    Anladım hocam kolaymış. Tabi huawei ilk kez kullanıyorum ve cihazı alalı henüz birkaç saat oldu. Cok guzel bir cihaz arkadaşta bayıldı. Ha benim salaklığım 4000 TL ye geldi ama yapacak bir şey yok. Mecburen turkcelden almak zorunda kaldım vatan krediyi yi onaylamayınca. Ne yapalım sağlık olsun cihazı aldığımdan içinde %65 sarj vardı elimden düşmedi hala %35. Sarj aleti harika 40w 70 dk de ful dolduruyormuş.

• quote:

Bi Hayırlı olsun alırım. 335*12 aldık 273*12 iken iptal etmiştik salak gıbı neyse.

En fazla 2 ay sonra zararına da olsa elden çıkaracaksın, buraya yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

En fazla 2 ay sonra zararına da olsa elden çıkaracaksın, buraya yazıyorum

Alıntıları Göster
    Yav yurü git senin bu telefon ile ne sorunun var bro onu anlamadım. Beğenmemene birşey diyemem herkesin zevki farklı ama 4 bine geldi bana turkcelden aldım 335x12 niye elden çıkarım ekmeğe muhtacız oyle zengin değiliz zırt pırt telefon değiştirelim. Ve gayet guzel cihaz seri kamera muhteşem batarya harika olmuş Google servisleri onemli değil. Dun bütün ihtiyaç duyduğum uygulamaları kurdum sosyal medyasından hepsine.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.