Şimdi Ara

***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü*** (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.650
Cevap
42
Favori
232.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    Ben P40 lite'tan memnunum henüz ban da yemedim gms yükledim kullanıyorum. Ben güncellemeden önce yüklediğim için gms yüklü kaldı ama sonradan deneyenler yükleyebildi mi bilmiyorum. Netflix kalite 480p gerçekten ama Netflix Türkiye'nin içeriği çok yetersiz olduğu için aboneliğim olmasına rağmen 3 ayda toplasan 10 saat izlemişimdir.

    Eksiklikler:
    1-GMS olduğu halde gelen maillerin bildiriminin anlık gelmemesi
    2-Whatsapp driveda yedeklendiği için gms kurulmazsa yedekleri yüklemede sorun olabiliyor veya uğraştırıyor.
    3-GMS kurulmazsa bazı uygulamalar yüklenemiyor telefona ama hangileri bilmiyorum. Bazı banka uygulamaları yok mesela.

    Banka uygulamalarımın hepsi yüklü google playden indirdim. NFC kullanmıyorum ama banka uygulamalarında sorun olduğunu belirtmişler.
    Youtube Vanced yüklediğim için youtube'ta sorunu yaşamıyorum. Bu arada video yönünden kamerası çok kötü ama fotoğraf yönünden de bir o kadar başarılı.

    Benim için tek sorun mail bildirimlerinin geç gelmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlad the impaler -- 30 Haziran 2020; 14:27:46 >




  • Jerkese selamlar. P 40 lite. Wapp ı phone klone ile bu yelefona yükledim. Ama sohbet yedeği alamıyorum bir yolu varmıdır. sevgi ve saygılarla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bununla realme 6 (8/128) arasında kaldım .testlerde çok başarılı pil kamera.g90t var mediatek uzun ömürlü Olmaz lafında aldirmiyorum.720 a denk geliyor .Hatta geçiyor ..bakabilirsiniz, p40lite 10 dk uzakta 3.150 tl .realme trendyol3000 .internetten telefon almadım hiç ayrıca bende google servisleriyle işim yok yeaaa demiştim ama letgo Vs gibi gmaille giriş yaptığımız yerler Hala yok uzun zamanda düzelmez :( Ne yapacağım bende bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asena_seyma987 A kullanıcısına yanıt
    İnşallah kimse cevaplamaz da derdinizi daha derli toplu anlatırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vlad the impaler V kullanıcısına yanıt
    Gecenin o saatinde yine iyi anlatmışım.kısaca realme 6 8/128 Huawei p40 lite arasında kaldım.p 40lite Hemen alabilirim gidip ama google hesabıyla giriş yaptığım yerler app olarak hala yok tarayıcı üzerinden de nereye kadar.cok telefonla haşır neşir olmasamda google olmaması gözümü korkuttu realme 6 çok istiyorum internetten sipariş vermeye çekiniyorum.Biraz daha beklesemmi ? Realme 6 trendyolda 3 bin teknosa gibi yerlerde 3.899.://///

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asena_seyma987

    Gecenin o saatinde yine iyi anlatmışım.kısaca realme 6 8/128 Huawei p40 lite arasında kaldım.p 40lite Hemen alabilirim gidip ama google hesabıyla giriş yaptığım yerler app olarak hala yok tarayıcı üzerinden de nereye kadar.cok telefonla haşır neşir olmasamda google olmaması gözümü korkuttu realme 6 çok istiyorum internetten sipariş vermeye çekiniyorum.Biraz daha beklesemmi ? Realme 6 trendyolda 3 bin teknosa gibi yerlerde 3.899.://///
    3000 küsür verip her an banlanma riski, neredeyse tüm uygulamalarda çalışacak mı acaba durumu. Bence uzak durun. Geçmiş sayfalara bakarsanız çoğu satmış bile telefonu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yaşım, mesleğim ve elektronik cihaz düşkünlüğüm gibi sebeplerle bu zamana değin olabildiğince çok telefon değiştirmiş, her türlü web sitesini, uygulamayı sürekli aktif kullanan biri olarak bir kaç konuya açıklık getirmem sanırım bu cihazı almak konusunda kararsız kalanların işine yarayacaktır. Nitekim benim değineceğim konulara daha önce de pek kimse ilgi gösterip detaylarıyla bilgi vermemiş.

    Bir mesaj gördüm, 5 gün önce bir arkadaşımız yazmış, zamanında görüp cevap yazamadım. Umarım bunu görür, ona ithafen..


    Google play servisleri yükleniyor, yüklenmiyor, yüklü gelmiyor ban yiyor vesaire.
    HMS var, apk siteleri var, bankacılık uygulamaları, diğer uygulamalardan bildirimler, haritalar vesaire...
    kamerası nasıl pili nasıl, garantisi kılıfı telefoncuların alması almaması cihaz fiyatı vesaire..

    Biz bir telefonu bugünlerde akıllı cihaz olarak kullanıyoruz. Artık bu bir telefon değil.
    Akıllı bir cihazdan beklentilerimiz nedir arkadaşlar ?

    Herkesin beklentisi uygulama bazlı olsa da, temel özelliklerden başlayalım.

    Ben cihazı 1 aydır kullanıyorum bu arada.

    Bir kaç inceleme denk geldi ve video kalitesinin normal olduğunu kimse yadırgamaz sanıyorum. Beklentileri veren bir video kalitesi var. Daha iyi olan elektronik veya mekanik titreşim / gürültü önleme özelliği olan başka bir takım telefonlarla kıyaslanmış. Eh haliyle titreşim / gürlütü önleme özelliği olan telefon buna fark atacak tabi. bu kıyas kabul eder mi?

    Kamera seçeneklerinde titreşim özelliğine sahip olan bir cihaz ile kamera seçeneklerinde titreşim özelliğine sahip olmayan bir cihaz birbiriyle kıyaslanır mı? Geri kalan her şey göz ardı edilerek bu şekilde bir kıyaslama yapılması son derece mantıksızdır. Şöyle kıyaslanır, şunun fiyatı 3000 lira ve titreşim var, bunun fiyatı da 3000 lira ve titreşim yok denilir. Bu iki telefon tek özellikle değil, en az iki parametre ile kıyaslanır. Ve bu şekilde ortaya bir fark çıkar. Ekstra bir opsiyon sunularak mantıklı bir kıyaslama yapılır.

    Ne demek istiyorum?
    bu paraya titreşim önleme özelliği olan cihazlar var. Onlar alınabilir.
    Bu paraya titreşim önleme özelliği olmayan cihazlar da var. Onlar da alınabilir.
    Mantıklı bir kıyas kabul edecek / ettirecek kadar detaya girmeyeceğim, görüyorsunuz çok çok fazla detaya inerek çok dallandırıp budaklandırıyorum. Çünkü yapılması gereken budur. Bunun yerine telefonda olan ve olmayan özellikleri yazarak kullanıcılara bir nebze olsun faydam olsun isterim. Kıyaslama yapmak elbette kıymetlidir ama amacımıza uygun hareket etmek daha da önec verilmesi gereken bir karardır. Bu amaca yönelik zaten seçenekler ortaya çıkacaktır. En az paraya en süper arabayı alamayacağınız gibi, en az paraya en süper telefonu da alamayacaksınız. Doğru orantı. Ne kadar para o kadar köfte.

    Ne demek istiyorum?
    Acer'in ilk renkli ekranlı cep telefonlarını duydunuz mu, gördünüz mü hiç? Çıktığı dönemde rakiplerinden çok daha pahalıydı ama cihazda polifonik melodi bile yoktu. Ama güzel bir tasarımı ve saf mavi renkli güzel bir ekran vardı. O zamanlar renkli ekran yoktu. Sırf mavi ekranı var diye tercih edilir bu telefon. Sırf deri direksiyonunun dikişleri kırmızı diye de tercih edilebilir bir spor araba. Veya sırf arka kapağı çift renk diye de tercih edilebilir bir telefon. O halde neyle kıyaslayacağız? 1001 tane özelliği tek tek inceleyip haa şu daha iyi mi diyeceğiz? O fiyat performans testidir. Kullanıcı deneyimi, haz, istek, tercihleri tamamen göz ardı edilerek kıyas yapılacak nokta burası değil, bundan çok daha baştadır.

    Ben öyle yapmayacağım. Bu noktadan sonraya değineceğim. Bu şartlar altında bir p40 lite almaksa amacınız, gelin onu konuşalım.


    Cihaza 3 kere google play servisi yükledim. 3 farklı yöntem, 3 farklı gms paket, 3 farklı ülkeden yola çıkan açıklamalar ve hatta Huawei yetkil servisi ile de bizzat görüştüm. Onların da yönlendirmesi ile işlemleri sürdürdüm. Son denememde başarılı oldu. GMS yüklendi. Ama temiz bir kurulum için dördüncü kez denediğimde sanırım ban yedi. Huawei öyle bir şey olmaz diyor bu arada. Neyse, olan bu. son denememde cihaza gms yükleme adımlarından birinde gerekli olan google account'unuzla hesaba oturum açma işlemi artık ilerlemiyor. İşte biz de buna ban yeme diyoruz.

    neden gms yüklemek istedim?
    HMS, 2004 yılından beri yayındadır. Dünyanın en büyük üçüncü marketidir. Birinci Google, ikinci Apple. Yani olay bu. Bizzat görüştüğümde, eksik olan uygulamalar için üretici firmalar ve bizim yazılım ekibimiz ortak çalışma yürütüyorlar. O eksiklerin farkındayız, her gün güncelliyor ve o eksikleri kapatacağız denildi. Hak veriyorum.

    Eksik uygulamalar ?
    Ben çok sık kullandığım sadece 2 uygulamayı apk olarak bulamadım.
    Bildiğiniz üzere piyasada 2 hakim tablo var. Biri İOS işletim sistemi diğeri Android işletim sistemi. Çıkan uygulamalar da buna göredir. Telefonunuz google tarafından sağlanan herhangi bir şeyi kullanabilir demektir. Zaten google'sız telefon da biz son kullanıcılar için var olmadığından, pek çok üretici google servislerini kullanacak şekilde uygulama geliştirir. Bu da gayet normal bir süreçtir. 20 yılı aşkın bir sürede çıkan uygulama sayısı ve bunların da hepsinin google servisine dayandırılmış olması ne kadar sürede tam tersine veya özgür bir platform haline getirilebilir ? Google muhabbeti çıkalı bir sene veya biraz daha fazla oldu. 20 Yıllık uygulama birikimini nasıl dönüştürürsünüz?

    Devam edelim.
    GMS'de olan olmayan her şey ya HMS'de var. Ya Apkpure ya da MoreApps'da var.
    Letgo ve Bonus Flaş yok. Ya da ben bulamadım. Bunların da web versiyonları var. Çalışıyor. Çok da takmıyorum artık. Bunlar olsun diye kasmış ve gms yüklemeyi denemiştim

    Kamera
    Telefonun gece çekimi inanılmaz güzel. Muhteşem. Fotoğraf kalitesi ve akıllı zeka asistanının yaptığı işler şairane. Ekranda o an var olan herhangi bir görüntüyü iki parmağınla tıklayıp bu nedir diye aramak, çeviri yapmak, fotoğraf çekip alışverişte search etmek sıradan gibi görünen ve başka telefonlarda da yaygınlaşan muhteşem özellikler. Huawei bu konuda son derece başarılı ve beni şaşırtıyor. Mutlu ediyor.
    Fotoğraf kalitesi muazzam.
    Video kalitesi muazzam, videoda titreşim önleme özelliği yok.

    ses kalitesi muhteşem, hisense ses özelliği var. Kişisel ekolayzer ayarı yapılabiliyor. Dış hoparlör sesi son derece yüksek. Hatta fazla fazla yüksek.

    Ekran kalitesi çok iyi. Ama daha iyisini de gördüm. Daha kötüsünü de gördüm. Daha iyisi eski adı plus olan, yeni adı Pro diye geçen bir kaç modelde var. Daha kötüsü ise p ve mate serisi olmayan diğer modellerde var. (nova5t hariç)

    Maillerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım.
    Sahibinden uygulaması çalışıyor ama bildirim göndermiyor.
    Bankacılık uygulamalarından bazılarını kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
    web üzerinden film oyun vesaire hiç bir sorun yaşamadım.

    Cihazın pili son derece başarılı, gün boyu film izliyorum netflix'de, bitmiyor.
    Işık ne kadar açık konularına girmeden. Normal izliyorum işte ne diyim? Ha bu arada, ben 480p, 1080p, 720i, non interlaced, 60 hertz.. Ne yapıyorsunuz? elinizde ç.k kadar telefon var. Kalitesi tatmin edici.
    Çok daha yüksek çözünürlüklü bir netflix deneyim iyaşamak istiyorsanız, bu telefonda bunu alamayacaksınız. Ama görüntü sd midir? görüntü korsan vcd kalitesinde midir? Hayır. Görüntüsü son derece kaliteli. Bir hd veya 4k değil evet. Renk gamı ve derinliği de ona göre. ama telefon ne kadar dedik? ç.k kadar. o zaman bu gmrüntü kalitesi size yetmiyor mu? Yetmiyorsa bu telefon size uygun değil.

    Youtube Vanced ile premium özelliklere erişebiliyorum. Arka planda oynatma, ekran kapalıyken oynatma gibi. MicroG ile giriş yaptım, kendi playlistime ulaşıp vesarie.... sorun yok.


    Sahibinden bildirimi, Letgo olmaması, Bonus Flaş olmaması, Netflix HD Kalitesi sizin için önemliyse, bu telefon size uygun değildir.
    diğer şeyler önemliyse, bu telefon size son derece uygun bir cihazdır. Bu mesajı kaydettikten sonra bir kaç foto eklemesi yapacağım, editlenmemiş haliyle.




  • ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay ışık altında 3 foto çektim. Deneme amaçlı ama haliyle siteye upload ederken boyutları düştü. Belk bir fikir verir yine de..

    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***
    ***Huawei P40 LİTE Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza.BN. -- 4 Temmuz 2020; 17:54:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir kaç ekleme daha yapayım, sonradan aklıma geldi.
    Günümüz cihazlarında işlemci gücünden ziyade ram miktarı da çok önemli. Bu telefonda 6gb ram var. Genellikle 2.8 veya 2.9 gibi ram boşta. Daha önceki kullanmış olduğum telefonlarda uygulamalar arası geçiş yaptıktan sonra uygulama içindeki bir yeri tıklarsam bekliyordum. O esnada yaşamışsınızdır, ne oldu buna niye takıldı diye orayı burayı tıklarsın. Sonra telefon bir anda cevap verir veya cevap uygulama vermiyor kapat / bekle seçeneği çıkar. İşte o sorun bu tlefonda hiç karşıma çıkmadı.

    Performans olarak cihaz oldukça stabil ve hızlı. Hiç bir uygulamada sorun yaşamadığım gibi, kullanıcı arayüzü olan emui ile de yani cihazın kendi işletimiyle veya arayüzüyle de ilgili hiç bir osrun yaşamadım.

    Üstüne üstlük 128 gb rom ile geliyor. Ben bu kadar aktif kullanan biri olarak bana 16 gb hayatta yetmiyor, 32 işimi rahatlıkla görüyor ama üç beş video fotoğrafa abanınca o da doluyordu. Bu telfonda bunun 4 katı daha rom var, lütfen 6gb ram ve 128 gb rom detayını da göz ardı etmeyin. Çok önemlidir.

    pil konusuna bir açıklık getirelim.
    Cihaz yazıldığı zere 30 dakikada %70 şarja ulaşıyor. bu gerçekten inanılmaz. Ynai telefonun başında beklemiyor veya gene pili bitti diye zırt pırt şarja takmıyorsunuz.
    Hızlı şarj değil, süper şarj özelliği var. 40watt şarj aletiyle geliyor, bu da hauwei'nin amiral gemilerinde kullandığı şarj aletidir. Normalda 25 watt'tı sanırım bu ayardaki telefonların şarj cihazı. Daha düşüğü de var evet. Kısaca, kutudan 40 watt şarj aleti çıkıyor. Şark diye 1 saatte 0'dan 100'e doluyor. Ara ara lazım olup da taktığımda 15 dakika gibi bir sürede %17-18'lerden %40'lara çıktığını görüyorum. İlla ki isteyen olursa test eder yazarım ne diyim. Şarj olayı iyi. Bataryası dediğim gibi gün boyu netflix, video kamera web surf, uygulama wsp derken gün boyu gidiyor işte. Bitmiyor.


    Milyon tane uygulama yükledim oyundur foto düzenlemedir başka salak şeylerdir. paycell finans, banka, spor aklınıza ne gelirse. çalışmayan etmeyen hata veren naz eden yok. Olmaz tabi niye olsun ki.
    Bir tek bazı bankacılık uygulamarında qr kod ile soruın çıkıyor, o da google servisleri yüklü olmadığından diye düşünüyorum. Karekod okuyucusu iyi , bunda bir sorun yaşamıyorum.




  • İşlemci, hız, kamera (kendi çapında), vs vs hepsi iyi güzel zaten kimse bunlara laf etmiyor. İnsanlar genel olarak sadece Google Mobil Servisleri olmadığı için uygulama ve oyunların olmamasından şikayetçi, zaten o da olsa bu telefonun bana göre eleştirilecek yeri yok. O yüzden burda boş yere bu cihazı göklere çıkarmak için veya "çalıştığınız kurumun isteklerini yerine getirmek için" saçma sapan cümlelerle güzellemeler yapmayın. Bu telefonu aktif olarak oyun oynayanlar almasın, google kurmadan memnun olmanız mümkün değil. Appgallery içinde sınırlı sayıda oyun var, adam akıllı büyük oyun diyebileceğimiz benim gördüğüm bir tek Asphalt 9 var ve apk yoluyla başka uygulamadan indirilebilen PUBG ve sanırım COD var. Bunlarda da Oyun içi satın alım yapılabiliyor mu bilmiyorum, appgallery içinde bir oyunda denedim ve yapılamıyordu. Bu oyunlar dışında oyun severlerin oynadığı büyük oyun diyebileceğimiz başka oyun yok, apk ile indirilenler google servisi istiyor ve açılmıyor. Bu kadar net bir konuda nasıl oluyorda insanlar "Milyon tane uygulama oyun yükledim hepsi çalışıyor, hiç sorun yok, olmaz tabi niye olsunki" şeklinde yorumlar yapıyor anlamış değilim. Tabii kral oyun tarzı oyunlar veya zaten appgallery de olanları indirip oynuyorlarsa orasını bilemeyeceğim. Oyun dışında, (google uygulamaları haricinde) uygulama konusunda benim gördüğüm 1-2 eksik dışında eksiklik yok, onlarda ilerleyen günlerde gelicektir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asena_seyma987

    Gecenin o saatinde yine iyi anlatmışım.kısaca realme 6 8/128 Huawei p40 lite arasında kaldım.p 40lite Hemen alabilirim gidip ama google hesabıyla giriş yaptığım yerler app olarak hala yok tarayıcı üzerinden de nereye kadar.cok telefonla haşır neşir olmasamda google olmaması gözümü korkuttu realme 6 çok istiyorum internetten sipariş vermeye çekiniyorum.Biraz daha beklesemmi ? Realme 6 trendyolda 3 bin teknosa gibi yerlerde 3.899.://///
    Realme 6 aldım 8/128 ve p40 lite kullandım. İnan aldığına değecek bir cihaz değil realme 6 hiç hiç beğenmedim hemen iade ettim HBden. 2800 falan olsa anca alınır o cihaz. Tamam 60 hz ekran ama kamera çöp gibiydi beğenmedim cihazı. P40 lite kalite olarak daha iyi net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

    İşlemci, hız, kamera (kendi çapında), vs vs hepsi iyi güzel zaten kimse bunlara laf etmiyor. İnsanlar genel olarak sadece Google Mobil Servisleri olmadığı için uygulama ve oyunların olmamasından şikayetçi, zaten o da olsa bu telefonun bana göre eleştirilecek yeri yok. O yüzden burda boş yere bu cihazı göklere çıkarmak için veya "çalıştığınız kurumun isteklerini yerine getirmek için" saçma sapan cümlelerle güzellemeler yapmayın. Bu telefonu aktif olarak oyun oynayanlar almasın, google kurmadan memnun olmanız mümkün değil. Appgallery içinde sınırlı sayıda oyun var, adam akıllı büyük oyun diyebileceğimiz benim gördüğüm bir tek Asphalt 9 var ve apk yoluyla başka uygulamadan indirilebilen PUBG ve sanırım COD var. Bunlarda da Oyun içi satın alım yapılabiliyor mu bilmiyorum, appgallery içinde bir oyunda denedim ve yapılamıyordu. Bu oyunlar dışında oyun severlerin oynadığı büyük oyun diyebileceğimiz başka oyun yok, apk ile indirilenler google servisi istiyor ve açılmıyor. Bu kadar net bir konuda nasıl oluyorda insanlar "Milyon tane uygulama oyun yükledim hepsi çalışıyor, hiç sorun yok, olmaz tabi niye olsunki" şeklinde yorumlar yapıyor anlamış değilim. Tabii kral oyun tarzı oyunlar veya zaten appgallery de olanları indirip oynuyorlarsa orasını bilemeyeceğim. Oyun dışında, (google uygulamaları haricinde) uygulama konusunda benim gördüğüm 1-2 eksik dışında eksiklik yok, onlarda ilerleyen günlerde gelicektir diye düşünüyorum.
    bir şey soracağım :
    "çalıştığınız kurumun isteklerini yerine getirmek için"

    demişsiniz.

    Benim hangi kurumda çalıştığım hakkında ne fikiniz var? Yani ben Tübitak'ta bir araştırma görevlisi de olabilirim, Sony Euresia'da bir oyun geliştirici de olabilirim, herhangi bir market işleten yani firma sahibi biri de olabilirim. Çalıştığın firmanın isteklerini yerine getiriyorsun ithamı ne kadar basit, ne denli bencil ve seviyesizce bir yakıştırmadır?
    Dur dur ben de sizin gibi yapayım.

    Bu üstte yazdıklarınızdan çıkardığım sonuca göre, siz gb'lerce boyutta olan oyunları oynamaya meraklı, kafası oyun, işlemci gücü ve ram miktarından başka hiç bir şeye basmayan basit bir düz liseli küçücük bir ergensiniz. O yüzden de çok sevinerek söylüyorum ki sizi muhattap almıyorum.

    Zira bir üst mesajımda bahsettiğim üzere, daha renkli ekranlı telefonlar piyasaya çıkmamışken sırf ekran rengi mavi diye acer marka bir telefon satın almış biriyim. Yani yaş olarak muhtemelen senin 2 katın filanım. Acer marka telefon duydun mu hiç? Duyamazsın tabi, hayat sadece cod veya pubg tarzı oyunlar yüklenecek cihazlardan ibaret senin için.

    Lütfen acziyetini bir kere daha bana cevap vererek ortaya çıkarma, seni daha fazla yerin dibine sokmayayım. Saygıda kusur etmek ne klime? Saygısızca üslubunuza bir nebze olsun dokundurabilmişsem ne mutlu bana. Son derece seviyesiz ve konudan uzak yakıştırmanız sebebiyle en derin kinaye ve nefretlerimi sunmaktan bir an olsun tereddüt etmem.

    Bir kullanıcı olarak enine boyuna inceleme yazısı yazdım. Beğenmediğin bir konu varsa ona değin. Firma çalışanısın gibi ucuz bir yaklaşımla ne kadar basit bir insan olduğunu gösterdin, memnun oldum. Ben de kendimi gösterdim bak...

    ne mutlu bana ki girişte şu mesajı yazmışım :
    Merhaba arkadaşlar. Yaşım, mesleğim ve elektronik cihaz düşkünlüğüm gibi sebeplerle bu zamana değin olabildiğince çok telefon değiştirmiş, her türlü web sitesini, uygulamayı sürekli aktif kullanan biri olarak bir kaç konuya açıklık getirmem sanırım bu cihazı almak konusunda kararsız kalanların işine yarayacaktır.

    ve en nihayetinde ne kadar sevinçliyim ki yazılarımın hiç bir yerinde, hiç bir noktasında, hiç bir virgülünde oyun performansına, oyun indirilebilmesine, oyun şusuna oyun busuna değinmemişim. Yani neymiş? Ben kendi özelimde kullandığım şeyleri kendi kullandığım ve gördüğüm şekilde yazmışım. Oyun oynamıyorum, oyun yüklemiyorum, oyunla ilgim alakam yok sıfır. O yüzden de oyunla ilgili hiç bir şey yazmamışım. Yazmadım da. Yazmam da.

    Ne oldu şimdi?
    Firma çalışanı gereğini yerine mi getirdi cep telefonuyla oyun oynayan ergen ?




  • Kaç yaşında olduğun, ne zaman ne aldığın vs umrumda değil burda insanlara yanlış bilgi verdiğini düşündüm ve yazımı yazdım. Ben orada "O yüzden burda boş yere bu cihazı göklere çıkarmak için veya "çalıştığınız kurumun isteklerini yerine getirmek için" saçma sapan cümlelerle güzellemeler yapmayın." yazdım. O zaman bu cihazı göklere çıkarmak için güzellemeler yapmak kısmını üzerine alınabilirsin. Son olarak benim eleştirdiğim yazında geçen" Milyon tane uygulama yükledim oyundur foto düzenlemedir başka salak şeylerdir. paycell finans, banka, spor aklınıza ne gelirse. çalışmayan etmeyen hata veren naz eden yok. Olmaz tabi niye olsun ki." kısmı içindi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

    Kaç yaşında olduğun, ne zaman ne aldığın vs umrumda değil burda insanlara yanlış bilgi verdiğini düşündüm ve yazımı yazdım. Ben orada "O yüzden burda boş yere bu cihazı göklere çıkarmak için veya "çalıştığınız kurumun isteklerini yerine getirmek için" saçma sapan cümlelerle güzellemeler yapmayın." yazdım. O zaman bu cihazı göklere çıkarmak için güzellemeler yapmak kısmını üzerine alınabilirsin. Son olarak benim eleştirdiğim yazında geçen" Milyon tane uygulama yükledim oyundur foto düzenlemedir başka salak şeylerdir. paycell finans, banka, spor aklınıza ne gelirse. çalışmayan etmeyen hata veren naz eden yok. Olmaz tabi niye olsun ki." kısmı içindi.
    Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki.. Mate 30 pro almadan önce çok araştırdım, gms yükleniyor dediler ama kimse bildirim probleminden bahsetmemişti, hadi onu geçtim bir allahın kulu da netfilx de sadece 480p çözünürlük destekliyor diye de bahsetmedi. Google sorununu ikinci bir tlf alıp çözebilirdim ama netflix yüzünden sattım güzelim cihazı, şuan tanıdığım çoğu telefoncu takas da bile almak istemiyor bu telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Google play servisi olmadan kullanıyorum. İsterseniz firma çalışanı deyin isterseniz firma sahibi deyin çok da tınn.. Canavar gibi çalışıyor cihaz. Filmdir oyundur, banka uygulamasıdır on numara beş yıldız bir cihaz. Kamerası, pili ve makinanın hızı müthiş.

    İlle de google play ille de google play diyorsanız almayın. veya alın yüklemeyi deneyin bilemem. Ben kullandığım şeyleri yazdım. beğendim. Kullanıyorum da hala sorunsuz. DAha ne diyeyim bilmiyorum ki.

    Oyun da oyun oyun da oyun. Apk'sını bulur yüklersin. yok ordan burdan indirmem diyorsan da yüklemezsin, bu telefonun olayı bu. Ya sev ya terk et. Asphlat 9 oynadım yarım saat. Efektler hız akıcılık çok iyiydi. Başka da üç beş küçük oyun oynadım ki, ben oyun oyanayan biri değilim. Sırf denemek için.


    Şimdi şu çoluk çocuk muahbbetini bir yana bıraalım da, asıl meseleye gelelim.
    Google Play servislerinin bir cihazda olması ve herkesin her türlü bilgisine erişebilmesi / olmaması ve aslında cihazın daha hızlı çalışabilmesi son derece düşündürücü.

    Herhangi bir firmaya, google olsun, apple olsun, burger king olsun, var olan bütün bilgilerime erişebilme, başka bir dünyaya gidersem de elimi kolumu bağlama imkanını neden sunuyor ve tamamen neden teslim oluyorum ?

    Bu mu dijital özgürlük ?




  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Hocam senin yazdıklarınıda okuyorum haklısın. Herkesin kendi odaklandığı kullandığı uygulamalar var, senin işini maalesef görmemiş, bende ilk başlarda alışamadım ve sonucunda gms kurdum şimdilik güzel gidiyor ne kadar süre böyle gider bilmiyorum. Benim bundan sonra tek diyeceğim, umarım telefonu araştıranlar yazılarımıza denk gelir ve okuyup iyisiyle kötüsüyle anlayıp kararlarını verirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rıza.BN.

    Google play servisi olmadan kullanıyorum. İsterseniz firma çalışanı deyin isterseniz firma sahibi deyin çok da tınn.. Canavar gibi çalışıyor cihaz. Filmdir oyundur, banka uygulamasıdır on numara beş yıldız bir cihaz. Kamerası, pili ve makinanın hızı müthiş.

    İlle de google play ille de google play diyorsanız almayın. veya alın yüklemeyi deneyin bilemem. Ben kullandığım şeyleri yazdım. beğendim. Kullanıyorum da hala sorunsuz. DAha ne diyeyim bilmiyorum ki.

    Oyun da oyun oyun da oyun. Apk'sını bulur yüklersin. yok ordan burdan indirmem diyorsan da yüklemezsin, bu telefonun olayı bu. Ya sev ya terk et. Asphlat 9 oynadım yarım saat. Efektler hız akıcılık çok iyiydi. Başka da üç beş küçük oyun oynadım ki, ben oyun oyanayan biri değilim. Sırf denemek için.


    Şimdi şu çoluk çocuk muahbbetini bir yana bıraalım da, asıl meseleye gelelim.
    Google Play servislerinin bir cihazda olması ve herkesin her türlü bilgisine erişebilmesi / olmaması ve aslında cihazın daha hızlı çalışabilmesi son derece düşündürücü.

    Herhangi bir firmaya, google olsun, apple olsun, burger king olsun, var olan bütün bilgilerime erişebilme, başka bir dünyaya gidersem de elimi kolumu bağlama imkanını neden sunuyor ve tamamen neden teslim oluyorum ?

    Bu mu dijital özgürlük ?
    Usta oyun sadece apk ile bitmiyor neyini anlamıyorsunuz, bazı oyunlar google servisleri istiyor.. bende traffic rider, traffic racer ve hungry shark var bütün ilerlemelerin ve satın aldıklarım google'a kayıtlı mate 30 pro da gms yüklediğim halde satın aldıklarım ve seviyelerim çıkmadı. Ha dersen ki modlu olanlar var apk'sını yükle o boku bir kere yedim, google play filmlerde 110 tane satın aldığım film var. Gms yükledim 3 gün sonra play filmler çalışmaz oldu. Bizim derdimiz cihazı göklere çıkarıp eksi yönlerinden bahsedilmemesi, başka bişey değil bu telefonu alan 300 kişi varsa 280'ni mağdur oldu hemen sattı. Maltepe Evkurda geçenlerde tlf fiyatlara bakarken biri p40 lite alıyordu hem kendine hemde eşine kurulumları yapıyorlardı adamı 4 gün sonra Maltepe de başka telefoncu ikisini takas ederken denk geldim adamı İnternete ki yorumlar çok aldatmış.. Biz insanlar bu duruma düşmemesi için burada herşeyi anlatıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Resmen mazoşistlik yapiyorsunuz kendinize bu cihazı alarak. Sebep nedir fiyat mı? Üç beş fark verin başka bir cihaz alın kafanız rahat kullanın. Bu marka bizim kendi ülkemizin markası değil ki destekleyelim. Çin den sonra herhalde bizizdir en cok destekleyen ülke. Yani su konuda sarf edilen eforu başka şeyde kullansanız kesin gerçek olurdu. Sayfalar dolusu yazı, sorun, problem. Yazık vaktinize paranıza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.