Şimdi Ara

Huawei p30 mu yoksa Honor 20 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay sonra avrupaya gidicem.7 yıldır note 3 kullanıyorum artık değiştirmenin zamanı geldi gibi.Tavsiye edebileceğiniz f/p ürün varmı android istiyorum imei işini ben halledicem.
    ben şuanda huawei p30 ve honor 20 yi duydum.paraya kıyıp note 10 mu alsam diyorum ancak bataryası tatmin etmedi önerilere açığım.

• Almışken en iyisini alıyım dersen note 10+ şuan piyasanın en iyisi.Düz note10 yerine ben s10+/512gb tercih ederdim hem fiyatlarıda denk,veyahut 128'de olur daha uygun hem.P30 yerine s10e al daha iyi.p30'a o kadar para verilmez,honor 20'de aynı şekilde hem alt marka hemde fiyat çok yüksek.Değerlendireceksen mate 20 bakabilirsin.Onu dışında Samsumsunglara yönelsen bence daha iyi olur.
  • Hocam fiyatları yazmayı unuttum şöyle söyleyim
    s10 128 gb 6450 Tl
    Note 10+ 256 gb 7050 tl
    p30 pro 128 gb 4700 tl
    Smartfon OPPO Reno2 Z 128gb 2500 tl
    Smartfon HONOR View 20 256 gb 3000 tl

fiyatlar böyle olunca samsung biraz pahalı geldi açıkcası kafam karıştı honor ve oppo ise samsung kadar köklü değil uzun yıllar dayanır mı bilemiyorum.
  • Fazla para vermeden ucuza bitireyim derseniz bence oppolara değil xiaomilere bakın mi9,mi9t pro alabilirsiniz,yurtdışı fiyatları daha da düşüktür.Oppo 2.el zarar ettirir bilindik bir marka değil ve ürünleri de çok pahalı,her nekadar yurtdışı fiyatlırı biraz daha uygun olsada.Honor dediğim gibi bir alt marka,View 20 Türkiyede satan bir model olmadığı için bir şey diyemiyorum ama 3000tl'de alt markaya vermem açıkcası
  • Bende senin gibi o iki telefon arasinda kaldim
    Honor 20lro yu arastiruyorum.
    Suan en en iyi kamerasi olan 5 android telefondan biri diye anladim

Fp olarak en iyi kamera onda yanlissam duzeltin arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.