Şimdi Ara

Huawei P20 Pro Sürüm Düşürme (Downgrade) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
9
Favori
23.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Musty28 M kullanıcısına yanıt
    Bende oyle dusunuyorum, zaten telefonum kayitli degil, gecenlerde vadafon kartimi bir kac saatligine taktim iki gun sonra mesaj geldi 120 gun icinde kapanacak diye.

    Bu aralar pasaportuma kayit ettirecrgim.

    Birde soracagim, rom degistirme konusunda detayli anlatim ariyorum, c109'dan c432'ye gecmek icin.
  • Bence IMEI ile ilgili bir sorun olacağını zannetmiyorum, lakin o sitelerin bu kodları nereden alıyor ve neye istinaden veriyor anlayabilmiş değilim. Şayet öyle bir durum varsa Huawei firmasını kınamak yada mahkemeye vermek gerekir diye düşünüyorum. Yada telefonların iade edilmesi gibi...
  • Musty28 M kullanıcısına yanıt
    Hocam imei klonlansa bile -ki sanmıyorum- Türkiye'de kullanılmayacağı için herhangi bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum. Bootloader koduna gelince, ben Dc-locker'ı bekliyorum. Hem daha uyguna hallediliyor oradan.
  • P20 pro için siteye 157 sürümde eklendi, indirip yükleyebilirsiniz.
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Dc-locker'i bende gormustum, malesef p20 ve pro suan uyumlu degil.

    Yanlis hatırlamıyorsam 3 veya 5 euro gibi fiyat gormustum.
  • Suan C109 (orange) kodlu ve 134 olan versiyonu kullaniyorum, bootloader'i actiktan sonra her hangi bir sey yapmadan direk sizin anlattiginiz gibi c432 kodlu ve son surum olan 165'i yukleyebilirmiyim?
  • cyni3 C kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile rebrand yapmanız gerekiyor direk yükleyemezsin diye biliyorum.
  • 20 TL'ye DC-Unlocker aldım belki verir diye ama p20 pro'yu desteklemiyor...
  • cyni3 C kullanıcısına yanıt
    Elbet kıracaklar yakın zamanda hocam. Takipteyim ben. 8 kredim var içerisinde. Imei yazmak 8 kredi=8 Euro idi, o zaman almışım kalmış içinde :)
  • Yakın zamana inşallah hallederler hocam. O zaman kullanırsın içindeki paranı
  • Öncelikle rehber yazınız ve bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim cihazımı 131a sürümüne aldığım aparat ile çok sağlıklı bir şekilde düşürdüm.

    https://urun.n11.com/kablo/usb-type-c-otg-kablo-usb-c-otg-cevirici-donusturucu-mouse-klavye-P152745257 bu aparat işimi gördü.
  • Selamlar. Benim cihazım da tr garantili tek sim clt-L09 (c432patch03). Acaba tam olarak hangi sürüm bu 128 olan. Sizinki de aynı ise link atabilirmisiniz
  • sezerede S kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada bir arkadaş sormuştu bende bir sorun olmadan kurulabileceği vs vs cavap vermiştim ve indirip sorunsuz kurmuştu, orada linkte var. Bu 128 sürümün özelliği nedir bende merak ettim şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty28 -- 25 Ekim 2018; 22:43:26 >
  • Merhabalar.



    Bu işlem garantiyi bozuyor mu?

    Benimde telefonum clt-l09 (c432). 131 veya 128 sürümüne dönmek istiyorum. Anlattığınız şekilde yaparak garanti bozulmadan dönüş sağlanabilir mi?



    Teşekkürler
  • yunuskahvecioglu kullanıcısına yanıt
    Normal şartlar altında garantiyi etkilemiyor örneğin bende yeni aldım ve bir çok sürüme deneme amaçlıda olsa düşürdüm, ama şu risk daima var bu işlemleri yaparken bir sorun oluştu ve telefonunu açamadın servise vermek zorunda kaldın vb.. Bootloader kilidi açık olmadığı için bir sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum ama yinede böyle bir durum olursa servis ne der bilinmez, bunu gözünü korkutmak için veya bir şey olacağı için değil bilgi olsun diye söylüyorum. Bu yöntem ile normal şartlar altında bir sorun yaşanmadan eski sürüme düşürüp sonra istediğinde yükseltebilirsin.
  • Sürümden sürüme geçen arkadaşlara tek soru :)



    Ön kameranın en iyi olduğu , sizi gerçekten siz gibi gösteren sürüm hangisidir



    155 sürüm yeni geldi bu da bokun içi gibi ön kamera
  • Musty28 M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bootloader kilidiyle uğraşmaya niyetim yoktur sadece kamera performansında eskiyi yakalamak adına dönmek istiyorum. Yğzde yüz prpblemsiz olur diye bu hayatta hiçbir durum yoktur. Merak ettiğim garanti durumunu etkileyip etkilemediğiydi. Açıklamanızdanda etkilemediği anlaşılıyor.



    Tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ü s t a D

    Sürümden sürüme geçen arkadaşlara tek soru :)



    Ön kameranın en iyi olduğu , sizi gerçekten siz gibi gösteren sürüm hangisidir



    155 sürüm yeni geldi bu da bokun içi gibi ön kamera
    En iyi ön kamera 152 sürümünde en iyi arka kamera 128 sürümünde.


    Huawei P20 Pro Sürüm Düşürme (Downgrade)
    Huawei P20 Pro Sürüm Düşürme (Downgrade)
    Huawei P20 Pro Sürüm Düşürme (Downgrade)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flardryn Saeros -- 28 Ekim 2018; 17:40:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flardryn Saeros

    Hocam sizden Allah razı olsun. Ne muradınız varsa tez zamanda versin inşallah. 4 aydır güncellemelerle kriz geçiriyordum 128 sürüme geçiş yaptım. Ellerinize kollarınıza sağlık konu anlatımı için.
    Hocam yukarıda linki verdiğiniz romu mu kurdunuz? Baya karmaşık hangisini indireceğim bulamadım. Birde hala memnuniyet devam ediyor mu?
  • windshair kullanıcısına yanıt
    Evet linkteki romu kurdum. Hiçbir klasörü silmedim. Cihaz C432 ise L09 ya da L29 olduğuna otomatik karar verdiğini farkettim. Cihazı aldığımdan beri 128 - 152 sürümleri arasında fotolar çekerek kıyaslama yaptım. Bariz şekilde 128 sürümü arka kamera konusunda önde olduğunu gördüm. Diğer üst versiyonlar resimlerde absürt gölgelemelere ve yansımalara sebep oluyor. Ayrıca renk tonajlaması garip oluyor. Suluboya tarzı fotolar çıkıyor ortaya. Ağaçların yapraklarını seçemiyorum. Hele ki 152 sürümünden başlayan gece çekiminin berbatlığını söylemiyorum bile. Işık patlamaları bu versiyonda ortaya çıktı. Allah'a şükür çok memnunum. Sağolsun abimiz sayesinde 128 sürüme geri dönebildim elhamdülillah. Allah razı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.