Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.473
Cevap
114
Favori
543.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Almışken pro alın. En iyi kamera bunda. 20 yi bence düşünmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Şunu izleyin belki bir fikir verebilir:



    https://m.youtube.com/watch?v=fnp8h9zXe40

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysertac kullanıcısına yanıt
    Peki proya bütçem yetmezse p20 mi alayım yoksa samsung galaxy s9 veya diğer alternatif modelleri mi alayım ?
  • son_samuray kullanıcısına yanıt
    1 yıl seni düşünür 1 yıldan sonra da sen onu düşünürsün. Yani en fazla 2 yıl android güncellemesi verir. Apple ile bu alanda yarışması mümkün değil...
  • NS_85 kullanıcısına yanıt
    İzledim.

    Rgb kamera pro modelinde 40 MP iken düz p20 modelinde 12 MP beni bu çok düşündürüyor.
  • Bende elde tutuş açısından p20 olanı daha çok sevdim,fotoğraf konusunda gece çekiminde pro olan daha iyi diye düşünüyorum,ama kararsızım p20 mi p20 pro mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

    p20 siyah ile aranıza katıldım.

    Ekran için bant ve kılıf önerilerinizi rica ediyorum.

    Kutu içinden çıkan silikon kılıf içime sinmedi ekran da ki bandıda sökemedim.

    Bir de tek ekran kullanmak için ne yapabiliriz. iki hareket var birini yaptım o kolay ama diğerini yapamadım. ekranı alt kısmından saat yönüne doğru uzat diyor olmuyo oda benim salaklığım sanırım.

    Yardımlarınızı rica ederim.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    mp boyutu aslında çok önemli değildir. hele telefonlarda göz boyamadır ama bu p20 proda mutsuz etmiyor 40mp baya avantajlı hale sokuyor kullanıcıyı. çok net temiz görüntü alabiliyorsun istediğin gibi kırpıp düzenleyebilirsin. 3x ve 5x olayları işimi çok kolaylaştırıyor gördüğüm özellikle 3x yaklaştırmada kaliteden ödün vermiyor bunu 40mp sayesinde yapıyor 10mp olarak kaydediyor. bu anlamda avantajlı.

    fotograf makinelerinde 12 mp bile baya iş görür (objektif merceğin kalitesi çok önemli) ben 24mp kullanıyorum ama 12 mp de gayet yeterlidir.
  • hoşgeldin aramıza. güle gülee kullanman dileğiyle.

    tek el kullanımında sağ veya sol alt köşeden çaprazlama şeklinde kaydırma hareketi yaparsan ekran küçülür boşluğa değersen eski haline gelir.

    burada:https://www.youtube.com/watch?v=oLPKANpJMyE 1.30 dkdan izleyebilirsin. ben de izleyince farkettim ekranda navigasyon tuşları saklarsan benim dediğim gibi yapıyorsun ama saklamazsan burdaki anlatıldığı gibi sağ sola kaydırarak gibi.

    şuna da hızlıca bi bakıverirsin:https://www.youtube.com/watch?v=sn88a5t6DfQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 27 Haziran 2018; 14:2:7 >




  • Kırılmaz orjınal takılı zaten gayet guzel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crazy_memocih kullanıcısına yanıt
    peki siz hangisini tavsiye ediyorsunuz ? Video ve fotoğraf çekimi için pro mu yoksa düz p20 mi ? başka marka/model telefonlarda olabilir.
  • crazy_memocih kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hoşbulduk.

    Öncelikle hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Bunu beklemiyordum açıkçası. Forumun bu kadar canlı olması da güzel bir ayrıntı. Cevap gelmez düşüncesi ile anca baktım ve şaşırdım doğrusu.

    Ekran da navigasyon tuşları olduğundan dolayı tek yöntem kullanabiliyorum sanırım. Navigasyon tuşları olmazsa diğer yöntem devreye giriyor anlaşılan. Açıklama için teşekkür ederim.

    Videoları da izledim gayet verimli oldu

    Güzel günler dilerim.
  • ekranda ki bandı ben tek zannediyordum altında kırılmaz varmış bilmiyordum korka korka kaldırdım ve yüzüm güldü

    teşekkürler.

    aman sağda solda bi tane salak vardı diye anlatmayın lütfen
  • P20 pro için güzel bir ekran koruyucu alan var mı internetten? Telefonla birlikte gelen ekran koruyucu hafif deforme oldu elime takılıyor sürekli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    videoda p20 ler kötü değil ama üst düzey değil. fotoğraf açısında bence p20pro ama p20 de ele güzel oturuyor çentikli ekrana sahip seviyorsanız olabilir. 3x zoom olayı p20 de yok zannımca. yan yana fotograf çektiğimde (p20-p20 pro) p20 beni rahatsız etmesdi. sonuçta çift kamera başarısını p10 ve mate10 da kanıtladı huawei. ama 3000tlye sanki mate 10 pro mu alınır? mate 10 pro bu fiyata daha iyi özellikler sunuyor. 4000 bandına çıkıyorsanız kesinlikle p20 pro. xiaomi mi 8 e de bakabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    P20 ye 3400 mah batarya koymuş mate 10 pro 4000 mah ile daha iyi süreler sunuyor ve benzer fiyatta satılıyor. P20 nin mate 10 prodan üstün yanı var mı sizce?
    Ben de bu ikisi arasında kaldım, p20 ye daha yakınım. Çünkü ele daha iyi oturan, kullanışlı bir yapısı var. Pilin 4000 Mah olması iyi fakat 2.günü çıkarması her zaman mümkün değil. Dolayısıyla sabah şarjdan aldığımızda p20 de her halükarda aksami çıkarır.

    Ayrica çentik yapı daha güncel bir kasa, şahsen hoşuma gidiyor, gitmezse de kapatılıyor zaten. Şu konuyu okuyorsam p20 yi takip için okuyorum.



    Ayrica fotoğraf olarak aynı sayılır arka kamerada, on kameralar kalite olarak bilmiyorum ama 8 e 20 megapiksel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • perperek kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi tebrik ederim. Huawei nin çalışanlarının hatta bu telefonu tasarlayanlarin bile aklına hayaline gelemeyecek bir kullanım süresi yapmışsınız. Ekran özellikleri, işlemci, donanım ve batarya kapasitesine göre imkansız olan birşeyi başarmışsınız. Sizin bu hesabınıza göre cihazı kullanmaya devam etseydiniz %2 ye kadar, 18 saat ekran 48 saat kullanım süresi alacaktiniz.

    Ben ve diğer arkadaşlar bu cihazı alalı çok oldu. Bu cihazı %100 şarj edip ekranı hiç kapatmadan sürekli kurcalarsaniz alacağınız ekran süresi 8 saattir. Bütün testlerde, verilerde, fabrikasyon verilerde bu rakam bu kadar olur.

    Kaldı ki bu cihazı %100 şarj edip ekranı kapatıp 10 saat beklerseniz en iyi ihtimalle %5, internetiniz de açıksa %15 e kadar bataryanın bosaldigini görürsünüz. Siz %40 şarj kalana kadar 10 saat ekran süresi aldım diyorsunuz. Yani hiç bekleme süresi olmadan ekranı açık tutsak %100 lük dilimde her bir pil hücresinin 10dk da %1 azalmış olması lazım? 4000mah batarya ile bu özelliklerde bir cihazda bu mümkün değil. Keşke olsa keşke hepimiz 15 saat ekran süresi alsak ama gerçekten Ferrari km de 30krs yakmaz!

    Şimdi bu hesaplara göre size sorum telefonunuzu tam olarak nasıl kullandığınız olacak. Bana göre paylaştığınız veriler imkansız süreler. Ama gerçeklik payı varsa lütfen bizimle paylaşın bizde aydınlanalım. Sakın beni yanlış anlamayın size yalancı demiyorum elektronik cihazlarda olabilir belki böyle şeyler. Benim iddiam şu ki bizde bu telefonu kullanıyoruz ve paylaştığınız görüntüyü ancak pil azaldığında tekrar şarja takıp tam doldurmadan çıkartarak elde edebiliriz. Yoksa ekran ve kullanım süresi sıfırlanır ve belirttiğiniz süreleri elde edemeyiz.


    Selametle..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrestt. -- 27 Haziran 2018; 20:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysertac

    Almışken pro alın. En iyi kamera bunda. 20 yi bence düşünmeyin
    Hocam peki p20 mi mate 10 Pro mu? P20 düz versiyonu mono hoparlör ve batarya konusunda geride gibi. Mate 10 Pro mu almayalıyım sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım AliExpress den bekliyorum gelmesini. Güzel çıkarsa link veririm size de. Tr da satan görmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.