Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmkanı olan p10 plus alsın derim. Batarya,kamera,kizilötesi gibi konularda artısı var. Ama küçük ekrana alışanlar p10 düşünebilir. İthal telefonlarda hic bir problem yok.. ben birakin paraleli direk elden alıp kayıt ettirdim 😀😀 samsung note 8i beklesem yine hayal kirikligi olacakmiş. Parmak izini yine arkaya atmişlar. İyiki beklememisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 Edge'ten geçen arkadaşlarımız varsa, P10 Plus ile Samsung'un kamera vb. özelliklerini kıyaslayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 3 Temmuz 2017; 16:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

S7 Edge'ten geçen arkadaşlarımız varsa, P10 Plus ile Samsung'un kamera vb. özelliklerini kıyaslayabilir mi?

Bu konuyla ilgili daha önce bir mesaj yazdım ama silindi mi sana niye gelmedi onu anlayamadım. Donanım Haber artık kafayı yedi galiba.

Ben dört beş Hatta 7 ay kadar S7 Edge kullandım şebeke probleminden dolayı sattım. Eğer sende şebekeden kopma problemi yoksa Bence hiç değiştirme iki telefonu mukayese edersen neredeyse tıpatıp aynısı diyebilirim kamera olarak hız olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 3 Temmuz 2017; 20:17:36 >
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Sağol Gürol abi. Mesajın bu şekilde ulaşmadı. Ben de şebeke problemi yüzünden sattım S7 Edge'i. Eğer Mate 9 ile P10 plus arasında da ciddi farklar yoksa Mate 9'u da alabilirim.
  • serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Huawei Türkiye demişki büyük mağzalardan alırsan 2 telefon fiyatına 1 telefon alırsın. Tam kepazelik büyük mağzalar soygun yapıo resmen o yüzden herkes netten ithalatçı garantili alsın,resmen mağza çalışanın maaşını ödettiriyolar telefonu alana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • P10 PLUS ISINMA SORUNU VARMI ARKADAŞLAR BARİZ SIKINTIYI YAŞAYAN VARMI ?
  • Mediamarkt ve vatanda 3300 e düşmüş. Trt bandrolü kalktı mı o yüzden mi bu düşüş yoksa başka nedenlerle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Sağol Gürol abi. Mesajın bu şekilde ulaşmadı. Ben de şebeke problemi yüzünden sattım S7 Edge'i. Eğer Mate 9 ile P10 plus arasında da ciddi farklar yoksa Mate 9'u da alabilirim.

Ben yurt dışı aldım pasaporta kaydettireceğim. Tek hoşlanmadığım tarafı güncelleme ve ülke kodu değiştirme çok karışık. Recoveryde wipe yaparken bir hata yaptım galiba dosya silindi telefonu açamıyorum.
    Orijinal yazılımı yükleme kitabında biraz karışık galiba Samsung gibi basit değil bir türlü beceremedim. Samsuna dönene kadar galiba kullanmayacağım. Orijinal yazılımı bulup yükleyemiyorum veyahutta nasıl yükleneceğini çok açık bir şekilde anlatmamışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • P10 hepsıburadada 2650 ₺ cıvarına var resmı garantılı ıthalde 2250 ₺ cıvarında ;)

• BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    2500 seviyelerine düştü. Ama 300 liralık bir düşüş beklemiyordum. Şu vergi de kalkınca 300 lira daha düşer. İthalatçı garantili olanlar da 2000 i görür :)
    Bi de htc u11 ithalatçı garantili olarak kaç lira olur sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycyc -- 4 Temmuz 2017; 22:28:36 >
  • Arkadaşlar bu ithalatçı garantililerin servislerinden çok şikayet ediyorlar. Sağlam telefonu bozup yolluyorlar diye çok şikayet var.
    Şimdi bu 800 liralık ithalatçı fiyat farkı varkende firma garantili çok geliyor.

arıza çıkınca kendimiz özel bi telefoncudan tamir ettirsek (200-300 neyse) hiç ithalatçı, delta garanti vs uğraşmasak daha iyi değil mi?
  • grolof kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun abi. Umarım en kısa zamanda çözersiniz.
  • Bemren B kullanıcısına yanıt
    800 liradan fazla fark şuan 2800 p10 plus 6gb ram olan fakat Türktelekomda 4200 TL
    Gittigidiyordan aldık kardeşime yeni hiçbir sıkıntı yok cihazda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 4 Temmuz 2017; 23:48:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefonu bugun aldum p10 plus vky-l29c185b124 mevcut sürümü bu suanda ıthalatcı garantılı dubaiden ithal telefon guncelleme denetledıgımde en son surum oldugunu soyluyor ne yapmam lazım ?
  • arkadaşlar tecrübenize dayanarak biraz yardımcı olun yeni alacak kişilere.
    hangi firmadan alınmalı? hangi kodlu cihaz alınmalı güncelleme sorunu için?
    ithalatçı garantili aldığımızda serviste sorun yaşarmıyız?
    bide hepsiburada da p10 ''Huawei Türkiye Garantili'' yazıyor doğrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerıs

telefonu bugun aldum p10 plus vky-l29c185b124 mevcut sürümü bu suanda ıthalatcı garantılı dubaiden ithal telefon guncelleme denetledıgımde en son surum oldugunu soyluyor ne yapmam lazım ?

Huawei telefonlara güncelleme çıktığında yaklaşık 15-20 gün sonra ota'ya düşüyor, yani direk telefon üzerine geliyor. Diğer yöntemlerle (firmware finder vs) güncelleme riskli bu işlerden iyi anlıyorum derseniz yapabilirsiniz yoksa beklemenizi tavsiye ederim.

Nereden ve kaça aldığınızı öğrenebilir miyim? Şarj cihazı direk bizim fişlere uyuyor mu yoksa adaptör mü gerekiyor?
  • arkadaşlar telefonda ısınma durumu nedir bariz bir ısınma varmı izlediğim bazı videolarda plus modelinde 10-15 dk sonra ısınma olduğu nu gösteriyor özelikle oyun oynarken baya bi ısınıyormuş doğrumu cevap verirseniz sevinirim.
  • P10 Plus paralel ithalat almak istiyorum . Önerilen güvenilen bir satıcı var mı ? Birde telefonun bilinen arızası bir şeyi var mı yoksa gidip Huawei garantili p9 alabilirim .
  • newbie1 N kullanıcısına yanıt
    gitti gidiyordan 2750'ye aldım 128gb 6gb ram modelıni şarj direk bizim fişlere uyumuyor içinden dönüştrücü aparatla çıkıyor sıkıntı olmuyor.
  • p10 plus bilgisayardan usb ile şarj oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.