Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Androide ilk xperia arc ile geçmiştim sonra arc s derken.

Bayağı zaman geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 1 Temmuz 2017; 23:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Firmware Finder ile daha önce anlatılanlar doğrultusunda güncelleme aradım ve son güncellemeyi buldu.

Yükle dedikten bir süre sonra, tam olarak söylemek gerekirse %36 da " tutarlı olmayan ağ tekrar bağlanmaya çalışıyor " gibi bir uyarı aldım ve şu anda indirme yapmıyor.

Böyle bir sorunla daha önce karşılaşan var mıdır?
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    İndirmeyi başlattıktan sonra wifi ayarlarından proxyi tekrar kaldırın. İndirme sorunsuz tamamlanacaktır

• Evet p10 plus c185 cihaz için bende ilk önce b151 güncellemesinin ota olan düşük boyutlu versiyonunu indirdim. Cihaz kimlik doğrulama kısmını geçti ancak yükleme yine yapılamadi.. her açılışta bi hata veriyordu. Daha sonra b151 in full ota olan seçeneğini indirmeye başladım ve yattim 😀 şuan uyandıgımda cihaz b151 olmuş. Bir problem yok

• yediğinizi alın sonrasında sadece tlf format atın sonrasında tekrar kurulumu bitirin bu şekilde ancak sağlıklı çalışabiliyor ..en azından şarj ı öyle

• Arkadaşlar, batarya konusunda biraz daha iyi olabilirmiş ama ben her geçen gün bu telefonu daha çok sevmeye başladım.. Umarım sorunsuzca uzun zaman kullanırız...

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam telefon güzel. Yalnız dikkatli kullanmak lazım her telefonda olduğu gibi.. ekran koruyucu olmasi a rağmen ekrani sol üstten ve sağ alttan çatlattım. Çatlaklar siyah bölgede kaldı ama çok belli oluyor. Telefonu ekran üzerine çok sert bi şekilde düşürdüm. Benim hatam

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Gözüm, yapma ya... Kendi telefonum kadar üzüldüm doğrusu... Ben de spigen düşünüyorum, ama telefonu kabalaştırır mı diye de bir yandan düşünüyorum (Plus değil)... Tekrar geçmiş olsun...

Sağolun hocam. Bu konuda sicilim epey bozuktur. Z3 compact, note 4, s7 hepsini perte çıkarttim sirasiyla..

Daha önce note 4 te spiegenin kılıflarını kullanmıştım. Gerçekten kaba ürünlerdi. Denemeden almayın derim hocam. Ben aliexpressten aldigim kilifi kullaniyordum bunda. Artık onu da çıkarttım. Ne olursa olsun artık. Bir kere ekran çatladı zaten.

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    ekranı ne kadara yaparlar ki...?
    Ekran maliyetini göze almak yetmiyor hocam. Ekran değişimi orjinal kadar güzel olmuyor maalesef. Benim gördüklerim öyleydi en azından. Telefon açılmaya görsün.. bi ara araştıracağım maliyetini ;)

• arkadaşlar galaxy s8 yada huawei p 10 plus 128 gb 6gb ram düşünüyorum. Ancak bütçem hepsiburdadan ithalatçı garantiliye yetiyor.

İthalatçı garantili önerir misiniz ? gezeden gsm diye bir satıcı var ? Önerir misiniz ? Bİrde kapalı kutu mu geliyor ürün ?

Fotoğraf kalitesi s8 e yakın sanırım yanlışım var mı ?

İşlemcisi çok ısınıyor mu ? Arkadaşta s8 var bu sıcakta hiç fena değil ısısı.

6 gb ram fark ediyor mu ?
  • Merhaba, bu cihazı nereden alayım sizce en uygun ve güvenilir? Uzun yıllar kullanmak istiyorum ve artık telefon değiştirmek istemiyorum. Bir de telefonda iphonedaki gibi ağır çekim video var mı?

• Arkadaşlar firmwarefinder ile b133 güncellemesinden sonra boot ekranında (your device has failed verification and may not work properly) hatası alıyordum.

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

Epey araştırdım önce bootloader açıp TWRP yükledim.

TWRP ve ROOT

Şuradaki HWOTA anlatımı ile b151 sürümüne yükselttim ve sıkıntı bitti.

Buradan telefonumun sürümüne uygun üç adet FW dosyasını çekip isim değişikliklerini yaparak sorunsuz şekilde bitirdim.

Sadece güncelleme amacı ile bu yola başvuran arkadaşlar riskleri göze alıp yapmalıdır sorumluluk kabul etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 2 Temmuz 2017; 21:6:51 >

• benim p10 tlf uma uzaktan kumanda lazım orjinal olanı

nasıl temin edebilirim

• sinyortr1 kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalat en uygun nerede bulursanız alın ama görerek alma şansınız varsa daha iyi olur.
  • ishan kullanıcısına yanıt
    P10 Plus cihazdan aldım umarım çalışır

https://www.mediafire.com/?9c82a4reua5rl5r
  • quote:

Orijinalden alıntı: skd

Merhaba,

Ben s7 edge den geçtim. Oldukça memnunum. Arada bir de OnePlus 3T kullandım. Pil benim kullanım şartlarımda daha iyi s7e ye göre. Başka öğrenmek istediğiniz konu varsa yardımcı olabilirim.

Hocam merhaba bende p 10 plus 128 gb a geçmeyi planlıyorum. Formlarda p 10 plusın fazlaca ısındığı yazılıp çizilyor. Bu konudaki deneyiminizi merak ediyorum. Ben oyun filan oynamam, bolca foto çeker (video ile pek uğraşmıyorum) twitter watsap forma bakarım. Yine de çok ısınır mı ya da ısınıyor mu? Kamerası konusunda da bişeler merak ediyorum. Mate 9 a göre ve p10 a ve ya samsunglara göre nasıl? Sizi t at min etti mi? Kokay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: grolof

quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Samsung kullanıp bu cihazlara geçen var mı arkadaşlar? Üst seviye büyük ekranlı bir telefon alma arefesindeyim. Huawei'ye 4200TL verilir mi?

O kadar para verilmez ya ithalat garantili al yada pasaport bul ve yurt dışı al.

En son s7 edge kullandım ama şebeke sorunu yüzünden sattım

Sağol Gürol abi. Nasılsınız iyisinizdir İnşallah?
  • NovaTHOR kullanıcısına yanıt
    Ben 4/64 plus kullanıyorum aşırı bir ısınma yok cihazda, her cihazda olduğu kadar var.

6/128 konusunda bir şey diyemem
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.