Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    YouTube da karşılaştırma videoları var oradan daha kesin sonuç alırsınız ama p10 Plus iPhone dan daha güzel fotoğraf çekiyor

• Foruma girerken yavaş giren var mı acaba benim her seferinde yavaş giriyor bunun çözümü var mı

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var.
  • Birisi Allah rızası için şu Firmware Finder nasıl kullanılır rehber hazırlasın. Download dedikten sonra 3 seçenek çıkıyor. Hangilerini seçmek gerekiyor.
  • dupondii kullanıcısına yanıt
    Download demeyeceksin usta bi kaç sayfa öncesinde ben anlattım ordan bakabilirsin

Çok teşekkür ederim hocam, yarın vakit olursa bi mağazaya gidip ikisini de deneyip bir bakayım.

Sizin sorunuza gelecek olursak evde 50megabit net var yine de iki saatte açılıyor site,

Birde onu geçtim yabancı torrent download edemiyorum, sizde böyle bir sorun var mı?

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Torrent pek kullanmıyorum Bayadır o yüzden bilemiyorum... Kameraları iyice incele ama p10 pişman olmazsın

Çok teşekkür ederim hocam, dediğiniz gibi yapacağım

Baya inceleyip nokta atışı yapmak istiyorum :)

Sizde iyi günlerde kullanın cihazınızı, umarım en kısa zamanda yazılımsal sıkıntıları da aşarsınız tüm Huawei kullanıcıları olarak

Zaten bu teknolojik cihazların dertleri ile uğraşmaktan kendi sıkıntılarımızı çözemiyoruz, bütün cihazlar için geçerli bu durum.

Neyse çenem düştü yine, ana konu amacından sapmasın,

Bende Huawei satın alırsam, fikir edinmek için bol bol rahatsız ederim sizleri. :)

İyi forumlar dilerim.

• p10 plus 128gb ithalatcı garantili gitti gidiyordan idealsecim adlı satıcıdan alıcam ne dersiniz arkadaşlar 2780 tl fiyat ?
  • www.hepsiburada.com
    Huawei P10 Fiyatları & Özellikleri - Huawei P10 Siyah Burada!
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p10-huawei-turkiye-garantili-pm-HB000004FKMA
    p10 mavi renk huawei tr garantilimi arkadaşlar

Hocam bilgisayardan bile yavaş giriliyor. DH yıllardır kronik sorunu. Bazen acaba internet bağlantım mı koptu diyorum. Superonline kullanıyorum. :D
  • Samsung kullanıp bu cihazlara geçen var mı arkadaşlar? Üst seviye büyük ekranlı bir telefon alma arefesindeyim. Huawei'ye 4200TL verilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Samsung kullanıp bu cihazlara geçen var mı arkadaşlar? Üst seviye büyük ekranlı bir telefon alma arefesindeyim. Huawei'ye 4200TL verilir mi?

O kadar para verilmez ya ithalat garantili al yada pasaport bul ve yurt dışı al.

En son s7 edge kullandım ama şebeke sorunu yüzünden sattım

• Merhaba arkadaslar huawei mate 9 pro yu çinden 2200 tl ye aldım yalnız çinde play store yasak olduğu için play store çalışmıyor ve tüm google ürünleri buda mesela ibb cep trafiğin vs programların çalışmamasına neden oluyor. Whatsapptan konum atılmıyor mesela.avrupa room ıazım yotubedaki 2-3 metodu denedim bu telefonu deteklemedi.

Yardımcı olacak varmı acaba

• grolof kullanıcısına yanıt
    Xperia arc'tan sonra yeniden aynı telefonu kullanıyoruz Gürol abi. Sağlık sıhhat iyi inşallah.

• Cihazı root yapmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten faydalanabilir. Xda'da bile yok böyle anlatım.

http://www.droidviews.com/unlock-bootloader-install-twrp-and-root-huawei-p10-p10-plus/
    dubai romu ararken denk geldi, L09 versiyonu ama. Huawei P10 b153 diye aratınca direkt stechguide olarak en üstte linki var...
  • Teşekürler bilgi için linkleri açıp okudum o kadarını becerebileceğimi düşünmüyorum :) bir telefoncu bulayım en iyisi

• Arkadaşlar bellek hızını en sağlıklı ölçen program nedir?

Ufs 2.0 mı 2.1 mi diye

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.