Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hayatımda bu kadar sağlam telefon kullanmadım. Telefonu evin balkonundan mermer zemine düşürdüm (yaklaşık 6-7 metre yükseklikten) telefon tamamen paramparça olmuştur diye düşünürken bir baktım telefon tek parça halinde ve bütün fonksiyonları çalışıyor. Aldığım zaman üstünde kendi koruyucu camı vardı asla çıkarmadım bu kadar sağlam olduğunu bilmiyordum. Yaklaşık 2.5 yıldır Huawei P10 kullanıyorum 100 lerce defa yere düşürmüşümdür ekrana vs hiçbir şey olmadı. Ödediğim her kuruş helal olsun. Diğer P serileri yine böyleyse Huawei kullanmaya kesinlikle devam edeceğim.
  • Anneme verdiğim P10 plus 6gb telefonum 361 güncellemesinde kaldı ne gelen var ne giden :(

Varmı bir yolu güncelleme yapmanın?

WİFİ de problem yaşıyoruz. Evden çıkıp girince bağlanmıyo teli açmam kapamam gerekiyo vs vs 4g ye dönüşüyor bağlantı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLuB4R kullanıcısına yanıt
    hocam aynı şekilde telefonun üzerine camına mp5 silah düştü cam kırıldı anakart göründü ama ekranın geriye kalan yerleri hala çalışıyo belki 20 kere düştü telefon gerçekten çok sağlammış hayret ediyorum
  • P10 cihazım 9 güncellemesinden sonra şarjı berbat duruma geldi. Günü çıkarmıyor. Ne yapmak gerekir? Var mı başına gelen?

• P10 plus için Google camera kullanan var mı?
    Güncellemeler de bitti, güzelim telefonun ömrünü bitirdiler.

• Arkadaşlar merhaba. Huawei P10 Plus kullanıyorum ithalatçı garantili. Hâlâ Android 9 güncellemesi alamadım. Daha önce firmware finder'dan yapmıştım ama onun da desteği kesildi. Android 9'a nasıl geçebilirim yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba,

P10 PLUS USB OTG desteği var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtulsnn

P10 cihazım 9 güncellemesinden sonra şarjı berbat duruma geldi. Günü çıkarmıyor. Ne yapmak gerekir? Var mı başına gelen?
    Hard reset atın hocam faydasını göreceksiniz telefon efsane ama huawei erken bitirdi telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Arkadaşlar merhaba,

P10 PLUS USB OTG desteği var mı acaba?
    oTG DESTEĞİ MEVCUT EVET
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    1 2 hafta sonra normale döndü. Günü çıkarıyor şimdi. Gerçekten çok iyi bir telefon. 2 senedir tık demedi maşallah.

• Ghost screen sorunu ile delta garantiye yolladigim p10, ekrani 3 gun test ettik bir sorun goremedik denilerek geri yollandi. Telefon geldikten 5 dk sonra ghost screeni gorebildim ben. Ilginc tabi.

• merhabalar,
    anakartı arızalı olup ekranı sağlam p 10 plus cihazınız varsa talibim.
  • @aykutgs54 ben çok yoğun kullanıyorum telefonu o yüzden her türlü günde iki kere sarj ediyorum, o yüzden birşey diyemiyorum sürüm konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncukafali

@aykutgs54 ben çok yoğun kullanıyorum telefonu o yüzden her türlü günde iki kere sarj ediyorum, o yüzden birşey diyemiyorum sürüm konusunda
    pie genel anlamda çok pil tüketiyor deniyor nougat b171 de kalmak mantıklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_22

İyi forumlar herkese.

Ben de dün akşam itibari ile Android Pie güncellemesi aldım. Güncellemeden sonra sistemde ağırlaşma hissettiğim için hard reset attım. Güncellemeyi oldukça beğendim, yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi gayet modern bir görünüm kazanmış herşey. 1 günlük tecrubemle söyleyebilirimki hemen herşey güzel ancak nedense gelen bildirimleri sürükleyip silirken önceden olmayan bir ağırlık söz konusu. Sürüklerken takılıyor sanki, en çok kullanılan fonskiyonlardan biri olduğü için de haliyle biraz sinir bozuyor. Başkalarında da aynı durum var mi bilmiyorum tabi.
    pil performansı olarak en verim aldınığınız sürüm bu mu oldu ?
  • aykutgs54 kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi ben yoğun kullanıyorum telefonu, ondan çok sık şarj ediyorum. ama telefonu bıraktığım zaman bekleme süresinde sorun yok bence

• Android pie dan sonra cihaz resmen uçuşa geçti. Çok beğendim güncellemeyi

• merhaba arkadaşlar huawei p10 sürüm düşürme yapamıyorum yardımcı olabilecek varmı veya bildiği iyi bir konu.
  • Merhaba arkadaşlar yardım lazım. Cihaz P10. Telefomnu TV'ye yansıtarak film vs. izlemek istiyorum internetten. Telefonun Miracast uygulaması çok kötü çalışıyor bende, sizdede öyle mi ? Görüntü iç içe geçiyor, çalışmıyor yani. Kalitede yerlerde. 3.parti bir app indirdim reklam dolu saçma bir app. O çalıştırıyor ama görüntü kalitesi ve akıcılık leş gibi. Aklıma HDMI bağlantısı kurmak geldi. İnternette bilgiler vardı P10 HDMI out desteklemiyor diye. N11'de bir ürüne P10 destekler yazılmış, HDMI Type C adaptörü. Bir hevesle aldım, çalışmadı iade ettim. Sorum şu. Sizde de Miracast bu kadar leş mi ? Veya HDMI bağlantısı yapabilen var mı ? Nasıl hd kalitede TV'de kullanabilirim telefonu

Edit : Servisle konuştum ve Tpye C HDMI bağlantısını desteklemediğini öğrendim. P10'un SSS kısmına baktığımda desteklediği yazıyordu. Sonuç olarak desteklemediğini öğrendim. Ne internette ne kendi sayfasında bilgiler bir öyle diyor bir böyle. Daha net bir şekilde öğrenebilmeliydim. Demek ki benim dışımda çok önemseyen yok bu bağlantıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 29 Kasım 2019; 18:34:21 >

• Huawei unuttu galiba p10 serisini. Güncel fln geleceği yok, telefon çöp oldu.

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.