Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
62
Favori
488.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    p10 çift hat almayı düşünüyorum. bu cihazın kulaklık ses kalitesi nasıldır? ve bilinen kronik problemleri var mıdır?
    şarj süresi nasıldır. 2 saatte dolmayan telefonlar canımı sıkıyor. ekran süresi nasıldır.
    Oyunla işim olmaz. Bol görüşme 2 saat, whatssapp 1 saat, 10-15 foto. 1 saat müzik. :) bir günü çıkartır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basarank -- 11 Şubat 2018; 22:27:57 >
  • basarank kullanıcısına yanıt
    Telefon şarjı çok hızlı doluyor o konuda için rahat olsun yarım saat şarj ile seni 1 gün rahat götürür... Senin dediklerin ile 1 günü bile rahat çıkarır telefon şüphen olmasın kronik sorun yok. Kendi kulaklığı iyi değil bana göre ben Apple kulaklık kullanıyorum ses gayet iyi Spotify premium ile ses kalitesi gayet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze merhaba tr garantili sifir p10 plus almayi düşünüyorum pek fazl bilgim yok ama kafamda birkac soru var ilk çiktiği zamanlarda bellek turlerinin farkli olmasi gercekmi ufs vb şeyler , telefon cikali 1 yil oldu işlemci 1 onceki nesil o fiyata deger mi ,en az 2 yil falan kullanmayi dusunuyorum. kronik sorun var mi , kamerasi denildigi kadar iyi mi , yardım eden herkeze teşekkürler

• Herkese merhaba.

P10 da 3d Multi touch var mı ?

İphone 7 plus kullanıyorum ve P10'a geçmeyi düşünüyorum. 3D touch iphone da sık kullanıyorum. Hızlı aramalar, hızlı mesajlar vs.

Geçen P10' u inceledim ama bu özelliğe bakmayı unuttum :)

Kullanan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    3D touch yok ama oreo güncellemesi ıle ona benzer bır ozellık gelıcek vıdeodan ızleyebıkırsınız ;

Bu arada P10 Plus öneririm telefon cok buyuk degıl 7 Plustan sonra ıyı gelir sıze P10 ufak bıraz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 12 Şubat 2018; 20:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Telefon şarjı çok hızlı doluyor o konuda için rahat olsun yarım saat şarj ile seni 1 gün rahat götürür... Senin dediklerin ile 1 günü bile rahat çıkarır telefon şüphen olmasın kronik sorun yok. Kendi kulaklığı iyi değil bana göre ben Apple kulaklık kullanıyorum ses gayet iyi Spotify premium ile ses kalitesi gayet yeterli

hocam merhaba bende cihazı ikinci el olarak yeni aldım orjinal şarj cihazı gerçekten çok hızlı dolduruyor ama şöyle bir durum var , diğer hızlı şarj destekleyen cihazların şarj aletleri genelde birbirlerine uyarken , samsung hızlı şarj aleti p10 da işe yaramadı , siz başka şarj aletleriyle denedinizmi ? forumda Başka Şarj Aletleriyle Deneyip Başarılı Olan Varsa Bende Denemek İsterim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

3D touch yok ama oreo güncellemesi ıle ona benzer bır ozellık gelıcek vıdeodan ızleyebıkırsınız ;

Bu arada P10 Plus öneririm telefon cok buyuk degıl 7 Plustan sonra ıyı gelir sıze P10 ufak bıraz :)

Teşekkür ederim cevabınız için. İzlediğim video da ki özellik gelirse baya işimi görür.

İphone dan önce P9 Plus vardı. Sonra P9 a geçtim. P9 plus büyük gelmişti.

P10 a baktım ve boyut olarak tam benim istediğim gibi. Baktığım yerde plus yoktu.

Iphone 7 plus hem büyük geliyor hem de ios bana göre değil, hediye geldi yoksa para verip almam açıkcası :)

Ayrıca birşey sormak istiyorum.

P10 ile P10 plus arasında çok uçuk farklar var mı ? Mesela kamera arasında uçurum fark var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 13 Şubat 2018; 11:14:19 >

• Başka şarj aletleri öle süper şarj olmuyor ama yine de hızlı dolduruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: malatyaliburak

quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

hocam merhaba bende cihazı ikinci el olarak yeni aldım orjinal şarj cihazı gerçekten çok hızlı dolduruyor ama şöyle bir durum var , diğer hızlı şarj destekleyen cihazların şarj aletleri genelde birbirlerine uyarken , samsung hızlı şarj aleti p10 da işe yaramadı , siz başka şarj aletleriyle denedinizmi ? forumda Başka Şarj Aletleriyle Deneyip Başarılı Olan Varsa Bende Denemek İsterim

Spiegenin qc 3 destekli duvar şarj aleti hızlı şarj yazmıyor ama yinede fena sayılmayacak şekilde dolduruyor.

Spiegenin araç şarjı hızlı şarj ediyor

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Telefonda karşına gelen menüyü yes seçeneğiyle tamamla demişim, yes no diye detay vermemişim. Zaten adım adım yapıyor olsa bu olayı görecek. FF ile güncelleme yaparken BL kaldırılıyor diye birşey yok. Android telefona kurulu FF programında BL kodu ile ilgili en ıfak bir detay bulunmuyor. Proxy update nedir mutlaka biliyorsunuzdur. Bu tip yapılan güncellemede bl falan açılmaz, kastettiğim de buydu zaten.
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Aralarında farklar var, kamerada ucurum olucagını sanmıyorum ama lens farkı var bıldıgınız uzere :)

Su sıcramaya karsı dayanıklılık farkı var , kızılotesı baglantı farkı vardı dıye hatırlıyorum, streo hoparlör farkıda olması lazım ama size şunu söyliyim P10 Plus gayet ıdeal boyutlarda tek el ıle kullanılıyor 7 plustan sonra sıze 7/6/6s gıbı gelır cıhaz cok kıbar bence Plus gorun ınceleyın oyle alın batarya farkı ve 2K ekranda cabası ;)

• arkadaşlar ff ile huawei p10 plus oreo sürümü(vky-l09/l29 c432b360)yayınlanmış görünüyor.p10 için şu an birşey yok maalesef.plus sahipleri ff üzerinden imei onay verirse yükleyip sonuçları bizimle paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetal2 -- 13 Şubat 2018; 23:45:9 >
  • 09.01.2018 tarihinde VKY-L29/L09 C185B321-log (8.0.0.321) sürümü yayınlandı ancak her gün denememe rağmen imei onay vermiyor maalesef. İşin garip yani diğerleri de onay vermiyor. B172'de kaldım güncelleme yapamıyorum. Her gün deniyorum ama nafile.
  • Ben bugün B181 kurdum amcam dolphin browser tanıtım engelleme açıkken hata verip kapanıyor onun için en son orijinal B165e döndüm. Hiçbir değişiklik olmuyor boşuna ffden yükseltme yapmayın.

• ilk aldığımda huawei cihazların diğer cihazlardan daha önce android güncelleme dağıttıgını okuduğum için heves etmiştim.bizden sonra çıkan samsung telefonlar oreo güncellemesini resmi olarak aldı.biz hala beklıyoruz.sanırım bu rom yapım kontrol test dağıtım adımlarının daha çok gelişmesi gerekiyor.
  • Aynen öyle güncelleme almadan bu forumun harekete geçeceği yok 😆

• https://www.****.com/huawei-p10-yeni-sistem-guncellemesi-almaya-basladi

Güncelleme alan var mı?

• Haber MaxiCep cep adresinde link çıkmıyor

• Firmware de bile gözükmüyor güncelleme bunlar nereden öğrenmiş acaba

• yanlış haber yapıyorlar.

bir kere huawei p10 da imzalı en son sürüm B185 görünen sürüm B186

B320 Diye haber yaptıı sürüm bir eski telefon p9 veya honor cihazlara ait bir sürüm numarası OLABİLİR.
    resim atmamışlar atsalar bu tür haberlerde, net bir bilgi doğru bir haber verilmiş olur.

Bilgi:b320-b360 sürümleri asia sürümüne sahip p10 cihazlar için oreo güncelleme numarasıdır.bizede verilebilecek olan sürümde bu numaralardan biri olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 14 Şubat 2018; 13:56:41 >
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.