< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
merhaba, siz 8e dönüşü sorumustunuz da ondan sordum bende. 8 de yim.9 a geçmeye değer mi??? bende oyun oynamam telefonda. sosyal medya uygulamaları arasında kasmasın takılmasın donmasın yeter. bu konuda geçmişte deneyimlediğim 9.0.175 nolu sürüm en iyisi idi. daha akıcı çalışıyordu diğer 9 sürümlerine göre. 175 den sonra gelen 200 lü sürümler yine kötüydü. artık 9 a geçsem mi yoksa yine pişman olur muyum?? |
|
merhaba vallahi bu telefon yine bir yerlerden otomatik 9 a geçmeyi başardı. 91.115 ilk versiyona geçince 175 ile bitene kadar güncelleme yaptım. 8 e dön tekrar yedekleri düzenle yükle güncelle çok sıkıldım artık. ki 8 de de ram miktarı fazla olsa da depolama alanı azaldığından takılmalar yapıyordu. artık 3 yıllık oldu cihaz 9 la devam diyorum bende. 8 i aratıyor akıcılıkda ama 9 da en azından 175 li sürümle idare ediyor idare edeceğiz artık hayırlı olsun. |
|
9 dan 175 li sürümden 8 e geri döneyim dedim, ki eskiden rahatça geri dönülüyordu, ama bu akşam taktım baktim telefonda 202 li sürümü güncelleme görse de bilgisayarda 175 güncel diyor ve geri dönüş seçeneği gözükmüyor.Nasıl 8 e geri dönebiliriz?? kaldık 9 da. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bende p smart 2019 var .. durup duruken dusme filan olmadan bir anda ekran gitti. inernetten baktım Telefon çökmesi olabilir guc ve ses belirli bi sure basnca duzelir şeklinde videolar vardı. denedim ama huwai yazısı gelip bi anda gidiyor.. sıkıntı ne olabilir |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 21 Ağustos 2022; 0:8:19 > |
|
P smart 2021 kullanan kimse yok mu ya? Buna emui yeni sürüm ne zaman gelecek? |
|
PC Cases / PC Kasa= ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX !! CPU / İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 4,2GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 7nm !! Ram = Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram CMW16GX4M2Z3600C18 !! Graphic Card / Ekran Kartı = XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 !! Mainboard / Anakart = Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX !! HDD = (x2) WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM !! Harici HDD / External HDD = WD 2,5" 1TB Elements USB3.0 / USB2.0 !! SSD = Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MB/s 3D NAND PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - ASX8200PNP-256GT-C !! Monitör / (") Monitör = Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming !! PSU = ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W !! (")Kulaklık / Headphone = JBL Quantum One 9.1 Hi-RES !! Klayve / Keyboard = LOGİTECH G213 PRODİGY RGB !! Fare / Mouse = LOGİTECH G102 PRODİGY RGB !! Joystick = MICROSOFT XBOX ONE WHİTE !! Hoparlör / Speaker = Mikado MD-318BT 2+1 25W Siyah Usb Fm Bluetooth Destekli Led Işıklı Hoparlör !! İşletim Sistemi / Operating System = Windows 10 Pro
|
|
enteresan çünkü android 8 de bu cihaz ram kullanımı konusunda iyi.Artık bu cihazı kullanmıyorum ama.Android çok kasma yaptığından bilakis 9 dan 8 e döndüm. Bu cihaz 8 ile iyi.9 da boşta arka planda çok ram kullanıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman123 -- 14 Kasım 2022; 17:50:53 > |
|