Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgili ayar çok işime yarayacak sayın hıcam , üstteki hocamın belirttiği ayarı da yaptım, çok teşekkür ederim. Kesinlikle alınası bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlar / uygulamalar / uygulama bilgileri / veri kullanımından arka plwn ve dolaşım verisini kapatabilirsiniz.

ayrıca ağlar / mobil veri/ ağa bağlı uygulamalardan uygulamaların mobil ve wifi bağlantılarını kesebilirsiniz.

yine benim cihazda uygulamalarda ki nerdeyse tüm izinler kapalı. sonuçta bi uygulamaya girdiğimde tekrar soruyor

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• Arka planda kullanılan uygulama yok ve dediklerinizi yaptıgım halde hala gezinti tuslarından kare olana tıklayıp sonra bildirim cubugunu actığımda takılma oluyor. Takıntım olmasa önemsemem ama

• quote:

Orijinalden alıntı: madeofrage

hayırlısı olsun artık. yanlız sizden bi ricam daha olacak eğer p smart cihazınızı satmadan önce 2019 ile yan yana kıyaslama fırsatının olursa özellikle bu ekran kalitesi yönünden bizi bilgilendirin lütfen. Çünkü kafam baya bi karıştı. ilk Hardware plus'da p smart 2019'un lansmanında tft ekran kalitesi şöyledir böyledir diye övülünce şok olmuştum.. ama sitelerde filan hem ips lcd diye geçiyor hemde bi tft türü deniler !? ltps lcd deniyor!

yine samsung'un ucuz telefonlarında ips kalitesinde diye anılan(!) pls tft var.. ayrıca bazı giriş seviyesi amoled cihazlarında bile düşük ppi değerli leş ekranlarıda var.

velhasıl kelam benim p smart almamdaki kriterlerdendi: fhd+ ips ekran 427 ppi ve genelde amiral modellerinde olan 650 lux parlaklık.
    Hocam P Smart 2019 modelini ilk araştırdığım zaman özelliklere baktığımda ekran özelliklerinde IPS LCD, ekran teknolojisi olarak LTPS LCD yazdığında ben de tereddüt etmiştim. Aynı ekranın P20 Lite ve Mate 20 Lite modellerinde de kullanıldığını gördüm. Biraz daha araştırınca TFT gibi dandik bir ekran değil de, IPS ekrana göre az güç tüketimi ve daha fazla çözünürlük sunabildiğini gördüm. Düşündüğümüz gibi dandik bir ekran değil galiba. ((:

Ben cihazı aldığımda ekranlarını karşılaştırır mutlaka bilgilendiririm ama gözle görülecek bir fark olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Hayırlı olsun. Nerden almayı düşünüyorsunuz. Lg de hangi modeli düşünmüştünüz.
    Sağolun hocam. Valla gittigidiyorda Huawei TR garantili mavi renk şu an 1.850₺ ve Axess karta 100₺ chip para veriyor. P Smart 2019 1-2 ay sonra 1.699₺ gibi fiyatlara düşer ama bendeki heves o zamanı beklemez.

LG kısmında yanlış anladınız sanırım. Xiaomi paralel ithalat olduğu için örnek verdim onu. Zamanında abime LG G4 almıştık paralel ithalat garantiliydi ve sorun yaşamıştık. Adamlara ekran sararması var diye yolladık, sıvı teması var deyip para istemişlerdi.

• Beyler arkadasımın telefonuna 163 le biten yeni bir güncelleme gelmiş.
    benimki 161 de güncelleme yok diyor.Geçem seferde bana daha geç gelmişti.Sorun değil sonra gelir de 163 gelen yükleyen memnun olan ya da bozmuşlar kötü olmuş diyenler yazabilirler mi acaba??
  • Ben yükledim hatta en yeni tam paketi indir dedim zaten güvenlik güncelleştirmesi gelmiş değişiklik yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şem-i Ruhsar

Hocam P Smart 2019 modelini ilk araştırdığım zaman özelliklere baktığımda ekran özelliklerinde IPS LCD, ekran teknolojisi olarak LTPS LCD yazdığında ben de tereddüt etmiştim. Aynı ekranın P20 Lite ve Mate 20 Lite modellerinde de kullanıldığını gördüm. Biraz daha araştırınca TFT gibi dandik bir ekran değil de, IPS ekrana göre az güç tüketimi ve daha fazla çözünürlük sunabildiğini gördüm. Düşündüğümüz gibi dandik bir ekran değil galiba. ((:

Ben cihazı aldığımda ekranlarını karşılaştırır mutlaka bilgilendiririm ama gözle görülecek bir fark olacağını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben zaten yeni p smart'ın ekranına dandik demedim sadece kafa karışıklığı yarattığı soyledim. zaten genelde p smart ekran kalitesinden dolayı sattığı için, yeni p smart'a dandik bir ekran koymaları  kendi ayaklarına sıkmak olurdu.. velhasıl ltps lcd bi ekranın kalitesini hiç deneyimlemedim, bizzat kendi lansmanlarında tft denince bi acaba mı dedim..

ayrıca LTPS ekranların diğerlerinden daha pahalı olduğunuda öğrendim. ekranı kırmamaya dikkat edin..

dandik dediğim ise samsung'un pls ve düşük ppi değerli amalod ekranlarını kast ettim..

IPS demişken: HTC'nin şahane süper lcd ekranlarınıda anmadan geçmemek gerekir..

• quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Ben yükledim hatta en yeni tam paketi indir dedim zaten güvenlik güncelleştirmesi gelmiş değişiklik yok.
    evet arkadaşımın telefonundan, sonra hakkında kısmından baktım minör google ocak 2019 güvenlik yaması güncellemesiymiş.
    bakalım gelince yüklerim belki ama kullanımda farklı sorunlar yaratmasında...
  • Güncelleme bekleyen arkadaşlar için şöyle iyi bir haber buldum. Hayırlısı artık (:

https://www.huaweicentral.com/huawei-p-smart-spotted-online-running-android-9-pie-emui-9-0/

• quote:

Orijinalden alıntı: madeofrage

Ben zaten yeni p smart'ın ekranına dandik demedim sadece kafa karışıklığı yarattığı soyledim. zaten genelde p smart ekran kalitesinden dolayı sattığı için, yeni p smart'a dandik bir ekran koymaları  kendi ayaklarına sıkmak olurdu.. velhasıl ltps lcd bi ekranın kalitesini hiç deneyimlemedim, bizzat kendi lansmanlarında tft denince bi acaba mı dedim..

ayrıca LTPS ekranların diğerlerinden daha pahalı olduğunuda öğrendim. ekranı kırmamaya dikkat edin..

dandik dediğim ise samsung'un pls ve düşük ppi değerli amalod ekranlarını kast ettim..

IPS demişken: HTC'nin şahane süper lcd ekranlarınıda anmadan geçmemek gerekir..

Alıntıları Göster
    Gaza gelip dün gece P Smart 2019 mavi rengini gittigidiyordan sipariş ettim. Yarın gelecek bakalım ekranı ben de merak ediyorum. 1 ay içinde ekran kırılırsa sıkıntı yok, garantisi var. Ondan sonra kırılırsa sorun büyük evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 24 Ocak 2019; 19:47:28 >

• P smart 2019 a ayrı konu açılabilir mi

• Arkadaşlar cihazımı sattığım için elimdeki çok az kullandığım (sıfırdan farkı yok) ''Zore Niss'' koruyucu kılıf ve sıfır paketinde ''Zore Blue Nano'' ekran koruyucu camı ihtiyacı olan bir arkadaşa (sadece kargo ödeyecek) ücretsiz göndereceğim. Muhtemelen kargo 5₺-10₺ arası bir şey tutar.

Not: Rica ediyorum sadece gerçekten ihtiyacı olan mesaj atsın.

EDİT: FORUMDAN BİR ARKADAŞA AYRILDI, YOLLANACAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 26 Ocak 2019; 3:46:44 >
  • Android 9 kurabilir miyiz içine ?
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, P Smart'ın iki modelini kullandınız galiba inceleme bekliyoruz :)

2019 modeli beğendim 1699 seviyelerini hak eder, GPU kısmında iyi vir gelişme var diyebiliriz.

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Düşündüğünüz fiyata alabildinizmi.
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. İki model yan yana gelince eski cihaz yanında gariban gibi kaldı.
    İnanın cihaz çok güzel. İlk bakışta ekran işi bitiriyor zaten. Ben alışık olmadığım ve bence kötü olan bir şey gördüm, o da Emui9 ile alakalı. Ekran ışığını otomatiğe almak için bildirim panelini aşağı çekince parlaklık ayarının yanında ufak bir tik vardı, o yok. Direk ayarlardan aktif ediliyor. Bunun haricinde cihaz akıyor.

Eksileri:
    3GB Ram
    Type-C yok

Alacak arkadaşlara not: Sim kart iğnesini sim kart yuvasının deliği yerine mikrofon deliğine sokmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 26 Ocak 2019; 3:39:45 >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolun. Gittigidiyordaki Axess kampanyası ile aldım. 1.850₺ aldım kartıma 100₺ chip para yüklendi. Bir önceki mesajda arkadaşın da dediği gibi, 1600-1700 civarı bu cihazın hakkıdır.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    Edit: yanlışlıkla aynı yoruma ikinci cevap oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 26 Ocak 2019; 5:7:10 >
  • Arkadaşlar vatan pc den aldığım cihazımda dokunmatik sorunu vardı. Bugun geri gelmiş cihaz soruna rastlanılmadı diye. Ben verirkenn fabrika ayarına getirip vermiştim. Sanırım ondan bulunmadı. Ayıplı mal elde kaldı. Dokunmatik sorunu olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.