Şimdi Ara

Huawei P Smart 2019-Ana Konu- (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
28
Favori
184.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. Lenovo macerasından sonra huawei macerasına. Lenovo serviste yeni telefonla değişti moto e4 plus oldu. Ama aile üyelerinin kullanımına geçti. P smart 2019 aldım bir çok sorun yaşadım arka kapak çizildi kendi kendine, ekran ayrıldı gövdeden, sim kart çekmecesi sıkıştı. servis yeni bir p smart 2019 verdi sanırım auro mavi olanalarda var sorun tam bilemiyorum. şimdi safir mavi rengini verdiler. Hemen şeffaf karbon arka kaplama ön cam nano 9h air bump kılıf. güvenlik aldım kısaca. kulalıklık sesi az diyenler için önerim. Denemeniz

• Huawei P Smart 2019-Ana Konu-

Soran arkadaşlar vardı Gpu Turbo 3.0 güncelleme içeriğinde var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Öyle diyolar ama güncellemenin ayrintilarinda gpu turbo 3.0 falan yazmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin6345 S kullanıcısına yanıt
    Yazma zorunluluğu yok ki, zaten her yeni EMUI sürümleri çıkmadan önce özellikleri açıklanıyor ve gönderilen cihazlarda gelmiş oluyor.

• Gpu turbo 3.0 varsa antutudan daha yüksek skor alacaktır muhtemelen ama Huawei bu konuda vukuatlı anladığım kadarıyla

• Vibe S1 Lite V kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu aldıktan ne kadar zaman sonra başladı bu problem? Benim de kasada eğilme oldu aurora mavisi aldım, telefonu eğecek bişey yapmadığıma eminim ki daha önceki 2 telefonumu ben eğdim bilinçsiz kullandığım için. Servise götürsem büyük ihtimalle kullanıcı hatası diyip benden bir ton para isteyecekler diye korkuyorum. Siz hangi şehirde götürdünüz servise?

• quote:

Orijinalden alıntı: NemesiS_81

Soran arkadaşlar vardı Gpu Turbo 3.0 güncelleme içeriğinde var
    GPU 3.0 Turbo yok bu güncellemede, müşteri hizmetleri ile de konuştum, yazılımdan ziyade donanımsal olarakta desteklemediği için yazılıma eklenmemiş.
  • Peki otg kablo ile kablosuz mouse denediniz mi hiç ?
    Ben çalıştıramadım bir türlü...
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olarak desteklemediği içini mi? Huawei gerçekten ilginç Kirin 710 kullanan diğer cihazlara gelen özellik buna gelmemiş anlamsız...

• cenkerozkan C kullanıcısına yanıt
    hiç korkmana gerek yok, öyle olacak zaten... gm ile benim de başıma gelmişti.
  • Merhaba, pubg mobile oynarken jiroskop çok geç tepki veriyor yaklaşık 1 saniye, bu sorunu çözen var mı

• Çkuzak Ç kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var normalde jiroskop kullanmam başlayayım dedim ağır tepki veriyor diye kapattim. Güncelleme ile degistirebilirlermi acaba

• Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Bende logitech set var klavye denemedim ama mause çalışıyor.
    Bu arada güncelleme benim cihaza da bugün geldi, şuan indiriyorum bakalım, izlemimleri yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 29 Ağustos 2019; 19:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkerozkan

Hocam telefonu aldıktan ne kadar zaman sonra başladı bu problem? Benim de kasada eğilme oldu aurora mavisi aldım, telefonu eğecek bişey yapmadığıma eminim ki daha önceki 2 telefonumu ben eğdim bilinçsiz kullandığım için. Servise götürsem büyük ihtimalle kullanıcı hatası diyip benden bir ton para isteyecekler diye korkuyorum. Siz hangi şehirde götürdünüz servise?
    KVK İstanbul karar verdi. Bende öyle düşünüyordum fakat Huawei daha önce p8 lite telefonu da değiştirmişti.. gecen hafta salı verdim. Sali yeni telefon aldım. 1. 5 ay oldu alalı ama telefon kendi kendine dağıldı. Sim kart yeri de hafif soyuktu. Kutusunu vermedim gelen telefonda kutusuz geldi. Arayan bayan bugun degisimleri bildircem dedi. Demek ki var baya bu durumda. karar vermemi istedi siyah ve safir mavi bende safir mavi seçtim auro uzun sürer gelmesi dedi. Sanirim aura modeli sorunlu değişim yapıyorlar.

• NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Fournitte oyunu her cihaz icin uygun olmamasi donanimsal degil yazilimsal. 64 bit ve 3gb ram desteği var çünkü. Firma nedendir yayınlamıyor tüm cihazlar için. P smart icin yazilimsal gelistirilmemis şuanda. Ama code girerek duzeltilebiliyor. Huawei ve diğer telefonlarda da aynı. Belli başlı 25 model için geçerli. Gpu turbo 3.0 bence var.Fakat aman aman bir katkı sağladığını düşünmüyorum. güncelleme almamış bir telefonun okuma yazma hızı testi ile guncelleme almış okuma yazma oyun hız testi paylaşilirsa belli olur.

• Vibe S1 Lite V kullanıcısına yanıt
    Fortnite ile ilgili birşey demedim o yüzden bilemiyorum ki zaten Fortnite şuan için Android de bir ölçüt değil bana göre çünkü durumu karışık biraz diğer olaya gelicek olursak eğer dediğiniz gibiyse ileriki güncellemelerde özellikle EMUI 10 sürümün de Gpu Turbo'nun bu cihaz içinde gelmesi lazım kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: NemesiS_81

Fortnite ile ilgili birşey demedim o yüzden bilemiyorum ki zaten Fortnite şuan için Android de bir ölçüt değil bana göre çünkü durumu karışık biraz diğer olaya gelicek olursak eğer dediğiniz gibiyse ileriki güncellemelerde özellikle EMUI 10 sürümün de Gpu Turbo'nun bu cihaz içinde gelmesi lazım kesinlikle.
    Dediniz demedim genel olsun diye yazdım. Haklısınız. Katılıyorum size. Benim test şeklim en güncel oyun neyse pubg mesela alınan FPS değeri android 9.0 ne kadar 9.1 yüklendiğinde kaç artıcak. Gpu turbo aktifken ve değilken ölçülmesi gerekir

• Fotnite oynarsa neye yararki jiroskop dogru düzgün çalışmıyor nasıl oynıcaksın

• sahin6345 S kullanıcısına yanıt
    Pubg jiroskop olmadan oynanmaz bu telefonu da pubg oynamak için almıştım

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.