Şimdi Ara

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
702
Cevap
14
Favori
46.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umudumsun

Arkasaslar yesil ekran ve kalitesiz kasa görünümü (vodafon bayiiden baktim tel dis görünümü gercekten kalitesiz ben mavi baktigim icin de olabilir ) nedeni ile hala kararsizim .

samsung note 10 lite ve huwai nova 5 t de seçeneklerim arasinda ..

not 10 lote ile aradaki 1000 tl fark ne icin var anlamış degilim özelliklerini karşılaştırdığımda bi fark göremiyorum ?

Nova 5 t android destegini ne kadar alacak nasil bulabilirim ?
    benim favorim mor renk olsa da mavi kasa da gayet güzel görünüyor ama tabi zevkler.. saygı duyuyorum. ben yeşil ekran diyerek neyi kastettiğinizi anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 20 Mayıs 2020; 13:34:46 >

Orijinalden alıntı: kuzgun1984

benim favorim mor renk olsa da mavi kasa da gayet güzel görünüyor ama tabi zevkler.. saygı duyuyorum. ben yeşil ekran diyerek neyi kastettiğinizi anlamadım.

Alıntıları Göster
    A71 kullanıcıları ekranda yeşillenme gibi bir sıkıntıdan söz ediyor ..

Orijinalden alıntı: umudumsun

A71 kullanıcıları ekranda yeşillenme gibi bir sıkıntıdan söz ediyor ..

Alıntıları Göster
    ha ben nova 5t ozelinde soylediginizi sandim. dogrudur yabanci forumlarda A71 de oyle bir sorunla karsilasan bazi kullacilarin yorumlarini okumustum. nova 5t de ender de olsa isinma problemi yasayan kullanicilar var. her telefonun kendi icinde bir riski var ya. gözü karartip birseylerde karar kilmak lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 20 Mayıs 2020; 14:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorun daha keşfettim sanırım şimdi bu magazin kilit açma resimleri hem güncellenmiyor yeni resim eklemiyor. Hemde resimlerin kayıtlı olduğu yeri göremiyoruz ve dolayısıyla alan harcadığından onları silemiyoruz sanırım değil mi?
  • Telefon kılıfı bulabilen var mı bu modele? Apple lansman kılıfları gibi renkli arıyorum.

• illa nova 5t ye kılıf alacaksanız şeffaf alın bence. birçok kılıf gördüm, görmeye de devam ediyorum çok kötüler estetik yönden yani. şunları kullanıp güzelim telefonun görselliğini sakatlamayın derim
  • @erhanercan seviyorum çok güzel resimler oluyor arda onları duvar kağıdı olarak kullanıyordum ama bunda mümkün olmuyor. @memus bende n11 den aynı kılıfın siparişini geçmiştim en kaliteli duran kılıf bu fabrik desen olan sanırım yaşadığım şehirde şu an tedbirler gereği kılıf bulamadım tek bir yerde var bugün oradan 2. kılıfımı aldım ilk kılıf şeffaf silikon kılıfdı ama çok net göstermiyordu telefonu ve toz leke gibi sorunları vardı bugün mat siyah aldım çok şık oldu bu fabrikte öyle olursa artık ikisini kullanırım. @kuzgun1984 kesinlikle haklısın bende mor renk var aynı senin gibi düşünerek telefonun muhteşem arka yüzünü saklamayalım dedim ama şeffaflar kalitesiz olabiliyor ve bana öyle denk geldi takınca hiç bir espirisi kalmadı telefonun şimdi düz mat siyah var çok şık duruyor.

• Telefon bende siyah renk, her türlü kılıf kullanacağımı bildiğim için en ucuz olanı almıştım. Üstelik telefon kılıfsız sabit kalmıyor yüzeylerde maşallah zeytinyağı gibi kayıyor. Kılıf gelene kadar 3 gün elimde sabun tuttum resmen.
  • Arkadaşlar trendyoldan telefonu alan ve hala bekleyen arkadaşlar vardı benim gibi. Nihayet bugün kargoya verilmiş telefon. Bilgilendireyim istedim. Büyük ihtimal bayram sonrasına elimize ulaşacak ama neyse o kadar bekledik bunu da bekleyip telefonumuzu alalım artık. Herkese geçmiş olsun diyeyim

urun.n11.com
    Huawei Nova 5t Kılıf Şeffaf Süper Silikon Kapak-spr - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/huawei-nova-5t-kilif-seffaf-super-silikon-kapak-spr-P418369499

• quote:

Orijinalden alıntı: memus

Ben amazondan aldım telefonu ve yanında şu ürünü aldım gayet güzel bir dokusu ve malzeme kalitesi var kılıfın
    Microcase Huawei Honor 20 - Nova 5T Fabrik Serisi Kumaş ve Deri Desen Kılıf - Gri
    Aynısının mate 10 pro için olanını kullanıyorum. Evet kaliteli kılıf arkadaşlar. Dokunma hissi de iyidir bu kılıfın. Şeffaf kılıflar gibi solmaz da sararmaz. Ben de tavsiye ederim bu kılıfı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zozo

Arkadaşlar trendyoldan telefonu alan ve hala bekleyen arkadaşlar vardı benim gibi. Nihayet bugün kargoya verilmiş telefon. Bilgilendireyim istedim. Büyük ihtimal bayram sonrasına elimize ulaşacak ama neyse o kadar bekledik bunu da bekleyip telefonumuzu alalım artık. Herkese geçmiş olsun diyeyim
    aynen benim nova 5t de kargolanmis bugun. bakalim o kargonun icinden tam olarak ne cikacak dikkatli olmak lazim. iyice şüpheci oldum beklerken ya

Güzel günlerde kullanın

Orijinalden alıntı: diablque

almaktan vazgeçtiğini okumuştum sanki
    Hayırlı olsun güle güle kullan
    teşekkür ederim. evet soğumuştum telefondan ama alternatiflerin de bazıları zayıf bazıları ise pahalı gelmişti. ortada kalmıştım öyle :D
  • Merhaba arkadaşlar telefonda optimizer isimli bir program var ve ayarların içinde pile basıncada pil kullanımını optimize et diye bir yer var bu ikisinide hiç kullanmadım ben kullanan varmı bazı yerlerde kullanmayın telefonu yavaşlatıyor diyorlar ama bilgisi olan varmı birde ekran sürelerini nasıl? Benim 6 saat 7 saat oluyor 1 kere 8 saat oldu ama o gün nette biletler araştırdım sadece oyüzden bukadar uzun süre dayandı bence keşke 5000.mah gibi bir değer olsaydı gerçi hakkını yemiyeyim hızlı şarj olayı çok iyi önceki telefonum 5000 mah gücündeydi 3 saatte doluyordu hızlı şarj özellikli olmasına rağmen

• Dostum ben sürekli pili optimize ederim ara ara ve yavaşlattığına dair bi deneyim yaşamadım ztn arayüz internet gibi kullanımlarda yavaşlıcağını sanmam.. Benim ekran açık kalma sürem ortalama 7 ile 8 saat yani seninkiyle aynı buda senin yada benim telefonda bi sıkıntı olmadığını gösterir telefonun kapasitesi bu.. İlk başlarda yadırgadım aslında şarjı az gidio diye ama 8 saat ekran kullanımı 3750 maha göre oldukça iyi bnce..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.