Şimdi Ara

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
14
Favori
46.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen aynen yazılımsal kesinlikle menüye koymamışlar yoksa çalışıyor özellik hatta yukarı kaldırınca ses kısıyor mesela çevir kapat yok menüde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefonda WhatsApp üzerinden 4.5g ile 35 dakikalık bir görüntülü konuşma sonrası telefonun tepesinin kamera bölgesinin özellikle aşırı ısındığını fark ettim arka planda oyun filan da açık değildi zaten güç tasarrufu modunda kullanıyorum acaba neden bu kadar ısındı yorum yapabilir misiniz bana hiç iyi gelmedi korktum patlayacak filan diye pubg de bu kadar ısınmıyordu saatlerce oynasam bile birde o süre zarfında şarjım baya azaldı
    HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU)

• mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    Ben de 4.5g ile görüntülü 4 kişilik grup aramasını 50 dk boyunca gerçekleştirdim herhangi bir anormal ısınma gerçekleşmedi.

• yanlış biliyorsam düzeltin ama telefonlardaki güç tasarruf modu ısınmaya büyük payda katkı sağlıyor.güç tasarruf modunu kapatmanızı tavsiye ederim.çünkü;bu mod daha fazla batarya kullanımı sunmak için telefonunuzun belli bölümlerini kısıtlıyor ve siz bu moddayken bir işlem yaptığınızda haliyle aktif olarak almak istediği gücü karşılayamadığından zorlanıyor ve ısınıyor.
  • Merhabalar bende 4 gün önce amazondan aldım nova 5t mi şuanda memnunum bir sıkıntı yok yine amazondan mi note 10 siparişi vermiştim bütün özellik videolarını izleyince birden aklıma geldi ben 108mp kamerayı ne yapacağım önemli değil ki benim için 108 mp gibi yüksek bir değer olması dedim fiyatta bir etkendir tabii 4800 TL idi geçen hafta aldığımda şimdi yükseldi gerçi daha uygun fiyata kamerasıda iyi olan ama benim en az 3 5 yıl kullanabileceğim bir cihaz arayışına girdim benim için önemli olan yıllarca sıkıntısız kullanabilme telefonu bunun içinde işlemci gücünün yüksek olması gerekir diye düşündüm fiyatında daha düşük olması fena olmaz dedim ve araştırmaya başladım xiaomi bin 9t modeli idi galiba onu alıcaktım sonra bu telefonun yani nova 5t min işlemcisinin geçen senenin en üst segment huawei telefonlarıyla aynı olduğunu öğrendim ve işlemcisi iyi ise daha uzun süreler performansını kaybetmeden kullanabilir diye düşündüm bilmiyorum doğrumu düşünmüştüm telefonumda oyun oynamıyorum o yüzden performans dediğim tamamen şuana değilde geleceğe yönelik telefonun uzun süre kullanımıyla alakalı önceki telefonum Asus zenfone zoom s idi onu 3 sene kullandım ekran da halen çalışıyor ama ekranda önceki açılan uygulamaların görüntüleri kalmış silik olarak gözüküyor batarya göstergesi %80 de takılı kalmış oda silik olarak gözüküyor ama telefon çalışıyor yani yavaşladı sadece bataryasıda 5000mah idi zaten o telefonu da araştırması doğru düzgün işim gereği telefon görüşmeleri çok oluyor note 5 kullanıyordum öncesinde ve yanında powerbank tabii günde 3 kere şarj ediyordum en son bir gün sıkılıp gidip vatandan asusu almıştım bu sefer bayağı Bi araştırarak önceliklerimi belirleyerek bunu aldım umarım doğru karardır gerçi note 5 ten Asus geçip baya Bi sta dardı düşürerek 3 sene kullandım ondan buna geçince standart yükseldi herhalde 10 sene ölmezsem kullanırım yada tel ölmezse

• Enfiye kullanıcısına yanıt
    bu onemli bir bilgiydi. pitbulla tasma takmaya gerek yok. birak canavarca calissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 17 Mayıs 2020; 16:36:59 >
  • Akşam farkettim 1 2 diş çekerken oluyor bu sıkıntı şebeke arama yüzünden galiba bu sıkıntı iyi çeken yere geçince sıkıntı olmuyor güç tasarrufundan ziyade ağ arama yüzünden kaynaklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zngdev67

en uygun fiyata evkur un web sitesinde buldum. sipariş geçtim inşallah sorunsuz gelir. inşallah ısınma sorunu yoktur.
    Evkur ürünü hala göndermedi. Paramıda iade etmedi. Ürünü web sitesinden de kaldırdılar. Şikayetvar sitesine baktığımda bu telefonu sipariş geçipte eline ulaşmayan bir sürü kişi var. Her tarafa şikayet yazdım. Sanırım bu iş mahkemede bitecek.

Paramı iade alınca redmi note 9s telefonunu değerlendireceğim ama büyük ekran düşündürüyor.
    Mi note 10 lite diyorum nfc özelliğinden vazgeçtiğimden telefona o paralar da vermek istemiyorum. Artı birde xiaominin şebeke sorunları düşündürüyor.

Bir telefonu uzun yıllar kullanan biriyim.
    Keşke şu gelseydi de yeniden telefon arayışına girmeseydim.
    Teli uzun süre kullanacağım için çok araştırıyor insan. Artık başıma ağrılar girdi.

• Evkur mu bir daha asla bende telefonu evkurdan aldım ama mağzada bulup aldım. Ürün varmı diye gittim sordum var dediler üzerimde kart vs olmadığından akşam üzeri gelip alıcam ayırın dedim akşam geldiğimde 200 tl zam yemiş cihaz reyon görevlisi dalga geçer gibi o zaman ilk geldiğinde alsaydın şimdi fiyatı bu ister al ister çık git gibi tavır yaptı. Sinir oldum önce çıkıp gidiyordum sonra mağaza müdürünü çağırın görüşücem dedim elmeman geldi durumu anlattım siz müşterinize böylemi davranıyorsunuz bu benim sizden ilk alışverişim olacaktı dedim ısrar edip sabah ki fiyattan satmalarını talep ettim. Bir yerleri arayıp iskonto istedi neyse kabul oldu. Bu defada karta tek çekim diyorum hayır nakit fiyatı nakit çek getir diyorlar ulan dedim kendi kendime magazalar açık olsa sizden nah alırdım bu telefonu gider 200- 300 daha fazla verir oradan alırım ama mağazalar açık değil lanet olsun deyip bankamatikten çektim geldim. Ödeme yapıp teslim alıyorum öneme bir dizi yazı geldi imza atmam istendi. Göz ucuyla bakıp imzaladım. O anki telaşla ve arkada bekleyen insanların kalabalığından tam okuyamadım ama altına imza attığım belgenin üzerimde borçlumun kefili vs şeklinde boş alanlar var görevliden kopyasını istedim ne imzalattınız diye sordum sözleşme dedi. Hanım efendi ben sizden taksitli bişey almadım nakit ödeme yapıyorum ne sözleşmesi dedim. Belgeleri fotokopisini istedim vermedi bana başka bir form örneği verdi. Sinir oldum ısrarla isteyip boş olan alanları önce karaladım sonra kendilerinden bana tahsilat makbuzu kesmelerini çünkü kredi kartı ile ödeme yapmadığımdan elimde bu alışverişe ait herhangi bir ödeme belgem bulunmadığını bu yüzden bu belgenin kendi adıma şu halde gerekli olduğunu ilettim vermediler. Yahu borçlu gibi sözleşme yapıyorsunuz elden nakit veriyorum ödeme yaptığıma dair bir belgem yok ya ödemedi deseniz ben kendimi nasıl savuncam diyorum bana açık kesilmiş faturayı gösteriyor. Sinir oldum kart çeksem uğraşmayacam elimde slip olacak bak kardeşim ödedim diyenileceğim aynı şeyi defalarca anlattım. En sonumda nakit ödeme alınmıştır kaşe imza yaptırabildim. Bana bizim uygulamamız böyle diyo varsa bir şikayetiniz müşteri hizmetlerimizi arayın diyo dedimki stok var mı diye 10 kere aradım bir kere açmadılar ayrıca bunun için sizin müşteri hizmetlerinizi neden arayım direkt maliye bakanlığını arar şikayetimini iletirim dedim. Hem bir işten anlamıyorlar hemde ukalalar bir daha asla kapısının önünden geçmem o kadar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 19 Mayıs 2020; 13:44:14 >

• Çok geçmiş olsun sizede. En azından cihazı almışsınız. Evkur kadar rezil bir firma görmedim. Birde bu pandemi sürecinde yüksek bağış yapan sıralamada ilk 10 a giren firma. Ulan maddi manevi vaktin olacak uğraşacan bu şrfszlerle. Ellerinde olmayan ürünü satıp topladıkları parayı değerlendiriyorlar .1 aydır aynı teli bekleyenler varmış. Ya mübarek günde günaha girmek istemiyorum. Twitter'dan ağır şeyler yazdım hemen aradılar. Siparişi iptal edin paramı geri ödeyin dedim. Sokağa çıkma yasağı bitince çarşamba günü iptal onaylanır dedi.
    Şimdi de web sitesinde sipariş durumuna hazırlanıyor yazmışlar. Ne işe düştük yaw.

Siz teli kaçtan aldınız. Benim aldığımda 3599 tl idi.
    @cemus

• Ben 3399 tl aldım. Haftasonuydu anneler günü haftası açık söylüyorum o an herhangi bir mağaza açık olur telefon olsaydı 300 tl fazla verir ordan alırdım insan gibi muamele görürdüm en azından rezil bir firma ilk girdiğimde mağaza personeli kendi aralarında tartışıyordu zaten o an anladım da işte el mahkum kaldık tecrübe ettik böyle kara listeye aldığım firmalar var bunlarda o listede artık

• Bende google reklamlarında 3499 tl olarak reklam gördüm. Ödeme adımında 3599 olduğunu farkettim. Diğer sitelere baktım. 4 binlerin üzerine çıkmış. Bende alayım bitsin bu telefon arama eziyeti dedim. Neyse.
    Artık yazılım rot rom imei işlerinden sıkıldığımdan bi telefon alıp sadece kullanacağım. Redmi xiaomi samsung vs. O yüzden düşünmüyordum ama redminin de yeni modelleri çıkmış. Şu parayı geri alsamda bir an önce şu eziyet bitse.
    Redmi note 6 pro kullanıyorum. Şebeke sorunu var

• Şikayeti patlattim. bakalim nolacak.

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU)

• Arkadaşlar Nova 5T mi yoksa P30 mu sizce. P30 huawei sitesinde kulaklık ve band 4 hediyesi ile birlikte 4700 TL. Çarktan kzandığım 140 TL indirim kodum var bir de kart kampanyasından 100 Tl indirim alacağım. 4460 TL' ye geliyor telefon. mantıklı mı sizce?
  • 5shdw0 kullanıcısına yanıt
    Şu am nova 5t nin fiyatı 4000 tl civarlarını bulmuşken o fiyata p30 alınır ben olsam alırdım. Nova 5t kullanıorum baya memnunum lakin ben aldığımda 3400 tlye aldıö ve p30 4700 civarıydı.. Amoled ekran ve kamera lensi farkına bence değer..

• Arkasaslar yesil ekran ve kalitesiz kasa görünümü (vodafon bayiiden baktim tel dis görünümü gercekten kalitesiz ben mavi baktigim icin de olabilir ) nedeni ile hala kararsizim .

samsung note 10 lite ve huwai nova 5 t de seçeneklerim arasinda ..

not 10 lote ile aradaki 1000 tl fark ne icin var anlamış degilim özelliklerini karşılaştırdığımda bi fark göremiyorum ?

Nova 5 t android destegini ne kadar alacak nasil bulabilirim ?

• tieseto T kullanıcısına yanıt
    Samsungdaki Amoled ekran sıkıntıları p30'da da olur mu acaba? Amoled güzel ama yanma ve ekranın çok pahalı olması korkutuyor beni.
  • 5shdw0 kullanıcısına yanıt
    amoled ekran görüntü olarak iyi hoş. ama zaman zaman karşılaşılan ghost screen (hayalet ekran) problemi de can sıkabiliyor. eski telefonum samsung C7 pro ydu. lichess diye bir satranç programı yüklüydü telefonda. satrancımı oynayıp çıktığımda yaklaşık 1 hafta boyunca o programın çok silik bir yansıması ekranda kalıyordu. satranç tahtasını falan görebiliyodun :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.