Şimdi Ara

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
11
Favori
49.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • Ben telefonu iade ettim , IPS ekran renkleri uzun süren amoled ekran kullanımından sonra alışamadım , ve kamera gerçekten amiral gemi olarak başarısız, 3500 TL lik cihaz için normal , gerçi artık fiyatları da artti ,alanlara hayırlı olsun diyip cikiyorum:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 730 (A71) 2019 yaz aylarında piyasaya çıkan henüz 1 yıl öncesi teknolojiye ait bir işlemci. Bahsettiğiniz ekran kartına ait çipler ise 2017 yaz aylarında piyasaya sürüldü, yani 3 yıl öncesinin teknolojisi. İnanın 2 sene sonra A71'de de hala oyun oynayabileceksiniz

Ben de çok hevesliydim.. evkur'da gidip incelediğimde beğenmedim değil ama bir pil kapasitesi, ekran, 8 gb ram ve artırılabilir hafızayı koyunca büyük arayla A71 öne çıkıyor. işlemciyi oyun için bir kıstas olarak alıyorsanız, ips ekran'da kirin980'le oyun oynamak ne kadar zevk verir bilmiyorum. Şu an ben de vazgeçtim almaktan diyebilirim. Biraz daha kendimi sıkıp S10 lite alabilirim
    s10 lite ile a71 arasinda gidip geliyorum ben de. yarin da nova 5t kargolanmazsa trendyoldan iptal edecem siparisi. bekleye bekleye kök saldım artik. telefonum bozuk. emaneten arkadasin yedek telini kullaniyorum kac gundur.

ilk olarak malzeme kalitesi çok iyi, premium hissi mevcut ancak kılıfsız kullanıma uygun olmadığını düşünüyorum keza çok kaygan bir yapısı var. telefon boyutları ise benim gibi ince ve çok büyük telefon sevmeyenler için ideal.
    donanım olarak (işlemci,ram vs.) gayet yeterli, cihaz hız konusunda tatmin edici. zaten gayet beğendiğim emui işletim sistemi ile son derece akıcı bir telefon olmuş. 128 gb hafıza zaten kafanızdan depolama yeri sorularını siliyor.
    ekran konusunda daha önce amoled ekran kullanan biri olarak ips ekran acaba daha kötü bir görünüm sunar mı diyordum ancak parlaklık ve renk konusunda çok başarılı bir ekranı var. ayrıca ekran koruyucu ile gelmesi de ekstra hoş bir özellik.
    Şarj konusunda da kendi kullanımım deneyimime göre gayet başarılı, amoled ekran ve daha yüksek mah değerinde bataryaya sahip diğer telefonlar ile kıyaslarsanız belki daha kısa ekran süreleri alabilirsiniz ama genel olarak orta-yoğun bir kullanımda bile 1 günü rahat çıkarırsınız. tabi bu batarya olayı tamamen göreceli ve kişinin kullanım deneyimine göre değişkenlik gösteren bir konu. hızlı şarj ile çok hızlı dolum yapılabildiğini de ekleyeyim.
    Kamera konusunda şunu söyleyebilirim, son dönemde çıkan amiral gemisi telefonlar ile ( p30-s10-iphone 11 vs.) kıyaslarsanız daha kötü sonuçlar alabilirsiniz. onun haricinde hızlı ve stabil bir kameraya sahip. eğer üzerinde oynanmış, daha renkli ve göze daha güzel görünen fotoğrafları seviyorsanız bu model sizi tatmin etmeyebilir (belki de bu renkler amoled veya ips lcd ekran nedeniyle göze farklı geliyor da olabilir ). keskin, renkleri şişirilmemiş biraz daha gerçekçi renkler istiyorsanız kamerası sizi tatmin edecektir. Ben çektiği fotoğrafları beğendim, özellikle gece çekimleri başarılı sonuçlar verebiliyor. video çekimi konusunda da eleştirilecek bir husus göremedim, eis çok iyi çalışıyor.
    Power tuşunda parmak izi okuyucu akıllıca ve aşırı hızlı bir güvenlik önlemi olmuş. yüz tanıması hızlı ama parmak izi kullanıyorsanız yüz tanımaya gerek kalmıyor.
    kısa süreli kullanımım sonucu belirtebileceğim eleştiri veya eksikler konusuna gelirsek, kamerada optik zoom olmaması, 3,5 mm jack girişi olmaması, kutudan kılıf çıkmaması olarak sayabiliriz.
    Sonuç olarak bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefonlardan biri olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbn57 -- 15 Mayıs 2020; 3:49:34 >

• tbn57 kullanıcısına yanıt
    üstad çok güzel açıklamalar bunlar teşekkür ederim
    bende aranıza katıldım yaz ortası moru
    kutudan type c 3.5mm jack dönüştürücü çıkmadı sizlerde de öylemiydi dostlar

Karsilastirma yaptigimzda A71 daha ustun ozellikleri var fakat daha cok nova onerdiler ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yesil ekran sorunu nedir ?

Benim fark ettiğim küçük bir yazılım sorunu var. Öncelikle teyitleşmek için en son yazılım sürümü nedir? Bendeki 10.0.0.200 gelelim soruna önceki telefonum Huawei nova idi ve alarm çalınca telefonu çevirerek susturma yapıyordum sabahları. Bunun için ayarlarda erişebilirlik / kısayollar ve hareketler / zil sesini kapatma-sesi kısma alanına alarmla ilgili seçeneği koymamışlar Destek uygulamasında sorun ararken karşıma pil tasarrufu kısmında bu ayarı açıp kapatabileçeğim ekran geliyor oysaki ama menülerde yok ve düzgün çalışmıyor. durum sizde de böyle mi?

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU)HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU)HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 16 Mayıs 2020; 11:29:55 >

• cemus kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim de işaretlediginiz kısım bende de gözükmüyor.

• cemus kullanıcısına yanıt
    Nova kardeşim selam :) sıfırlamayı denemiş miydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Eyvallah kardeşim selamlar :)) Güncellemeden sonra sıfırlayarak kullanmaya başlamıştım zaten alarm kullanırken fark ettim küçük ama işe yarar bir özellik olduğundan bildireyim dedim :) Eski teli de senin gönderdiğin kılıflarla beraber valideye verdim o kullanıyor hala taş gibi maşallah sende ne var devam mı Huawei ye

Orijinalden alıntı: cemus

Eyvallah kardeşim selamlar :)) Güncellemeden sonra sıfırlayarak kullanmaya başlamıştım zaten alarm kullanırken fark ettim küçük ama işe yarar bir özellik olduğundan bildireyim dedim :) Eski teli de senin gönderdiğin kılıflarla beraber valideye verdim o kullanıyor hala taş gibi maşallah sende ne var devam mı Huawei ye
    Dostum benim novayı da hala ablam kullanıyor hala taş gibi aynen :)) ben de novadan sonra mate 10 pro almıştım hala onu kullanıyorum. 5T de güzel cihazdır valla iyi yapmışsın. ama bu sendeki sorun yazılımsal gibi duruyor gibi alla alla. Ben de kullanıyorum o özellikleri
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.