Şimdi Ara

HUAWEI MEDIAPAD 7 YOUTH / S7-701U [ ANA KONU ] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.067
Cevap
50
Favori
262.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @caykut
    @yaskoo_87 2 hattım var ikisinide aveaya taşıdım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar kesinlik varsa denerlerse çok iyi olur durum değişecekse hattımı türkcelle taşırım
  • @caykut telefon apk 'sını yüklediğimizde masaüstüne ikon gelmiyor
  • caykut C kullanıcısına yanıt
    slm,
    ben Turkcell güncellemesini yükledim, AVEA hattı (data + ses) kullanıyorum, telefon apk sını da kurdum. Telefon tuşları çıkmıyor ki nasıl arama yapılacak?
  • srkngncy S kullanıcısına yanıt
    B008 güncellemesi için adb shell komutları dahil denemediğim root programı kalmadı, olmuyor
  • dün internette bu sorunla ilgili arama yaparken Google da Vodafone Tablete Kısıtlama Getirdi şeklinde şikayetvar.com da açılmış bir şikayete denk geldim, siteye gittiğimde bu şikayet sahibi tarafından kaldırılmıştır şeklinde bi uyarıyla karşılaştım yani detayını okuyamadım.

    Google da Vodafone Tablete Kısıtlama Getirdi şeklinde arama yapınca ilk sırada çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat@fdh -- 18 Aralık 2013; 12:16:58 >
  • tam Reeder A8i alacaktım ki bu tableti gördüm ve yine kararsız kaldım :)

    Hızı mı yoksa 3g yi mi seçsem diye düşünüyorum..Aslında 3g çok gerekli değil telefonlarda hotspot var artık ama insan yine de kararsız kalıyor
    Gerçekten bu fiyata bu özellikte telefon alamıyor musunuz güzel bir fiyatı var..Beni kararsız bırakanda bu zaten.
    Ama tim lerde 400 liradan başlıyor fiyatları,aradaki farkı sorunca da mağazadan mağazaya değişir dediler.Gerçekten ilginç timler de belirli bir fiyat olmalı bence.

    Sizce siz olsanız hangisini seçerdiniz hotspotu da göze alarak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat@fdh

    dün internette bu sorunla ilgili arama yaparken Google da Vodafone Tablete Kısıtlama Getirdi şeklinde şikayetvar.com da açılmış bir şikayete denk geldim, siteye gittiğimde bu şikayet sahibi tarafından kaldırılmıştır şeklinde bi uyarıyla karşılaştım yani detayını okuyamadım.

    Google da Vodafone Tablete Kısıtlama Getirdi şeklinde arama yapınca ilk sırada çıkıyor

    şikayeti ben yapmıştım verilen cevap 2 satırdı o tablette telefon özelliği yoktur
    root işi kullanıcı sorumluluğundadır 2 sayfalık yazıma verilen huaweiden ve şebekeden gelen yanıt buydu.
  • mesajımdan bir alıntı :vf'nın aklından geçecek birçok cevabı önceden aklımdan geçirebiliyorum yani empati kurabiliyorum
    fakat bende diyorumki neden cihazı satışa sunmadan önce önlemleri almadınız neden satışa sunduğunuz ilk günden bunun önlemlerini almadınız aylardır farklı durum var ve sizce size göre şimdi önlem alınmaya çalışılıyorki b102 firmwareyi yüklemeyen herkes telefon olarak kullanacaktır zorunlu online güncelleme mi getirdiniz kimse internete girmez yine telefon olarak kullanır yani cihazı
    yani kısacası kusurunuz eksiğiniz var
    ve 102 firmwareyle cihazlara müdahele ediyorsunuz.

    hatta şu an bir vf bayisinden bu tableti alsam bu cihaza mediaphone . apk yı yüklesem sizin yanınızda telefonun çalıştığını gösterebilirim yeterki yeni bir firmwareli cihaz sunmamış olun piyasaya stoktakilerin hiçbirinde 006 firmwareden başka firmware olacağını düşünmüyorum ki kaldıki daha yeni yayınladınız o kısıtlama içeren firmwareyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslinuxos -- 18 Aralık 2013; 12:44:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caykut

    Selam arkadaşlar cihazı alalı bir hafta kadar oldu. Telefon özelliğide dahil sorunsuz kullanıyorum. Cihazı Türkcellden aldım ve rootlamadım. Forumu biraz inceledim ama ne yazıkki tümünü okuyamadım. Görebildiğim bazı arkadaşların telefon özzelliğini kaybetmiş olduğuydu. Bende aynı sorunu yaşadım ve çözümümü paylaşmak istiyorum. Türkcell menü güncellemesini yükleyince telefon özelliği engellendi, bende telefonumun vodafon hattıyla,tabletteki türkcell hattını yer değiştirdim ve vodafon hattıyla telefon özelliğini kullanmaya başladım (vodafon guncellemesini yüklemedim), bir süre sonra türkcell sim kartını tekrar tablete taktım ve telefon özelliği geri gelmişti. Dolayısıyla Türkcell menü adıyla gelen güncellemeyi çalıştırdığı için telefon özelliğini kaybeden arkadaşlar, tablete bir vodafon ses sim kartı takıp, türkcell sim kartınıda bir telefona takarak ikisi arasında, bir kez telefon görüşmesi yaparak,türkcell hatlarında da telefon özellîğini geri kazanabilirler. NOT: Sadece data iletişimi yapan simkartlarla telefon görüşmesi yapamazsınız, hattıyla birlikte kampanyalı alınan tabletlerin sim kartları sadece data özellikli geliyor.

    b102 güncellemesinden sonramı bu işlemi yaptın. sadece türkcell menüyü yükleyince mi telefon özelliği engellendi. yani türkcell menü derken ne demek istiyorsun.




  • Zorunlu güncelleme ambargosu getirmeseler bari..
  • 2 ay önce 240 a bedavaya almışım demekki, kıymeti artıyor bizim cihazların, çünkü yok böyle bir özellik bu fiyata
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crime

    eğer ben bu işi çözerim diyen varsa tablette teamviewer var bağlanıp bir baksın isterse...

    uzaktan düzeltilecek bir durum değil sduman olsun ben olayım birkaç arkadaş daha internet sitelerinden araştırıyoruz rus sitelerine not bırakıyorum uzman androidden iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crime

    volkanmusa;
    harikasınız ;) siz de mi aynı sorunu yaşıyorsunuz? bu arada neden rus siteleri?Huawei rus malı mı? uzak doğu diye biliyordum... :S

    ayrıca türkiyedeki android developerlar ile de iritbata geçerseniz belki işinize yarar bilgiler edinebilirsiniz ;) benim tanıdığım yok maalesef...google da bir aratın...

    evet aynı durumu bende yaşıyorum rus sitelerine bakmamın sebebi 4pda gibi ve daha çok rus siteleri bu cihaza ağırlık vermiş aslında çin malı ama çin kaynaklarında pek kaynak bulamadım.
    android developerla iletişime geçmek güzel fikir technopat'a google plusdan bir söyleyim not bırakayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslinuxos -- 18 Aralık 2013; 18:10:36 >
  • apex launcher full versiyon buldum tableti çok güzel hale getiriyor aynı telefon gibi alta menü ekliyor isteyen olursa paylaşabilirim.

    technopat'a google plus'dan yazdım foruma yazmamı söylediler yazdım sorunu foruma sizde zaman zaman bakarsınızhttp://www.technopat.net/forum/tablet-bilgisayarlar/38847-mediapad-7-youth-unlock-bootloader-yardim.html#post218531 bir gelişme varmı diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslinuxos -- 18 Aralık 2013; 18:26:11 >
  • arkadaşlar bu videonun altında bizim cihazda var başlık Huawei Ascend Bootloader bu ama altındaki açıklamada diğer cihazlardada test edildi yazıyor bakarmısınız

    https://www.youtube.com/watch?v=-bO-NeQBGss

    videonun altında şunlar yazıyor
    Unlock Huawei Ascend Android phone bootloader to get many access like rooting , installing custom ROM, changing the Stock Recovery.
    Huawei Ascend G526 , Huawei Ascend G525,Huawei Ascend G700,Huawei MediaPad 7 Youth, Huawei Y300 , Huawei G510 , Huawei Ascend P6,Ascend D Quad, Mate , Quad Xl ,Ascend D2 ,G520 are tested.

    adb toolkit de bu adreste http://www.adbtoolkit.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslinuxos -- 18 Aralık 2013; 18:43:27 >




  • Arkadaşım sizin tabletteki sürümünüz c317b006 ve @sduman ile @volkanmusa nickli arkadaşlarinkinden farklı.

    Sizdeki sürüm ilk sürüm. Hepimizin tableti satın aldığında gelen sürüm. Bu sürüme telefon apk'si yükleyerek telefon özelliği kazandırılıyor. Sizde neden olmamış bilemiyorum, ama mevcut surumunuzden, ilk sayfada talimatları yer alan, 28 ağustos tarihli ve c232b005 numaralı sürüme guncelleme yapabilirsiniz. Bu sürümle birlikte telefon ozelligi hazır kurulu geliyor.

    Güncelleme yapmayı denemediyseniz, tavsiye ederim. Zira ben ve bir cok kullanici su anda bu surumdeyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaskoo_87

    Arkadaşım sizin tabletteki sürümünüz c317b006 ve @sduman ile @volkanmusa nickli arkadaşlarinkinden farklı.

    Sizdeki sürüm ilk sürüm. Hepimizin tableti satın aldığında gelen sürüm. Bu sürüme telefon apk'si yükleyerek telefon özelliği kazandırılıyor. Sizde neden olmamış bilemiyorum, ama mevcut surumunuzden, ilk sayfada talimatları yer alan, 28 ağustos tarihli ve c232b005 numaralı sürüme guncelleme yapabilirsiniz. Bu sürümle birlikte telefon ozelligi hazır kurulu geliyor.

    Güncelleme yapmayı denemediyseniz, tavsiye ederim. Zira ben ve bir cok kullanici su anda bu surumdeyiz.



    sanırım burda sim unlock yapmış yanlış anlamadıysam
    ama adb ile birşeyler yapmak gerekiyor birçok site mediapad 7 lite için hep adb kullanmışsanırım burda sim unlock yapmış yanlış anlamadıysam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslinuxos -- 18 Aralık 2013; 18:46:20 >




  • Arkadaşlar bu tablet ile uyumlu kablolu veya kablosuz joystick kol kullanan varmı makul fiyata
  • Bu konuyu açan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Sayenizde cihaz hakkında çok şey öğrendim.
    Bende 1 hafta önce türkcell mağazadan bu cihazı aldım ve çok memnunum. Sadece bataryası çok çabuk bitiyor tek negatifi bu bence ama o da çok kurcaladığımdan olabilir diye tahmin ediyorum. Özellikle wifi açıkken tam bir pil sömürücü oluyor cihaz. Wifi kapalıyken orta değerlere düşüyor tüketim. En çok pil tüketen uygulama olarakta %79 ile ekran 1.sırada. Benim sürümüm 006 ve bazı arkadaşların bahsettiği gibi telefon görüşmelerinde hiç sorun yaşamıyorum. Kesintisiz ve sorunsuz 30 dakikadan fazla görüşme yaptım.

    Arkadaşlar bu cihaz için önerebileceğiniz bir tv seyretme programı var mı?
    Şuan canlıtvizle yi kullanıyorum. Sizin denediğiniz daha iyi performanslı bir program varsa söyleyebilir misiniz?

    Birde bu cihazda programlar menüsü yok mu herşey ana ekrana kuruluyor.
    Ben mi göremiyorum yoksa bu arayüzün azizliği mi?




  • ben kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum adb toolkitte indirdiğim adb toolkit 800 küsür mbhttp://i.imgur.com/uagtG2S.png resimden bakın cihazı görüyor adb de androi 4.1.2 indiriyor yapacağımdan değilde işte kurcalıyoruz bir ümit :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslinuxos -- 18 Aralık 2013; 20:07:38 >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.