< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI MatePad Tablet, 10.4 (5. sayfa)

-
-
Valla hangi sitede bulduğumu ben de hatırlamıyorum. İndirmiştim bilgisayarda duruyordu sonra meraktan denedim ve çalıştığını gördüm.
-
-
Millette ipad alacak para mı var ? Boş yorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat yeniden 1.899,00 TL oldu.
-
Stok var şuan
samsung s6 lite kraldır buna göre
-
2 aydır kullanıyorum, tavsiye ederim. Sorusu olan sorabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde kullanmaya devam ediyoruz bir eksikliği yok uygulamalar APK olarak heryerden bulunuyor full sürüm olarak indiriyorum genelde oyun vs .
Geçen yıl forumda konusu açılan ve 570TL' ye satılan ürün ile ilgili unutulan konuya bir mesaj yazsam ve şu an 1459 TL' den satılan ürün için "Bir yıldır kullanıyorum çok memnunum, sorusu olan varsa buyursun" yazsam ceza alır mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 20 Eylül 2021; 21:21:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: deepbluee61samsung s6 lite kraldır buna göre
Samsungda çalışıyorm tavsiye etmem Huawei 10.4 aldım ona rağmen..
-
Hadi hayırlı olsun cod son sürümü açılmıyor.
Ek:autora storedan oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 26 Eylül 2021; 17:15:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam mesajını yenı gordum kusura bakmayın.Ek aparat yurt dısında satılıyordu.Arkadaşlar zaten lınk vermişler.Zaten şimdi fiyatlarda uçtu tadı kalmadı.
-
Ben 2 ay önce m pencil ve kablo ikilisini aldım Huawei Türkiye den 899tl idi Huawei Türkiye Matepad 10.4 i hali hazırda aldığım için 100 TL kupon verdi 799tlye mükemmel şuan
2K ekranı bile tek geçer...
Harmony OS 2.0 güncellemesi eli kulağında... Tableti Hepsiburada Huawei Türkiye satıcısından almıştım Eylül 2021 de 1900 TL gibi komik bir rakama yanında bide orijinal kılıf ile. Tek eksiği şuan için klavyesi oda 599 TL elimi çabuk tutmam lazım alırım ay sonu gibi.
İpad 8 ile o dönem reel testler yaptığımda 20 uygulama denedim bariz daha hızlı açıyor YouTube, chrome, kamera vs. Oyun performansı pubg gibi oyunlarda batarya ve oyun konusunda en ufak takılma yada hızlı şarj bitişi yok
2 bine sp 845 li lg g7 satılıyor ikinci elde telefonlardan ucuz olmalı tablet sonuçta 810 iş görür ama devri bititk bi işlemci artık 845 in bile devri bitti
-
Snapdragon 810 yazan kişi yanlış yazmış, Kirin 810 işlemci.
-
Arkadaşlar lınk varmı bulamadım ben urunu
-
6 aylık konu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X