Ben bu touchnotes ile ekran görüntüsü olayını en azından not alırkenkini çözdüm. Uygulama içi ekran görüntüsü alma özelliği iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (47. sayfa)

-
-
Böyle bir şey yazıyor o linke girince:
Cookie缺失(错误码: -4)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pc ile kablosuz nasıl bağlantı yapıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 23 Aralık 2021; 11:9:5 > -
Özelden yazdım hocam detaylı anlatım vardı WeChat te. Teşekkürler
Arkadaşlar bir Google tablosunu Opera ya da kiwi browser dan açıp düzenle butonuna bastığımda altta Etablo uygulamasıyla devam edip etmeyeceğim soruyor. Hayıra basınca hiçbir şey tepki vermiyor ve düzenleme moduna girmiyor. Masaüstü moduna girdiğimde de durum aynı. Sadece Drive'dan ilgili dosya erişim sağlayıp masaüstü moduna aldığımda dosyayı düzenleyebiliyorum. Ne yapmam gerektiğini çözemedim :(.
Kablosuz bağlantı tabletin ekranını pc'ye aktarma şeklinde yapıyorum.tablette kablosuz projeksiyon özelliğinden yapıyorum. Windows 10'da da sağ alt köşeye tıklayınca bağlan özelliği var oraya tıklayınca bu bilgisayarda gösteri tıklayınca açılan sayfadan ayarları yapınca bağlanıyor. Bilgisayarın ekranını tablete aktarmak için ya da tableti bilgisayarın ikinci ekranı olarak kullanmak için Spacedesk programı var hem bilgisayara hem de tablete yüklüyorsunuz kullanımı çok kolay. Fırsat bulabilirsem bununla ilgili bir video çekmek istiyorum. Yapabilirsem buradan paylaşırım.
-
Klavyeden yazarken ekrana kocaman sanal klavye açılmasını nasıl engelleyebiliriz. Özellikle WPS Office kullanırken sanal klavye ekranı kaplıyor hiçbir şey göremiyorum. Fiziksel klavye kullanmanın da bir anlamı kalmıyor.
Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz acaba
Swiftkey klavye güncellemesini kaldırınca düzelmişti. Ayrıca Gboard klavye yükleyip onu seçince de sorun olmuyor.
-
Sağolun hocam, ilk yöntemi beceremedim. Muhtemelen laptop desteklemiyor olabilir. 2. yöntemi de müsait olunca deneyeceğim.
-
Merhabalar sayın hocam. Mesajınızı bir matematik öğretmeni olarak cevaplayayım. Ben de bu yıl tablette akıllı tahtalar ve pdf üzerinden yazı yazmak ve soru çözmek üzere ders anlatımı için kullanıyorum. Ve memnunum. Tabi Bi İOS değil. Ama söylediklerinizi yapabiliyorum. Pdf üzerine yazı yazmak için WPS programını kullanıyorum. Ve oldukça memnunum. Kaleminin oldukça hassas olduğunu bir kez düşürüp kırdığım da söylemeliyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu söylediğiniz hayat kurtarır hocam farkında mısınız
Kesinlikle hayat kurtarır. Kaydedip eve gider gitmez deneyeceğim. Malum Huawei share imiz tablette var masaüstü bilgisayarımızda yok.
ŞU forumun bu özelliğini seviyorum. Huawei toplulukta herkes reklam ve Huawei pohpohluyor burada ise gerçek bilgiler ve yararlı içerikler var...
Hocam ben de dayanamayıp aldım. Şuan için ihtiyacımı görüyorum , alışıyorum diyebilirim. Kalem bence oldukça güzel, hatta tasarım olarak bence apple pencil'den daha da güzel fakat ortada yazılım yok. Samsung'un S Note' u maalesef çok çok önde. En sevdiğim ve kullandığım özellik ise ekr(an görüntüsü almak oluyor şuan :)
-
Bende matepad t5 var. 10 inç. Çocuklar çizim yapsın kurcalasın diye bir kalem arıyorum. Sizin bir tavsiyeniz olabilir mi? 100-200 liralık bir sürü kalem var. İş görür mü bunlar?
Arkadaşlar bir sorunum var. Bir şey yazmak istediğimde ekran klavyesi alttan çıkıyor, yazmaya başlayınca kayboluyor . Cihazı ilk aldığımda böyle değildi acaba ben mi bir ayar bozdum yoksa güncellemeye falan mı oldu ? Mekanik klavyeyle yazıyorum altta tahminler falan çıkıyor çok sinir bozucu.
-
Önceki sayfalarda defalarca soruldu. Hatta birkaç mesaj yukarda da sorulmuş...
Ya Swiftkey güncellemesini kaldıracaksınız ya da Google Klavye yükleyeceksiniz, düzelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 26 Aralık 2021; 11:45:11 > -
Teşekkürler hocam.
-
hocam çok yaşa ya, oldu vallahi delirtiyordu beni. allah razı olsun.
-
Bu ürünü kullanan var mı acaba aramızda.
https://www.zoreaksesuar.com/
Huawei Mate Pad 11 (2021) Zore Tablet Blue Nano Screen Protector Huawei Mate Pad 11 (2021) Zorehttps://www.zoreaksesuar.com/huawei-mate-pad-11-2021-zore-tablet-blue-nano-screen-protector
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X