Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.668
Cevap
194
Favori
488.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam ama diğer Google uygulamaları da gerekli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muko0 kullanıcısına yanıt

Bende premium vardı. Ücret artınca iptal ettim. YouTube vanced da reklam çıkmıyor hala. Music de aynı şekilde. Herkeste böyle mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki adet Xodo uygulaması açmak isterseniz, dosyanın birini Huawei nin dosyalar uygulaması ile açın. Açarken Xodo yu seçin. Aynı dosyayı Xodo içerisinden açarsanız, iki ayrı uygulama şeklinde açılır. Yan yana iki Xodo kullanabilirsiniz. Başka uygulamalar için denenebilir. İşletim sisteminde Harmony os 3 ile güzel şeyler geleceğini umuyorum. Altyapısı var.
    Bazı PDF uygulamalari yan yana iki PDFyi açmaya izin veriyor zaten. Yan yana iki PDF için kullanıyorum bu şekilde.

• Arkadaşlar selamlar. Az önce 5.500tl'ye siparişimi verdim.

Heyecanlı değilim, sanırım bu tablet zamanında 3.400 liralara kadar inmiş. Paket halinde en düşük kaça satıldı bilmiyorum ama çıktığında 5.000 lira konuşuluyordu. Dolar kuru falan derken böyle bir fiyata denk geldim. Huawei müşteri hizmetlerine bağlandım, sağolsunlar 200 lira kupon verdiler.

Aynı paketin Almanya fiyatı 600 euro / 9.500 tl = https://www.amazon.de/-/en/M-Pencil-FullView-Speakers-HarmonyOS-AppGallery/dp/B09G7DL2LM

İtalya fiyatı ise 500 euro / 7.800 tl.

Huawei Shop'u nasıl bilirsiniz? Samsung gibi 10 gün sonra mı yolluyorlar yoksa işlerini hızlıca yapıyorlar mı?

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

• 2 güne gelir hayırlı olsun.

• Hasan7 kullanıcısına yanıt

Peki Samsung Notes uygulamasının APK'sını kurabiliyor musunuz?

• Kuruluyor fakat çalışmıyor.

• tango4280 T kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Siparişi verdiğimin ertesi günü (bugün) kargoya verdiler.

Samsung'da bir akıllı saat için 13 gün beklemiştim.

Huawei şimdiden olumlu izlenim yarattı bende.

• aenescan A kullanıcısına yanıt
    Evet vanced androidde özellikle bunun için kullanılıyor. Eğer içerik üreticiye destek olsun derseniz reklam engellemeyi ayarlardan kapatabilirsiniz.
    Premium servisinin yanı sıra standart uygulamada olmayan bazı ek özellikler bile sunabildiği için kullananlar da bir hayli fazla.

• Klavyede + simgesini nasıl yapacağız, bir türlü bulamadım. Denemediğim kombinasyon kalmadı. Bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim.

• Ürünü 3 gündür kullanıyorum.

*dizayn: aslında tabletin dizaynı hakkında konuşacak, edebiyat yapacak çok fazla bir şey yok. tablet işte en nihayetinde. klavye ve faresinden bahsetmeliyiz. telefonlardaki bildirim ışığını tablete de koymuşlar. oldukça büyük ve kameranın yanında. bence tatlı olmuş.

*klavye: ben ilk defa bir tablet klavyesi kullandığım için bu ürünün klavyesi bana ilginç geldi. en başta "napacam bunu" dedim ama kısayolları öğrendikçe daha çok sevdim. sanırım işime yarayacak. ürünün klavyesi genel olarak tablet kadar ağır ama aynı zamanda bir akıllı kılıf işlevi de görüyor. dokunma hissiyatı gayet iyi. çabuk bozulacak hissiyatı almadım. gene de kibar bir cihaz. fazla kasmaya gelmez :).

kalem: ben apple pencil 1. nesil kalem de kullandığım için bu huawei m-2 denilen kalem ile aralarında "en ufak" bir farkın bile bulunduğunu düşünmüyorum. hatta size bir ipucu vereyim... şuanda bu entry'i aslında m-2 kalem ile yazıyorum. yazı yazarken "nebo" denilen bir uygulama kullanıyorum. nasıl lan? diyeceksiniz değil mi? nebo sayesinde benim normal yazılarım türkçe karakterler ile dijital ortama aktarılıyor. bildiğin yazıyorum ama yazılarım klavye ile yazmış gibi oluyor. kalem gerçekten muhteşem. merak edenlere hemen söyleyeyim, kalemin orjinal kutusunun arkasında kocaman "ikinci nesil kalem" yazıyor. birinci nesil kalem göndermiyorlar.

*yazılım : harmony os ile alakalı endişeleri anlıyorum ve cihaz gelene kadar inanın ben de endişeliydim. google'sız android düşünülebilir mi? bal gibi oluyormuş dostlar. şuan için hiçbir şikayetim yok. google playstore yoksa zibilyon tane alternatif dükkan var. açık kaynak kodlu bir işletim sisteminden bahsediyoruz. youtube mu istiyorsun? daha iyisi youtube vanced var. twitter mı lazım? çalışıyor. instagram mı lazım? çalışıyor. gmail mi lazım? huawei e-posta uygulaması üzerinden sorunsuz. e-posta bildirimleri geliyor. spotify sorunsuz. telegram üzerinden abone olduğunuz modlu uygulama indirme gruplarında paylaşılan uygulamalar. .. sorunsuz. yahu bildiğiniz android bu cihaz. yemin ederim endişeye, kaygıya, gereksiz telaşa gerek yok. her şey çatır çatır son performans çalışıyor. telefonundaki uygulamalar tabletine kopyalansın mı istiyorsun? adamlar "tablet clone" diye bir uygulama yapmış. modlu uygulamalar bile çat diye tabletine geliyor. kapiş mi güzel kardeşim? hem de bekleme yapmadan. yarım saattir "acaba olumsuz ne yazsam" diye düşünüyorum. elimde kalem... bekliyorum. şuanda kullandığım samsung galaxy m 51 cihazımda ekstra olarak yarım yamalak çalışan bir google asistan var. sorun bakalım kaç kere kullandım? mesela bir uygulama kullanıyorsunuz ve gmail üzerinden giriş yapacaksınız. gayet de yapabiliyorsunuz. spotify'a facebook hesabım üzerinden giriş yapıyorum. normal android cihaz neyse o.

*performans = cihaz snapdragon 865 kullanıyor. huawei cihazlarda "yüksek performans" modu varmış. ayarlarda görebiliyorsun. valla açmaya gerek bile duymadım. eğer yüksek performans modu açık değilken böyleyse hiç ihtiyacım yok. cihazda kalem ve klavye bağlı. arka planda spotif'da van halen dinliyorum. kulaklık bluetooth ile bağlı. en ufak bir takılma hissetmiyorum. cihazda oyun oynamadım. normal takılmada cihaz asla ısınmıyor.

*ekran = ekran 120hz tarama hızını destekliyor. çok akıcı. telefonuma bakmak bile istemiyorum. ekran kendine aşık ettirmiyor belki ama ekran kendine aşık ettirmiyor belki ama gene asla "sıradan" değil. siyahlar gayet siyah gözüküyor. renkler doygun ve doyurucu. herhangi bir takılma, ghosting fark etmedim. "paperlike" denilen bir ekran koruyucusu aldım. kalem ile yazım deneyimi 1 tık daha arttı. keyfim yerinde diyebilirim. ekranı amoled olsaydı belki ekranını x10 daha severdim:)

*ses = ses, bangır bangır. bass performansı cihazın inceliğine ve hacmine göre "mühendislik harikası" denilebilir. stüdyo dairede yaşıyorum, sesten tatmin oldum ama audiophile olduğum için kalkıp bu tablet ile sabahtan akşama müzik dinlemem. çevremde daha iyi bir hoparlör yoksa bu cihazın kendi hoparloru ile gayet sorunsuz idare edebilirim.

*pil = pil için bir şey söylemek erken. daha ürün 1 günlük. ama tecrübelerine göre 11 inch ekranı olan bir tablete 7. 250 miliamper pil koymak iyi bir hamle değil. keşke şöyle 8- 9 bin miliamper pili olsaydı. pil konusunda endişeli miyim? pek değilim. en kötü senaryoda 5- 7 saat ekran süresi alacağımı biliyorum. ips lcd ekranlar her zaman 1 tık fazla pil harcarlar. saat 08:30'da tabletin pili %38 iken evden çıktım, saat 15:30'da eve geldiğimde pil halen %38 idi. cihaz şarj olurken ısınmıyor.

*fotoğraf = vasat. amacınız tabletten fotoğraf çekmekse sakın almayın :) ön kamerasını da beğenmedim ama video konferansı yaparken yeter de artar bile. takılması, kare atlaması yok. fotoğraf çekme hızında bir lag yok. çat diye çekiyor ama sonuç tek kelimeyle "dandik".

özet ? bu ürün sevgiyi ve ilgiyi hak ediyor.

bana güvenin. yazılım ve performans bakımından ürünün herhangi bir android cihazdan eksiği yok. abartmadan "bu tablet rahat 3 sene götürür" diyebilirim.

şuana kadar dizi izledim, e-kitap okudum, müzik dinledim, youtube izledim, internette gezindim, vpn kullandım, kalemle uzun uzun yazılar yazdım, klavyesini kullandım, hoparlörünü test ettim... kısacası bir tablette yapılacak her şeyi yaptım. hepsinin altından layığı ile kalkıyor. sırıtmıyor. ağızda kekremsi bir tat bırakmıyor. beni memnun etti.

tableti tek başına almayın, kesinlikle kalemi ile birlikte alın. klavye biraz şımarıklık. hani alırken "olacaksa tam olsun" dersin ya, klavye o işte. ama kalemsiz bu tablet yarım kalır.

• Herkese merhaba. Tabletı bır suredır kullanıyorum

Fakat kalem ucları deforme oldu.

Servis bunların ayrı satılmadıgını ıletti

Başına gelen var mı

• Tablet güzel inceleme yazınız daha da güzel. Yalnız en az 1 ay deneyin sonra güncelleyin o zaman daha makul bir inceleme olacaktır. Eminim. Özellikle batarya konusunda 5-7 saat ne ki. Ben 2 günde bir şarj ediyorum. Tüm gün pdf veya z kitaplar açık sinevizyonlara görüntü aktarıyor ders anlatıyorum. Ama 2 veya 3 günde bir şarj ediyorum. Tabi bu batarya ya kalemle birebir ders anlatmayı da ekleyelim. Bence internet veya tarayıcı gibi şeylerde batarya fazla gidiyor. Ben WPS OFFİCE kullanırken şarj inanılmaz az gidiyor. Apple kullanan biri olarak yorumunuz (kalem hakkındaki) dikkate değer. Ben şahsen 4 aydır kullanıyorum. Ve bazen kalem için değilse de kalemle yazı yazacağım pdf yazılımları konusunda apple ın stabilitesini "merak" ediyorum açıkcası. Bi İpad mini veya İpad pro ve kalem klavye üçlüsü daha mı iyi hissettirirdi merak ediyorum. Sonuç olarak ben de sizlerin görüşlerinize katılıyorum.

Bu arada ekrana takılan koruyu benim size attığımdan mı aldınız başka marka ya da model mi?

• Birşey sormak istiyorum. İnstagramı YATAY kullanmanın yolu yok mu bu tablette? Ayrıca twitter ın tam ve güzel görünmesinin?

• erdemir21 E kullanıcısına yanıt

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum... Özellikle şeffaf olmayan kalem ucu çok lazım olacak gibi. Ben düşürdüm bi kez ve yumuşaklığından ezildi. Bu yüzden yedeklere ihtiyacım var..

• soar S kullanıcısına yanıt
    Gboard kurun hocam düzelmesi gerekli. Diğer arkadaşlar SwiftKey kurup güncelleme kaldırınca da oluyor demişler ama denemedim.
    Edit: Evet gboard ile denedim shift+4 kombinasyonu işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 15 Ocak 2022; 10:55:21 >
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt

Twitter'ı quick app center'dan kullanmayı deneyebilirsiniz.

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Sizin attığınızdan aldım sanırım. 49 liralık olan. Yazım deneyimi gerçekten çok iyi ve Apple Pencil'dan hiçbir farkı yok. Hatta, bir tık, birazcık daha hassas diyebilirim. En ufak noktaları bile algılıyor Huawei MatePad 11. Ben çok memnun kaldım cihazdan.

Batarya konusunda dertli değilim. Benim ufacık telefonum (Galaxy M51) 7.000 mAh olduğu için keşke bu tablette 8-9 bin mAh pil olsaydı dedim sadece. Cihazı ince tutmuşlar :)

• Tarayıcı olarak hangi tarayıcı önerirsiniz, Chrome biraz donuk çalışıyor.

• mertkansimsek M kullanıcısına yanıt

Ben Samsung Internet Browser kullanıyorum. Bence oldukça işlevsel ve hızlı bir tarayıcı. Hiç takılma ve donma yaşamadım. İlk çıktığı günden bu yana kullandığım için aramızda duygusal bir bağ da var ama farklı fikirlere açığım :)

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.