Evet hocam. Drive, youtube muhtemelen google chrome vs. hepsi çalışıyor. Bir play games olmadı oda çok umrumda olan birşey değil. Full aksesuar f/p huawei cihaz eğer microg destekliyorsa(sanırım yeni modeller fabrika çıkışı destekliyor) fiyatına göre tercih edilebilir. |
Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (327. sayfa)
-
-
kesinlikle. bu şekilde diğer marka ve modellerle aralarında yazılım açısından çok ufak farklar kalıyor sadece.
-
GoPaint destekleyen tabletlerden birini almayi dusunuyorum, M-Pencil Samsung Galaxy S tabletler gibi kutudan mi cikiyor yoksa Apple Ipad gibi ayri mi satin aliyoruz? Simdiden tesekkurler.
-
Çalışıyor ama nasıl.. YouTube 4k hdr videolarda 2-3 dakika sonra donuyor, play game gerektiren oyunların %70 i daha baştan çalışmıyor. Chrome çalışıyor şifre yönetimi çalışmıyor dolayısıyla şifreler otomatik girilmiyor, Bu sorunlara ne gbox nede Microg çözüm olamadı maalesef... Matepad 11.5 yazılım güncelleme desen kesinlikle sınıfta kaldı. Artık Huawei markasını tavsiye etmiyorum. Honor almanız çok daha yerinde bir hareket olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 20 Ocak 2025; 14:22:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şifre olayını edge tarayıcı ile aşabilirsiniz bi ihtimal. Her yerde önermiyor ama ben o şekilde kullanıyorum. bilgisayarınız edge'de oturum açıp verileri chromedan çekin, tabletinizde edge tarayıcıda aynı hesapla oturum açın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elbette sorununuza tam bir alternatif olmayacaktır ama şifre yönetimi konusunda yaptığım şeyi anlatayım. Kendim hiç browser şifre yöneticisi kullanmadım. Fakat bir arayışa girdiğimde bitwarden kullanmaya karar verdim. Bilgisayarda tarayıcı eklentisi ve cihazda uygulaması var. Tüm cihazlarda ve işletim sistemlerinde çalışıyor böylece herhangi bir browsere takılı kalmadan şifrelerimi senkronize edebiliyorum. Giriş sırasında kullanıcı adı/mail noktasına tıklayınca kayıtlı ad-şifre kombinasyonlarının birini otomatik dolduruyor.
-
Şifreler için üçüncü parti uygulamalara hiç güvenmiyorum, benim için çözüm değil maalesef...
O zaman ya huawe'nin çözümü kalıyor yada alternatif tarayıcılara geçmek gerekiyor. Kendim de dediğinizi denedim şifreleri senkronize ediyor fakat otomatik login yapmıyor.
-
Bitwarden kullanın 👍🏻
-
-
-
matepad 11,5S aldım netflixe giriyorum fakat sadece bu cihazda bişey izlerken atıyır ve uzun bir süre tıkladığım film dizi açılacak gibi olurken ana sayfaya atıyor sizde de böyle bir sorun var mı ne yapmak gerekiyor çözümü bilen ?
güncelleme: programı silip aptoide yükledikten sonra gbox bağımsız aptoide üzerinden yükleyip açtım şu an sorun yok bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 27 Ocak 2025; 23:31:22 >
Netflix, Whatsapp, Instagram gibi google haricinde olan büyük uygulamalar için gbox vs. gerek yok. Hepsi sorunsuz çalışıyor. Google uygulamarı haricinde olan uygulamaları normal kurun sorun olursa gbox'a yönelin. Microg destekliyorsa gbox silip onun üzerinden google uygulamalarını kullanabilirsiniz.
-
M-pencil ayrı satılıyor ama genelde kampanyalı olarak cihaz yanında ucuza yada bedava paket halinde verildiği oluyor(Huawei sitesinden alınırsa).
-
Merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım huawei matepad 11.5 papermate de bir sorun yaşıyorum. Yazı yazarken kalemi ekrana yanaştırmamla beraber ekran kayıyor. Elimi ekrana koyarak yazmasam da yapıyor. Kalemde sıkıntı var diye düşünüp elime başka sıradan bir kalem aldım ve onda da bileğimi tablete yaslar yaslamaz ekranı yukarı doğru kaymaya başlıyor. Bunun çözümü nedir ? Sanırım palm rediction dedikleri bilek algılamama özelliği çalışmyor ben de tam anlayamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar matepad 11 SE aldım bugün. Yazılım sürümü harmony os 2.0 görünüyor. OS 3.0 gelmeyecek mi bu tablete. bir de kullanan varsa bluetooh klavyesi lazım önereceğiniz uygun yollu bir marka var mıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X