Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.516
Cevap
195
Favori
471.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2023 global modele güncelleme geldi sanırım.

• Arkadaslar matepad 11.5 yeni guncelleme alacak mi acaba ? Model no bto-w09

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Hocam onu bırakın buradaki arkadaşları Huawein kendisi bile bilmiyor, Çinlilerin şeyinin keyfine göre bi gün bu enayilere de güncelleme verelim derlerse gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar sizde ayarlar>başlangıç ekranı ve duvar kağıdı kısmında magazine unlock mevcut mu? eski Huawei emui 12 telefonumda mevcuttu. matepad 11.5 harmony os 3.1 tabletimde temalar kısmında kilit ekranı için magazine unlock mevcut ama bu sadece tema olarak var. duvar kağıdı her ekran açışta değişmesi gibi bir durum yok. sizlerde nasıl?

• berkantkz B kullanıcısına yanıt

Bende de durum aynı maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yeni matepad 11.5 yayınlandı Huawei Web sitesinde. 6/128 veya 8/256 olarak geliyor. Kirin T80 işlemci var. Geri kalan özellikleri 11.5 ile aynı.

T80 işlemci SD7 Gen 1'e kıyasla nasıl acaba internette bilgi yok pek.

• Matepad 11 2023 tabletime m pencil bağlanmıyor. Bir anda eşleşme gitti. Tekrar bağlayamadım Bluetooth falan her şeyi sıfırladım. Ama tekrar eşleşmiyor. Bu durumu yaşayan var mı?

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt

Evet ben guncelledim.

• tolilow kullanıcısına yanıt

hocam bolge degisikligi vs yapmadim. yapacaktim lakin güncelleme kendisi geldi, 2023 oldugu icin sanirim. 2021 hakkinda bir bilgim yok maalesef.

• Arkadaşlar 2021 cihazı çeyrek dönemlik güvenlik güncelleştirmesi programından çıkarılmış. Bundan sonra güncelleme durumu ne olur bilmem.

https://consumer.huawei.com/en/support/bulletin//

bu listede 11.5 de yok :D Huawei ne niyetine çıkardı bu cihazı acaba.

Eskiden beri huawei telefonları da kullanırdım hiçbir şeyi eksik etmezdi huawei. Ama görünen o ki artık bizi adam yerine koymuyor. Satabilsem 11.5'i satıp bir daha yüzüne bakmayacağım. Bunu yılların Huawei kullanıcısı olarak söylüyorum. Ve artık hiçbir markadan büyük beklentilerim yok hepsi bizi aptal yerine koyuyor

• hbtt4 H kullanıcısına yanıt
    Ben de uzun süre mate 20 lite kullandım sonra iphone 11 aldım. inanın mate 20 lite'ı arıyordum. iphone 11'i satıp s22 aldım. Google sorunu olmasa yine Huawei telefon alırdım ama.

• hbtt4 H kullanıcısına yanıt

Mükemmel marka yok hocam. Huawei malzeme kalitesi iyi ama globalde yazılım kötü destek kötü. Apple pahalı ve bana göre kullanışsız. Xiaomi ve zibilyon tane çinli firma arayüz olayı ve modele göre malzeme kalitesi kötü. Honor bilmiyorum iyi olabilir. Sanırım Androidde en iyi ortalama firma şu anda Samsung. Türkiye özel fiyatlandırmasıyla her kategoride rekabetçi ürünü var. Oturmuş firma. Ben Nothing tel. kullanıcısıyım, fiyatına göre donanım ve kamera iyi değil ama yazılım olarak pixel ayarında sade ve hızlı güncelleme veriyor. Ben memnunum.

Honor bakın hocam arayüz neredeyse aynı gözüküyor.

galaxy ai aklımı çeliyor 😅

• bu cihazda usb tetheringi bulan kullanan var mı ?

Umarım microg destekli herhangi bir sürüm verirler de, sonrasında Cihazin yüzüne bakmazlar. Boş güncelleme vermekten vazgeçmediler hala.

• Amazon'dan 16.800-TL'ye Huawei Matepad 12X Papermatte 12/256 olan modeli aldım, dün gece teslim edildi.

Daha kompakt bir tablet arayışım vardı ve peşin fiyatına 6 taksit avantajı nedeniyle Amazon'da daha sıkı takip ediyordum.

Gönlümden geçen Matepad Pro 12.2 olsa da fiyatı bir türlü inmedi.
    Amazon'da piyasanın altındaki bu fiyatı da görünce 12X almak nasip oldu.
    Ancak teslim edildiği gece PTTavm'de TulparStore Pro 12.2 modeli 27.592-TL'ye düşünce bir acaba oldum tabi. Ancak yine de 10.800-TL'lik farka klavyeli bir Honor Magicpad 2 alındığını düşününce iade etmekten vazgeçerek kutuyu açtım.

Tableti alırken Amazon'da kalemin stokta yoktu ve yanında kalem gelmediğini bildiğimden Sahibinden'den açılmamış jelatinli kutusunda 1.400-TL'ye bir de Pencil 3 aldım.

Halen 12.9 iPad Pro M1 kullanıcısıyım ancak klavyesiyle birlikte aşırı ağır ve büyük gelmeye başlamıştı. Bir yerden bir yere elde taşırken zorlanıyordum.

Bu ay Matepad 12X'i aktif olarak kullanacağım.
    Sorusu olan kişilere memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım.

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• zipmaker kullanıcısına yanıt

deneyimlerinizi bekliyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.