Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.787
Cevap
188
Favori
514.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim cihaz . görüntü özellikler iyi de harmony 2.0 boktan. gıcık ediyor beni.

ne alaka 120hrz de kullanıyorum hiçbir farkı yok. 120hrz büyütüyorlar. kağat üzeri aldatmaca. 2 olarak o kelam basınca duyarlı. reism çizeerken. sıkıntısız ve kablossuz şarj oluyor.

gözlerinizi bi kontrol ettirin derim. ciddiyim, saka olarak algilamayin. 120 ile 60hz arasindaki farkı anlayamiyorsaniz problem var demektir. tıpta buna ne diyorlar bilgim yok, sonuclariniza göre bilgi verirseniz biz de ogreniriz.

kalem konusunda ise en buyuk fark uçlar ve dokunmatik yüzey. keza ben gibi dokunmatik yüzeyi cok sık kullanan biri için elzem özellik. yaklasik 7-8 ay boyunca matepad 11 yanında pro 10.8 de kullandim, yeterince tecrubem var merak etmeyin. geçen seneki gecmis mesajlarimda da sıkça bahsediyorum bundan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• peocawe kullanıcısına yanıt

boş boş konuşuyorsun. cidden senin cihazda bir problem var bence 120hrz ile 60 hrz arasında farkı neyde gördün 2 video izleyişte bana kulandığım cihazı anlatıyorsun. baoş beleş insan reklamların ve günümüz tüketim toplumunun koyunu olmuşun. bana farkı nerde gördüğünü hangi programda olduğunu gördüğünü anlar. şayet video dersen hepsi 60 hrz oyun dersen hangi oyun. boş beleş ezbere konuşma derim.

umrumda mı değil bana giren çıkan yok.

• cihazın soru yazılım harmoni cok boş bir işletim sistemi. ekran desen ki siyahlar bir tık kötü anlarım amoleden. ama renkler aynı. renk va açıda hiç bir sorunu yok. renk ve sıcaklığı iyi. bendeki monitörler renk kalibrasyonlu. kullandığım ekranlarda çok dikkat ederim. benim için ekran işlemciden önce geliyor. bana ekran anlatma. ben 2k ekrana 1012 de kullanmaya başladım. tablette.

artıları da hafıza kartı dex modu direk pc oluyor. ve ses. pro günlük kullanımda çok daha iyi bir cihaz. geç bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 8 Ocak 2024; 13:23:55 >

sende çok boşun kardeşim.

Bir buçuk yıldır bu konuyu takip ediyorum. Kendisi benden çok daha önce buradaydı ve konu açıldığından beri en aktif olan, en fazla ve en faydalı bilgileri paylaşan kişilerden biridir. Ben dahil birçok insanın sorularını yanıtlayıp yardımcı oldu burada. Takip edebildiğim kadarıyla her zaman açık verilere dayanarak yorum yapıyor. Matepad 11 ve Pro karşılaştırması konusunda geçen sene yazdığı onlarca mesaj da dahil buna. Senin bugün yaptığın gibi hiçbir somut veri sunmadan, çocukça retorikler kullanarak en bariz cihaz özelliklerini kafasına göre yorumlamıyor yani. En önemlisi burada hiç kimse bir başkasına senin gibi ahkâm kesmiyor, hadsizlik yapmıyor. Fikrini paylaşırken sınırları aşmamanı öneriyorum.

düşünceleriniz için teşekkür ediyorum hocam, biraz bile faydam dokunduysa ne mutlu bana. hicbir beklenti veya egoistlik takıntılığına girmeden bildigim her seyi aktarmaya calisiyorum elimden geldigi kadar ama bazen bu tarz olaylar yasanabiliyor, kendimi ancak bu kadar frenleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 8 Ocak 2024; 16:12:36 >

1 kalem ucu 350TL ona göre kullanın, ayrıca 2 ayda eriyen kalem ucu kullanıma bağlı dendi, 2 ay da ne kullanabiliriz ki ya uyduruk yapmışlar işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mat koruyucu mu kullaniyorsunuz hocam? olmamasi gerekiyor normalde. +2 yillik tablet kullaniyorum ve sürekli not tutuyorum hicbir deforme yok uçlarda. koruyucu kalitesiz veya cok tahrip edici olabilir, farkli marka deneyin isterseniz.

Ben de koruyucudan şüphelenirim böyle bir durumda. Benim de cihaz 1.5 yıllık gri kauçuk ucu kullanıyorum henüz erime yok. Üzerinde normal mat koruyucu var.

Zamanında iPad Pro'da öyle bir koruyucu kullandım ki evlerden ırak. Zımpara gibi bir yüzeyi vardı, hem de zamanında 100 liraya almıştım (2020). Arkadaştaki koruyucu tam olarak bilmiyorum ama o tarz bir şey olabilir. Eğer öyleyse direkt çöpe, kullandığım en saçma ekran koruyucuydu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ludwig13 L kullanıcısına yanıt

kardeşim basit bana 1 tane 120fps veren oyun söylesin. anroidde deneyelim. arkadaş 120 hrz farklı olduğunu idda ediyor bende 2 ekran arasında fark göremediğimi söyledim. belki benim kullandığım yazılım program yada video her neyse sorunludur. ben aradakı farkı anlamıyorum. neyi yaparken fark görmüş bizde deneyimleyelim. açıkça yazsın. haklıysa haklısın derim. bu kadar basit.

veriyi sunması gereken o arkadaş. basit birşey istedim. her konuda yorum yapması hep haklı olacağı anlamına gelmiyor. sen daha olayı anlamaktan acizsin. allah yardımcın olsun. zaten yapılan bir araştırmada ülkenin yüzde 70 okuduğunu anlamıyormuş. veriler yalan söylemez.

• peocawe kullanıcısına yanıt

bizim insanımız kendisinden farkı düşünen birini görünce taşlarmış. 120 olsun 240 olsun . ben bir fark görmedim. arkadaşlarımla aynı konuyu konuştum onlarda bir fark görmediğini söyledi. allah sana göz vermiş her alda algın benden ve diğerlerinden kuvvetli. genetik olarak üstün sünki farkı anlaya biliyorsun. benim gibi görme kusurlu insanlar için fark yok. herşey 60 hrz. sabit

120hz ekran deneyimi sen gibi at gozlugu takan düz insanlar icin değil, akici ekran deneyimi yasamak isteyen, rafine zevklere sahip insanlar icin. 120hz destekleyen oyunlar icin kullanmiyor insanlar bunu, arayuzdeki akicilik icin, takilma olmadan, fps drop yemeden deneyim yasamak icin kullaniyorlar. ana ekraninda bile saga sola kaydirirken 60 ile 120hz arasindaki farki anlayamayacak kadar cahilsen bu senin sahsi problemin. eger daha fazla cahilce konusmaya devam edersen cevap vermeye tenezzul dahi etmem.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.