Bildirim
HUAWEİ MATE9 2599 !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat cok mu iyi ?
N11 de 2300 lira 64 lugu
11 kasimda kupon ve banka kampanyasi kombosuyla 1900 kusurlere alinir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2300 olanlar ihtalatçı garantili. _____________________________ -
Fiyat güncel mi kontrol eden var mi ?

eskiden 1400 -1500 e amiral gemisi alınırdı! yaktın bizi dolar kuru _____________________________ Senior Yazilim Gelistirici - Netkent Universitesi Yazılım Mühendisliği Öğrencisi -
dolar kurumu hahahah :D hunharca alınan vergiler ve doların yuksek olmasının sebebı aynı seyler zaten _____________________________
-
Bugun teknosaya gittim devam ediyordu
Cok para aga. Valla cok para. 1 seneye eskiyor lanet cihazlar. Max2 aldik 1300e. En azindan eskise de kirilsa da icimiz cok yanmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
Valla 3sene kullaniyorum uzun sure mi6 takip ettim donanim guzel iyi hos ama guven vermiyor ayrica f/p de degil o paraya s8 de alinabiliniyor :) ya s8 ya mate9 birini alicam bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmanıl -- 4 Kasım 2017; 0:52:41 >
Mate 9 güzel telefon ama o parayı etmesi için en azından su geçirmemesi ve kamera F değerinin 2.2 olmaması lazımdı.
Hal böyle iken 1450 ye aldığım ithalatçı garantili G5 ile mutlu mesut devam ederim._____________________________ GALATASARAY -
Örnegin alır almaz ekranda hata gördünüz, Teknosa'dan aldığınızda servis süreci nasıl işliyor? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android