Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.691
Cevap
61
Favori
334.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emui 12 nin gelmesi haziranı bulur hala huaweinin en kullanılabilir telefonu ben de pili 8 ay önce değştirdim ve hala da inanılmaz memnunum 2 yıl sonra bir daha pil değiştirip 2 sene daha kullanırım. Yüz tanıma verilerini sil ışıklı bir ortamda tekrar yüzünü tanıt sorun düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanic kullanıcısına yanıt

Pilini nerede değiştirdiniz?

• bloyjack kullanıcısına yanıt
    İstinye parkdaki serviste 1 saat falan sürdü garantü kapsamında ücretsiz auroca hoparlörde ses az geliyordu tek swferde çözdüm garanti bitmeden servisten değiştirin bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aşigo34 A kullanıcısına yanıt

teşekkürler, benim garantisi bitti ve yurt dışı cihazı zaten, ücret karşılığı düzgün işçilik yapan bir yer aramıştım

Hocam, türkiyede düzgün işçilik diye bir şey yok sakın ha kvk harici bir yere yaptırmayın cihaz falafoş olur. Huawei destek uygulamasında yetkili servisler kısmında yer alan şubeler hariç başka yerde yaptırmayın. Ben yaptırdığımda 249 tl idi şimdi 363 tl olmuş . Yine son karar sizin.

Serviste yaptırın bence direk Huawei deneyim mağazasına götürün

• Arkadaşlar Instagram videolarını izlerken ileri geri sardırma çıkmıyor. İzlemem gereken videolar var kaldırıp yeniden yükleyince bir defalık görünüyor ikinci defa açtığım videooda yine görünmüyor. Yardımcı olursanız minnetar olurum.

• Sizlerde Instagram videolarını izlerken ileri geri sarma yapabiliyor musunuz bunu bilmek bile ona göre çözümü var mı öğrenebileceğim. Forum tamamen ölmüş sanırım.

• Ben eski sürüm kullanıyorum (10.0.0.220) videolarda ileri geri sarma yok sadece ses açılıyor ya da kapanıyor. Ayrıca altta boşluk oluşuyor (kaydırmalı olarak kullanıyorum, gerçi farketmiyor ya).

Bizim telefonlarda İnstagram hiç düzelmedi bu saatten sonra da düzelmez, gerçi ben kullanmıyorum :).

• aldirmas A kullanıcısına yanıt
    Ben modlu kullanıyorum normal videoda yok igtv de var

• Arkadaşlar root olayı varmı bu cihazda bootloader kilidi açmaya izin vermiyorlar diye duydum.

• Üst not: maalesef yapılan işlem bir günlük çözüm oldu, Huawei danışmanıyla Instagrama durumu bildirdik. Şaka maka bir tek bende bu durum var gibi.
    Yanıt verenlere teşekkür ederim. Başka sorun yaşayan varsa yardımcı olması için teknik destekle görüştüm. Instagram uygulamalar depolamada verileri silince şimdilik çözülmüş görünüyor. Mesajlarınız vb.siliniyor yalnız bilginiz olsun. Böyle bir kendine geldi uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirmas -- 28 Ocak 2022; 21:24:24 >
  • aşigo34 A kullanıcısına yanıt

Telefonunuzu yedeklemeniz gerekti mi, yoksa yedeklemeden verdiniz ve sadece pil değişikliği mi yapıldı?

Sıklıkla "telefonu yedekleyin, serviste sıfırlanarak yeni yazılım atılmış şekilde size teslim ediliyor" denildiği için sormak istedim.

• Arkadaşlar yaklaşık 1ay önce yetkili serviste ekran, kasa ve bataryası sıfırlanmış cihazım satılıktır ilgilenen olursa d.m

• Arkadaşlar mate 20 pro 8x yavaş çekim video çektikten sonra yavaşlattığımız yeri değiştirmek için gelen bölme gelmiyor. Video yavaş çekim olmasına rağmen dümdüz video gibi oynatıyor video oynatıcı. Aynı problemi yaşayan var mı?

• emui 12 güncellemesi gelen var mı?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Nisan sonu

• okanic kullanıcısına yanıt

allah allah p30 ve p30 pro ya nasıl gelmiş anlamadım.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Zaten 11 de P30 serisinden sonra geldi. Çoğu yönüyle hayran olduğum halde güncelleme politikası berbat huaweinin. Bir de google olmayan P50 nin 20,000 tl oluşuna ekstra hayranım. :)

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.