< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (226. sayfa)
-
-
Facebook grupları var, daha çok aktif oluyorlar. Bir soruya yada soruna daha çabuk yanıt alabilirsiniz.
Orda da bu konu tartışıldi, magazin kilit açmayı kaldırıp tekrar aktif ederseniz değişik görseller gelir denildi, ama ben ne yaptıysam değişik görsellerin gelmesini sağlayamadim, taaa ki bir kaç öncesine kadar. Ne bilim bu aralar değişik değişik gösteriyor, inşallah devamı gelir diye ümit ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar Mate 20 Pro arıyorum cihaz kozmetik olarak sorunsuz ve Tr cihazı olmalı satmak isteyen olursa özelden ulaşırsa sevinirim.
Ne zamandır kullanıyorsunuz modlu olarak.Ben güvenemiyorum nedense. Gezinti tuşlarını mı kullanıyorsunuz.Hareketler şeklinde mi kullanıyorsunuz ?
-
Gezinti tuşları yerine hareketler ile kullanmaya başlayınca bu şekilde kalıyor.Eskiden tam ekran oluyordu.
-
Emui 12 kurabilen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kurdum, görünüş olarak iyileştirmeler mevcut. Özellikle yazı tipini kalınlaştırabilmek faydalı bir yenilik olmuş, ekranın sol üstten çekerseniz bildirimler, sağ taraftan çekerseniz ayarlar menüsü geliyor.
-
Ona bir türlü alışamadım, önceki gibi yapmanın bir yolu var mı acaba?
Kendi sayfalarında belirtildiği gibi yedekleri alıp, HiSuite üzerinden güncel sürüme geri dönebilirsiniz. Tüm veriler silinecektir.
-
merak ettim de, nasıl yükledin hocam?
- Appgalley deki bölgeyi ALMANYA seçin
- Telefon - Ayarlar - Dil Bölge ayarını ALMANYA seçin, (dilinizi Türkçe bırakabilirsiniz)
- Alttaki linkten FUT Beta yı indip kurun,
- https://mega.nz/file/GzJByQxI#wDxYaDzKdD2XvsQaF7m1TZLlKBeon_m-JCE_-_lzA7o
Projelerim kısmında beta projesini göreceksiniz, katılın. İlerleyen günlerde güncelleştirmeleri denetleyin. Gelecektir.
-
Parmak izi güncellemede sonra giden var mı? Bi telefon var öyle. Parmak izi sorun değil benm için ama bu ekran arızası mı yoksa yazılımsal mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim telefonum çin versiyonu, global sürüme nasıl gecebilirim?rom mu atmak gerek ? Bu güncelleme ile geçebilir miyim, teşekkürler
kayıt süresi, katılım doldu diyor. 19 aralıkta sonmuş. :(
-
Harmony os da nova launcher çalışıyor mu deneyen var mı acaba merak ettim
Ahizeden müzikte ses az geliyor ama konuşmada gayet iyi. Belki tozlanmış felan olabilir. çift tıkla açma kapama malesef yok android sürümünden dolayı en son 10 aldı sanırım. genelde parmak izi ya da kaldırınca otomatik uyanma seçeneğini kullanıyorum ben. Daha iyi bilen varsa yazarsa seviniriz.
-
Benim konuşurkende az geliyor işte duymakta zorlanıyorum dediğiniz gibi tozlanmış olabilir, Bi sorunum daha var belki biliyorsunuzdur, iş yerinde hattım tam çekmiyor mobil veri ile internete girerken whatsapla sesli konuşurken falan hiç sıkıntı yok 4.5 full ama normal şebeke ile gürüşürken karşı taraf devamlı sesin kesik kesik geliyor hiç anlaşılmıyor diyor ve kapatıp whatsaptan aramak zorunda kalıyorum, bunun sebebi nedir sizce? S10e kullanırkende olurdu sesin çekmiyor muhabbeti ama ayda yılda bir olurdu beş on saniye sonra düzelirdi, bu cihazda mümkün değil konuşamıyorum şebeke ile hat çekmese İnternete girmez whatsap konuşmasında olur sıkıntı, yapmam gereken Bi şebeke ayarı varmıdır.
Arkadaşlar harmony os geldi mi tr ye yada emui 12 cihazın tuş kilifi kapanıyor ama bazen cebime atarken yüz tanımadan açıkıyot sanırım milleti arıyor cepte nasıl çözeriz bunu cihaz 2.5 senelik tr cihazı memnunum tamir görsün istemiyorum pili 5 ay önce değiştirdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu hareket ettirince yüz tanımadan direk açıyorsa, önce tuşa basıp sonra yüz tanıma ayarını aktif et.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X