Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.113
Cevap
100
Favori
683.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • betayı yüklemiştik kararlı sürüm gelmiş.. ama güncelleme yok gözüküyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cone kullanıcısına yanıt
    kararlı sürüm numarası ne ?
    bizde zaten olan bu , bu sürüm yani sonu 170 ile biten beta olmalı geçen huawei türkiye twitter'dan öyle demişti (dm ile ) sonu 172 ile biten sürüm gelecek
    IMEI kapatın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdem038 kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında iyi telefondu ama artık eskidi ve daha iyi seçenekler var bu arada biraz baktım 2000 tl'ler de satılıyormuş şimdiler de. Ben sana şu an sırasıyla şu cihazları önericem.

1.Realme 5 Pro 128 gb hafıza var ve işlemcisi snapdragon 712 fiyatı da 1900 tl

2.Redmi note 8 pro 64 hafıza helio p90 işlemci var 2100 tl ler de fiyatı

3.2500 tl'lere çıkabilirsen kesinlikle xiaomi mi 9t öneriyorum özelliklerini yazmama gerek bile yok o fiyata en iyi telefon
  • zidan650 kullanıcısına yanıt
    yani orjinal şarj aleti ne veriyorsa onu alırsın piyasa da 50 80 tl aralığında değişen güzel spigen sarj aletleri var düşünürsen
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Samsung 2 nesil eskiyen cihazlara pek yeni sürüm vermiyor aslında mate 20 lite da almayacakdı normalde ama şu mate 30 pro google tarafından desteklenmeyince ellerinde mantıklı olarak ne cihaz varsa üst sürüme yükseltme kararı aldılar
  • gorkemis G kullanıcısına yanıt
    Sebebinden çok sonucuna bakıyorum , Mate 20 lite android 11 Bile alabilir , Samsung tepe modele android 10 vermiyor

• HUAWEI bu telefona Android 11 verirse ve Google ile aralarında olan anlaşmazlığı çözerse bir sonraki telefonum HUAWEI olur.
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Honor play'e Android 10 vermedikten sonra bu telefona da daha güncelleme vermiyoruz deseler hiç şaşırmam. Ben tam tersini düşünüyorum. Güncellemelerin de pek iyi yanı olmuyor zaten çoğu şey hikaye geliyor bana ama Android 10 ile gelen karanlık moddan çok memnunum, başka öyle çok iyi oldu dediğim bir özellik yok

• ouzhan_sen O kullanıcısına yanıt
    Pro versiyonundan çok lite sattılar , Mate serisi bir de amiral gemileri o yüzden verecekler güncellemeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Pro versiyonundan çok lite sattılar , Mate serisi bir de amiral gemileri o yüzden verecekler güncellemeyi
    Vallahi gelirse süper olur.
  • serdar0202 kullanıcısına yanıt
    Gelecek 😀 , gelmek zorunda 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Arkadaşlar şöyle bir güncelleme geldi nedir bu yükleyen var mı? Sıkıntısı var mı?
    Sürümü yükledim performans olarak bir fark görmedim ama sanki daha akıcı geldi. Efektler değişmiş biraz bildirim çubuğunun yeni halini de çok beğendim. Karanlık mod ben sevmesem de millet bayılıyor o da güzeldir herhalde. Ama hala ses açıp kısma kısmında uğraşmadan aynı anda hem medya hem zil sesini açıp kısamıyoruz.

• Arkadaşlar bunu yükledim Google play store çalışmıyor artık güncelleme ve yükleme yapmıyor neden

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

Arkadaşlar bunu yükledim Google play store çalışmıyor artık güncelleme ve yükleme yapmıyor neden
    Android 10'u yükledikten sonra mı hata çıkmaya başladı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Muhalefet

Arkadaşlar bunu yükledim Google play store çalışmıyor artık güncelleme ve yükleme yapmıyor neden
    Telefona format at istersen.
  • son güncellemeyi yükledim suan bir sıkıntı gözükmüyor

• son sürüm kaç acaba ? 170 mi 172 gelmesi lazdı sanki

• 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.