Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
536.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EMIU 8 güncellemesi hakkında bilgisi olan varmı ? ne zaman gelecek ?
  • Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 1 hafta once mate 10 lite aldım şarjı forumlarda videolarda rastladığım kadar başarılı gelmedi açıkçası acaba yapmam gereken bir ayar mı var onerilerinize acıgım, unutmadan telefonu dun 12.30 gibi 100ken cektim şu an şarj 4 evet iyi aslında fakat video izlerken kamera instagramda takılırken 5 dakikada 7 dakikada bir şarj düşüyor sizce normal mi? Ve henüz sim takmadım wifi falan kullandım. Şunu da ekleyeyim telefonu ilk aldığımda 64 sarj ile geldi 50 ile geliyor diye biliyoddum aldığım yeri aradık sorduk her cihazda 50 olmaz dedi sizce bir terslik mi var, yardımcı olursanız sevinirim, az once şarj 2ye düştü ve 30 saniye içinde kapanacak dedi, 0da kapanması gerekmez miydi? yorumlarınıza ihtiyacım var cok tesekkurler simdiden,iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ifyouexample

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 1 hafta once mate 10 lite aldım şarjı forumlarda videolarda rastladığım kadar başarılı gelmedi açıkçası acaba yapmam gereken bir ayar mı var onerilerinize acıgım, unutmadan telefonu dun 12.30 gibi 100ken cektim şu an şarj 4 evet iyi aslında fakat video izlerken kamera instagramda takılırken 5 dakikada 7 dakikada bir şarj düşüyor sizce normal mi? Ve henüz sim takmadım wifi falan kullandım. Şunu da ekleyeyim telefonu ilk aldığımda 64 sarj ile geldi 50 ile geliyor diye biliyoddum aldığım yeri aradık sorduk her cihazda 50 olmaz dedi sizce bir terslik mi var, yardımcı olursanız sevinirim, az once şarj 2ye düştü ve 30 saniye içinde kapanacak dedi, 0da kapanması gerekmez miydi? yorumlarınıza ihtiyacım var cok tesekkurler simdiden,iyi forumlar

Elektronik ci ve Sık telefon degistoren biri olarak size cevabım; "ilk sarj performanslı olmamıs..

1 hafta önce aldıgınızda sifir olmasini beklemeden 10% gibi iken sarja takmak ve 6 saat sarjda kalması gereklidir..

#Daha sonra ayarlardan "Kullanilmayan Google servesleri Devre dısı birakmak gerekli..

#Daha sonra ayarlardan "Korunan uygulamalar" varmı kontrol edin.siz tus kilidi yaptiniz ekran kapandı arka planda uygulama calisiyor olabilir!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler fakat Google ayar sekmesni goremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ifyouexample

Yanıt için teşekkürler fakat Google ayar sekmesni goremedim

Manuel yapın..

*Ayarlar-Uygulamalar a gelin..

Google kitap

Google Oyunlar

Google vb baslayan ne varsa!!

Tamamdır t3sekkurker hocam

• Arkadaşlar telefon ilk günki performansını kaybetti sanki, hafıza da daha 38 gb boş yer olmasına rağmen özellikle facebook ve instagramda takılma söz konusu yağ gibi akmıyor açıkcası.. birde klavyede yanlış tuşa basma söz konusu hızlı yazmaya çalışınca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar0123 -- 17 Mart 2018; 16:11:30 >
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonum güncellemeyi otomatik olarak indirmiş. Telefon yeniden başlatıldıpında yüklenecek. Bu güncelleme forumda önerilmemiş. Güncellemenin gerçekleşmemesi için ne yapmalıyım.

• sahin8433 S kullanıcısına yanıt
    Guncelleme sikintisiz bende. Yukle gitsin, sikinti cikarsa bul beni degiselim telefonlari

Yok öyle birşey, elektronikçisiniz ama pek hakim değilsiniz anlaşılan. Eski telefonlarda vardı o durum, şu kadar saat şarjda kalmalı diye.

Lityum-iyon pillerde böyle birşey yok. İlk şarj dahil olmak üzere her şarj işleminde dolduğu anda çıkarabilirsiniz, istemezseniz çıkarmazsınız, çıkarmasanız bile adaptör akım yollamayı keser.

Soruyu soran arkadaşa yanıtım:

1 saat ekran süresinde yapılan işe de bağlı olarak yüzde 10 düşüş normal sayılabilir. Dediğim gibi yapılan işe de bağlı, video izlemek vs daha fazla düşürebilir denemedim.@ifyouexample

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 17 Mart 2018; 18:53:13 >
  • sansar0123 kullanıcısına yanıt
    ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
  • yeniseyy Y kullanıcısına yanıt
    Ptesi alındı persembe şarja taktım arada kalan zamanlarda sim takmadığım için aktif kullanmadım ama instagram vs kullandım aslında 1 günü cıkardı tabii ki fakat kısıtlı kullandığım için cıkardı sim takınca falan zorlar mı diye düşünüyorum

• Arkadaşlar facebook ve instagramda takılıyor gibi sizde de oluyor mu? Ayrıca sanki dokunmatik de birşeye tam bastırmak gerekiyor gibi mesela whatsapp da mesajın üstüne hafif dokununca bazen seçmiyor tam tıklamak gerekiyor. Sizce cihazım sorunlu mu?

• Firmware finder uygulamasina b134 guncellemesi gelmiş 2.2 gb. Indiren var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oeralp -- 18 Mart 2018; 0:39:12 >
  • yeniseyy Y kullanıcısına yanıt
    7 mart tan beri kullanıyorum..

• Yüz tanıma için bir güncelleme gelmişti bir daha mı geldi güncelleme acaba? Benim telefona güncellemeler hep en son geliyorda anlamıyorum..

Suanda baktığımda b133 yüklü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIuE06 -- 18 Mart 2018; 14:24:13 >
  • BIuE06 B kullanıcısına yanıt
    Gelmedi 133 den sonra guncelleme. Oreo ve emui 8.0 guncellemesi yakin anlasilan, Nisan sonuna kadar gelir gibi duruyo

• Bu telefonun tek begenmedigim yanı video çekimi. Takılarak çekiyor. Daha önce kullandığım honor 7 bile daha iyi çekiyordu. Bu durum bir tek bendemi,yoksa sizlerde de varmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacksea2601 B kullanıcısına yanıt
    Şimdi denemek için bir video çektim ama takılma felan olmadı. Gayet güzel çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BIuE06

Şimdi denemek için bir video çektim ama takılma felan olmadı. Gayet güzel çekiyor

Önce yanıt için teşekkür ederim. Cadde de geçen araba çekimlerinde oldu takılma. Ev içinde kişi videosu denemedim. Geçen araçları cektigimde hem çekerken takılarak çekti. Telefonda oynatirkende takılarak oynattı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.