Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GRETACASH

quote:

Orijinalden alıntı: PatakoZ

Arkadaşlar herkese selam. Telefonu dün akşam itibariyle ben de satın aldım. Kırılmaz ekran camı tavsiyesine ihtiyacım var. Telekom bayinde taktıkları kırılmaz cam yanlardan tam oturmadı. Sanırım bir kavis var o kısımda. Önerilerinizi bekliyorum.

Huawei Mate 10 Lite kutudan zaten üzerinde KIRILMAZ CAM ile çıkıyor, bir yanlışlık olmasın.. Benimki kutudan kırılmaz camı ile çıktı, ayrıca bir de sert plastik kılıf çıktı yanında Huawei yazan..

Benimkinden de çıktı fakat o kırılmaz cam değil maalesef. Çizilmeye karşı kırılmaz özelliği olmayan bir jelatin. Kapak ise bende de çıktı. Piyasada uyumlu bir kırılmaz cam bulmak gerekiyor.

• PatakoZ kullanıcısına yanıt
    aliexpress de her çeşit var kılıf 15 tl ye çok güzel modeller var ekran filmi de mevcut ben sırf acaba gönderilir mi diye 70 kuruşa gelen bir filmi sipariş verdim adamlar gönderdi şaşırdım.
    O üzerinde çıkanlar yine faydalı misal cihazı alır almaz hani belki koruma için paranız klamayabilir veya o an temini zor olabilir ben yeni çıkan ipad için baya kılıf beklemiştim o süre zarfında zarar görmesini engellemesi amaçlı bence her cihazda iyi yada kötü çıkması gerek zaten zamanla da isteyen istediğini alıyor.
    Ben Huawei Türkiye'ye sordum, çizilmeye dirençli olduğunu söylediler ama benim telefonun üstünde takılı olarak çıktı kutu açılımında..yabancı forumlara baktım öyle çıkıyormuş..ve ekrana çok iyi oturmuş..

TT bayi kılıf ve kırılmaz cam geleceğini söylemişti bir bakarım gelmişse paylaşırım burada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRETACASH

Ben Huawei Türkiye'ye sordum, çizilmeye dirençli olduğunu söylediler ama benim telefonun üstünde takılı olarak çıktı kutu açılımında..yabancı forumlara baktım öyle çıkıyormuş..ve ekrana çok iyi oturmuş..

TT bayi kılıf ve kırılmaz cam geleceğini söylemişti bir bakarım gelmişse paylaşırım burada...

Benimkinde de üstünde çıktı fakat çok tatmin edici gözükmediği için başka taktım. O da kavisli olmadığı için yanlar çok iyi oturmadı haliyle. Sonuçta üzerindeki koruyucuyu bir ömür kullanamayız
  • Arkadaşlar bir de bu arkadaki kameralar çizilmiyor mu nedir bunların durumu? Telefonu koyuyoruz oraya buraya ama.
  • Kılıf 1-2 milim yüksek gibi geldi bana düz zeminde büyük ihtimal yere değmiyor ama tam inceleyemedim

• GittiGidiyor
    Samsung 32GB Evo Plus Micro SD Hafıza Kartı C10 U1 95MB/s Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-32gb-evo-plus-micro-sd-hafiza-karti-c10-u1-95mb-s-310086170

Beyler bu sd kartın fiyatı nasıldır önerir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• KiriN kullanıcısına yanıt
    Kutusundan çıkan o sert plastik kılıf kameraların yere temasını engelliyor..

• GRETACASH kullanıcısına yanıt
    Acaba o kılıf çıkarken yanlarda boya atması olur mu ? Bende jetblack ip vardı kılıf çizmişti bunda öyle birşey yaşanır mı siyah renk de baya sert bir kılıf

Dostum birde işine karışır gibi oluyor ama konu dikkat çekmesi adına ilk mesaja cihazın birkaç görselini özellik listesini vs eklersen güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 5 Aralık 2017; 2:00:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiriN kullanıcısına yanıt
    Kılıf konusunda aynı endişeyi ben de yaşadım 1 kez çıkartıp yeniden taktım hiçbir şey olmadı, arkasından imei yazan sticker ı çıkartmayı unutmuşum ama kılıfı bir daha çıkartmaya cesaret edemedim

Görselleri ve açıklamaları ekledim..Uyarınız için teşekkürler..

• GRETACASH kullanıcısına yanıt
    İlk mesaj güzel olmuş :) telefonu bizde aldık ben bir aceleyle IMEI bandını vs çıkartıp taktım şimdi her eline alan bir çıkarmaya çalışıyor acaba zarar verir mi diye düşündüm Huawei de ki satıcı arkadaş birşey olmaz dedi ama

• Merhaba. Yeni bir telefona ihtiyacım olduğu için iOS olmayan telefon arayışına girmişken Mate 10 Lite dikkatimi çekti. Çok fazla kullanıcı deneyimi göremediğimden buraya danışayım dedim. Mate 10 Lite kullanıcısı olarak +larını ve -lerini ya da Mate 10 Lite alacağına o bütçeye x bir cihaz öneririm gibisinden tekliflere açığım. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar

Mate 10 lite ve huawei band 2 Pro Almanya dan 1400 liraya alınır mı?
    Yani ikisinin fiyatı 1400 lira mediamarkt ta. Band 2 Pro hediyesi.
    Bu paraya bu telefonu almalı mı daha doğru soru oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orpiii -- 5 Aralık 2017; 12:55:14 >
  • vespapa41 kullanıcısına yanıt
    O bütçeye ya a7 2017 var yada bu ha üstüne 100 ekle 200 ekle şunu al diyenleri dinlersiniz en son iPhone x e kadar gidiyor muhabbet çünkü 200 ekliyorsunuz bu sefer 200 ekledin 150 daha koy şunu al 150 ekledin 100 daha ver bunu al olayına dönüyor

Cihazda şuan için bir eksi görmedik güç tasarrufu açık test yaptık kaç ekran süresi verecek diye şuan %20 6 saat 38 dk verdi ek olarak 40 saat boşta bekleme verdi günlük sosyal medya ve clash royal oynandı güç tasarrufu açıkken bile donma kasma vs yok gayet stabil cihaz bu testi birde güç modu kapalı yapacağız. Note 8 de güç modu açık 4 saat zor gördük telefonda kılıf ekran filmi vs çıkıyor ama kulaklığı pek iyi değil zaten kulak içi kullanamadığım için sorun olmadı.

Tasarım olarak çift kameralar sırıtmıyor malzeme kalitesi güzel yekpare metal kasa ses olarak Sony z5 imle kıyslayınca çok başarılı geldi. Cihazda en sevdiğim parmak izi okuyucu aşırı hızlı geldi bana ve hiç okumama durumu olmadı z5 de sıkıntı oluyordu kamerası bana gayet güzel geldi pro mod ile çekim de özellikler çok

Aklıma gelen bunlar varsa soru yanıtlarım

Neden a7 almadım onu da söyleyim tasarım olarak önden her Samsung bana aynı gelmeye başladı note8 ve s8 hariç ki onlar da zamanla onlara benzeyecek farklılık istedim cihazın çerçeveleri vs de ince olunca dayanamadım

• Android 8 ile ilgili tarih var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuzinsan

Android 8 ile ilgili tarih var mı ?

Sanırım henüz net bir tarih yok. Huawei Türkiye' ye bir sormak gerekiyor.
    Geleceği kesin p9lite 6 ile gelip 7 olduğuna göre mate10 lite da 7 ile çıkıp 8 olur :D
  • Arkadaşlar Huawei Türkiye Destek Hattı'na sordum 8.0 2018 in ilk yarısında gelecekmiş.. Ayrıca kulaklığın basitliğinden söz ettim, mail de attım bazan Huawei müşteri memnuniyeti adına ürünü geri çağırıp değiştirebiliyormuş dış ülkelerde belki bize de bir şans tanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: KiriN

O bütçeye ya a7 2017 var yada bu ha üstüne 100 ekle 200 ekle şunu al diyenleri dinlersiniz en son iPhone x e kadar gidiyor muhabbet çünkü 200 ekliyorsunuz bu sefer 200 ekledin 150 daha koy şunu al 150 ekledin 100 daha ver bunu al olayına dönüyor

Cihazda şuan için bir eksi görmedik güç tasarrufu açık test yaptık kaç ekran süresi verecek diye şuan %20 6 saat 38 dk verdi ek olarak 40 saat boşta bekleme verdi günlük sosyal medya ve clash royal oynandı güç tasarrufu açıkken bile donma kasma vs yok gayet stabil cihaz bu testi birde güç modu kapalı yapacağız. Note 8 de güç modu açık 4 saat zor gördük telefonda kılıf ekran filmi vs çıkıyor ama kulaklığı pek iyi değil zaten kulak içi kullanamadığım için sorun olmadı.

Tasarım olarak çift kameralar sırıtmıyor malzeme kalitesi güzel yekpare metal kasa ses olarak Sony z5 imle kıyslayınca çok başarılı geldi. Cihazda en sevdiğim parmak izi okuyucu aşırı hızlı geldi bana ve hiç okumama durumu olmadı z5 de sıkıntı oluyordu kamerası bana gayet güzel geldi pro mod ile çekim de özellikler çok

Aklıma gelen bunlar varsa soru yanıtlarım

Neden a7 almadım onu da söyleyim tasarım olarak önden her Samsung bana aynı gelmeye başladı note8 ve s8 hariç ki onlar da zamanla onlara benzeyecek farklılık istedim cihazın çerçeveleri vs de ince olunca dayanamadım

Hocam görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Samsung S5'ten illallah ettiğim için telefon değiştireceğim yani Samsung asla almam şu saatten sonra. Kimi forumlarda Mate 10 Lite yerine Mate 9 al gibisinden öneriler gördüm Huawei modelleri arasında siz ne gibi bir öneride bulunursunuz?

• Volkan Manav pil testini uygulamış telefona YouTube dan bakabilirsiniz. Telefon benim çok hoşuma gitti yakışıklı bir telefon olmuş. Orta üst segment bir telefon. Ttde tarifeye ek 2000 civarına geliyor. Hayırlısıyla bende alacağım. Arka kamerası bokeh efektini güzel uyguluyor ama ön kamearada yapamadım bir türlü. Daha önceden huawei kullandım arayüzünü çpk beğeniyorum. P10 kirim 658 kullanarak 60.000cibarı alırkem mate 10 lite 659la 58.000 alıyor onu anlayamadım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.