Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
536.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Ithalatci garanti olmasi sorun degil kendimde yurt disindan cok tel getirip kullandim o riski goze alirim Simdi baktim mate 9 ithalatci garantili 2000 civarina var sanirim bu makine p10 plus ile ayni kalite ozellikte, p10 plusi ithalatci garantililer cift sim diye tercih etmedim mate 9 ithallar lar sanirim tek hat? Ithalarltci mate 9da karar kildim mantikli midir sizce?
    Edit: Simdi baktim o da cift hatliymis , bunlari tek hat olarak da kullandigimizda sar degeri yuksek oluyor mu ki acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demos_ -- 3 Ocak 2018; 15:44:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demos_ D kullanıcısına yanıt
    Sar değeri avrupa standartlarındadır. Emin olmamakla birlikte, internette yazan sar değerine ilişkin bilgiler, her iki hattın aktif olarak kullanıldığında max. aldığı değerlerdir. Günlük hayatta o kadar yükseğe çıkmayacaktır.

Mat9'un Tr garantilisi geçen hafta mediamarktta 2700 civarındaydı. Bir bakın siterseniz media mağazalarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demos_

Hocam Ithalatci garanti olmasi sorun degil kendimde yurt disindan cok tel getirip kullandim o riski goze alirim Simdi baktim mate 9 ithalatci garantili 2000 civarina var sanirim bu makine p10 plus ile ayni kalite ozellikte, p10 plusi ithalatci garantililer cift sim diye tercih etmedim mate 9 ithallar lar sanirim tek hat? Ithalarltci mate 9da karar kildim mantikli midir sizce?
    Edit: Simdi baktim o da cift hatliymis , bunlari tek hat olarak da kullandigimizda sar degeri yuksek oluyor mu ki acaba?

Arkadaşlar MATE 10 LİTE dışı fikir alış verişlerinizi lütfen genel Huawei forumunda paylaşınız..

Bizler bu telefonla ilgili soru, sorun ve bilgi paylaşımında bulunmak üzere buradayız..

• Arkadaşlar konuyla alakasız ama Pc kulaklığı alacam en fazla 70tl tavsiyeniz var mı?
  • Note 3ümün ekrani kirildi basit bir htc kullaniyorum şuan ama zorluyor artik.

Note 3 isimi goruyordu photoshop, montaj, sosyal medya, kamera,, muzik, 1-2 oyun(arena of valor. dead trigger gibi).

sıkıntı yaşatir mi cihaz bana

kamera ois olmamasi kafama takildi, sabitlemeden cekilen fotograflar is gormez mi?

ve cihazi tt'den alacagim 97lira x24 değer mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vet45

Arkadaşlar konuyla alakasız ama Pc kulaklığı alacam en fazla 70tl tavsiyeniz var mı?

Hay Allahım ya arkadaş forumda o kadar yer varken bunu soracak burayımı buldun yahu hakkaten akıl erdiremiyorum

• Ya çok kararsız kaldım aynı fiyata huawei garantili mate 10 lite mi alsam yoksa ithalatci garantili mate 9 mu alsam çok kararsiz kaldim mate 9 donanım olarak mate 10 lite e göre daha üstün görünüyo ama özellikle sar değeri bana cok yüksek geldi 1.65 civarlarinda. Ne yapsam bilemedim fikir verin beyler çok kararsızım :)

• Criminall C kullanıcısına yanıt
    Oyuncu karakterine göre seçim yap nasıl bir oyuncusun deli gamer ım diyorsan mate 9, arada bir iki ufak oyun başkada oynamam diyorsan mate 10 lite

• Criminall C kullanıcısına yanıt
    Ayni kararsizliktayim ithalatci p10 plus ,mate9 ve Tr garantili mate lite 10 arasindayim. Benim de kafami kurcalayam bu cift hat ve sar degeri mevzusu

• Maalesef kalmamis hic.

• Şimdi baktım da mate 9 la p10 plus un garantisini delta servis veriyomus. O yüzden vazgeçtim onlardan çünkü delta servis kadar rezil bi servis yok adamların işi gücü kullanıcı hatası diyip para sizdirmak o kadar çok şikayet var ki eşimin telefonundada aynı sorunu ben yaşamıştım bu yüzden yanaşmam.

Ben 40 yılda 1 oyun oynarım o yüzden işlemci gücüne çok ihtiyacım yok benim için daha önemli olan büyük ekran, ekran netliği, tasarım güzelliği, kamera

Ben kararımı verdim vallahi delta servis rezilligine girmektense distrubutor mate 10 lite almak çok daha mantıklı gibi :)

• arkadaslar dead trigger Arena of valor gta falan oynarken sıkıntı yaratir mi ? kasma donma vs.

note 3te bu oyunlari orta grafikte sorunsuz oynuyordum. çok nadir takilmalar yapiyordu. bu cihazda nasil performans alirim.
    ekran bölme var mi bu da önemli ayni anda 2uygulama acilabiliyormus sanirim bu konuda gördüm, var ise ekrani bölunce yari yariya mi bölüyor sadece yoksa note serilerinde ki gibi böldügümüz ekranda uygulamalarin ve ya internet sekmesinin boyutunu ayarlayabiliyor muyuz?
    almayi dusunuyorum bu hafta cevaplarsaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byldz -- 4 Ocak 2018; 0:16:57 >
  • byldz B kullanıcısına yanıt
    One plus 5t öneririm eğer oyun seviyorsan işlemci düşük çünkü mate 10 lite nin ve daha guzel telefon bende bı hevesle aldım Facebook da AliExpress de sayfaları gezerken ufak takilmalar oluyor deli oluyorum igce soğudum telefondan kamerası desen hafif isikda gecimde çok bulanık çekiyor pikseller dağılıyor resmen ben faturaya ek aldım çok pişman oldum 2300 TL gibi bir fiyata geldi kesinlikle etmez bu cihaz mate 10 pro modelini çok abartiklari için bunuda fiyatı yüksek geldi benim görüşüm tabi yinede siz bilirsiniz...

Yada Google pl 2x alın derim kesinlikle on numara telefon süper kamera ferformansi var

• mak06 M kullanıcısına yanıt
    bende tarifeye ek alicam secenekler cok yok o yuzden kararsiz kaldim

• An itibariyle ben de mate 10 lite almis bulunmaktayim gayet guzel cihaz bence

• Alanlar iyi günlerde kullansın da yorumları okuyunca gülesim geliyor 2200-2000 liralık cihaz cihazı soran adama da 3900 liralık cihazı alın denilmez harbi gülüyorum ya.
    pixel 2 ile zaten mate 10 lite aynı kulvarda değil arada ki farka 1 tane daha mate 10 lite alınır.
    Ekran bölme çok başarılı, ortadan ikiye bölüyor ama isterseniz bölme boyutunu ayarlayabiliyorsunuz.

Ayrıca kamerası da oldukça başarılı.

• KiriN kullanıcısına yanıt
    Bak ben aldım bu telefonu tamamen reklam aldatmacasindan başka bişey değil bu telefonun edeceği Türkiye şartlarında en fazla 1500 1700 güzel değil benim LG g2 vardı 5 yıllık telefon o bile bundan daha akiciydi herşeye takılıyor işlemci düşük seçenek varsa söylüyorum ben sadece pixel 2x mi dedim yukarda one Plas 5t. De dedim onu alsın daha iyi her açıdan bu kadar da savunulmazki bir telefon arkadaş bı bak incele mate 10pro modeli ana konu var onlar bile diyor abartıldığını kadar kamera iyi değil fotoğraf çektikten sonra yakınlaşma yapılınca aşırı derecede bulanıklaştırma oluyor diyor siz halen çok güzel çok güzel sadece reklam çok fazla olduğundan algıyı çok güzel yarattılar ve söylediğim kişide bir sürü oyun saymış belliki oyun oynamayı seven bir kişi bu işlemcide bir telefon alırsa oda sevmeyecek ....

• quote:

Orijinalden alıntı: KiriN

Alanlar iyi günlerde kullansın da yorumları okuyunca gülesim geliyor 2200-2000 liralık cihaz cihazı soran adama da 3900 liralık cihazı alın denilmez harbi gülüyorum ya.
    pixel 2 ile zaten mate 10 lite aynı kulvarda değil arada ki farka 1 tane daha mate 10 lite alınır.

tam bende onu dıyecektım kıyaslamalar sahane
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.