Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
537.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bide anlayamadığım şey one plus 5 antutu puanı 180.000 ken bu telefonun 50000 lerde yani arada bu kadar devasa bir fark mi var bu iki telefon arasinda ben bu kadar puan farkı doğuracak bir fark göremedim yani 3 kat puan farkı nedir anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu gün aldım biraz operatör mahkumluğundan fazla seçenek yoktu ama şimdilik memnun etti beni kalite hissi veriyor hoş. Bir sorum olacak bu alttaki sanal tuşları gizleme yok mu? Bu telefonda sinir bozucu?

• gkhnakgl1905 G kullanıcısına yanıt
    Oreo ile o özellik gelecek

• erkolin E kullanıcısına yanıt
    İnşallah

• İphone 6s 16 gb kullanıyorum ve mate 10 lite ile takas teklif ettiler. Büyük ekran istiyordum zaten birde 2k olunca tadından yenmez diye düşünüyorum.

Benim 1 yıl garantim var, mate 10lite ın 23 ay

Benim 16 gb, mate 10lite ın 64 gb

Ekranlar 4.7 ye 5.9

Öncelikle sormak istediğim şey ekran çözünürlüğü görüntü kalitesi ve ekran boyutu. Aklımdaki model xiaomi mi max2 idi, yani 6.44 inch, 5.9 inch küçük kalır mı sizce ?

Pil performansı nasıl ve güncelleme desteği nasıl olur ?

Son olarak takas olayına ne dersiniz ? Kabul etsem zarara girer miyim ? Büyük ekran ve çözünürlük olarak çok cazip geliyor çünkü.

• Arkadaşlar.. Bugün mate 10 lite' ımı kadife çiçeği fotoğrafı çekeyim derken balkondan bir alt katın balkonuna düşürdüm.. Ekranın üstüne çaaat diye düştü.. Ama hayret ki ekranda da telefonun gövdesinde de en ufak bir çizik dahi yok, bütün uygulamalar aynı şekilde çalışıyor..

Pek çok arkadaşımızın beğenmediği bir telefonun yaklaşık 3 metreden seramik zemine çakılıp da sağlam kalmasına şahsen ben de çok şaştım.. Şanslı mıyım ne?

Bu arada kadife çiçeği de fena çıkmamış hani... 🤣

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRETACASH -- 1 Ocak 2018; 9:31:52 >

• nitemm_96 kullanıcısına yanıt
    Kardes benim telefonda en çok begendigim yanları gec sarj olmasını ayırırsak sarjı cok iyi gidiyor ve ekranı çok güzel bence telefon hakkında ilk 2ye bunları yazarım ha birde seninki 16 gb bu 64 o da çok iyi neden. Öteki taraftan bakarsak bence işlemci grafik işlemci gücü olarak 6S daha üstün olur normal günlük işlerde fark etmezsin ama ağır oyunlarda 6S daha akıcı olur seçim senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: GRETACASH

Arkadaşlar.. Bugün mate 10 lite' ımı kadife çiçeği fotoğrafı çekeyim derken balkondan bir alt katın balkonuna düşürdüm.. Ekranın üstüne çaaat diye düştü.. Ama hayret ki ekranda da telefonun gövdesinde de en ufak bir çizik dahi yok, bütün uygulamalar aynı şekilde çalışıyor..

Pek çok arkadaşımızın beğenmediği bir telefonun yaklaşık 3 metreden seramik zemine çakılıp da sağlam kalmasına şahsen ben de çok şaştım.. Şanslı mıyım ne?

Bu arada kadife çiçeği de fena çıkmamış hani... 🤣

Geçmiş olsun hocam dikkat et,böylece bir şeyi daha öğrenmiş olduk huawei sağlamlığı 💪💪

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gkhnakgl1905 G kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, geç şarj olması derken internette 150 dk diyor tam şarja, hızlı gözüküyor 150 dk.

• Kamerasına takıldım da Iphone 6 kullanıyorum cilt rengi fln baya iyi çekiyor diğer android telefonlar gibi o renklerde zorlanıyor mu ?
  • erkolin E kullanıcısına yanıt
    Buyrun;https://www.youtube.com/watch?v=nxZI90cEIm8
  • tsshadow T kullanıcısına yanıt
    Bu ikinci düşürüşüm..😂😂İlk aldığım gün 70 cm.den parkeye düşmüştü...

• nitemm_96 kullanıcısına yanıt
    Evet tam o sürede sarj oluyor %5ten 2 saat 20dk sürdü. Hani piyasada 90-100 dkda sarj olanlar var ya göreceli olarak geç dedim.

• 9guwwww kullanıcısına yanıt
    Dostum kamera güzel 3.5_4 yıldız seviyelerinde ama dediğin konuda seni tam tatmin etmeyebilir diye düşünüyorum hafif açık çekebiliyor bol ışıklı ortamda ama bence denemen lazım böyle karar veremezsin.

• Millet telefonun antutu puanı 63000 çok düşük değil mi

• Arkdaşlar mate 10 lite da cift sim destegi varmidir.

• Merhaba arkadaşlar. Mate 9 v20 s8 plus 7 plus ıphone x son kullandığım cihazlar. Fiyat performans olarak taksitle operatörden alınabilecek şuan en iyi cihazlardan biri. Oyun delisi değilseniz grafik seviyesi üst düzey oyunları tam performans oynama gibi bir beklentiniz yoksa kesinlikle memnun olacağınız bir cihaz. İşlemci gayet güçlü yek zayıf yönü gpu yani grafik işlemcisi. O da kötü değil sınıfının gereği bir donanım. Diğer kalan özellikler size üst düzey bir telefon deneyimi yaşatıyor. Gidin bir tekno markete elinize alıp inceleyin. Menülerinde gezin ne demekmistediğimi anlayacaksınız.

Fiyatına göre başarılı ve sorunsuz tıkır tıkır çalışan bir cihaz olmuş.

Bunlarda ön ve arka kamera ile çektiğim bazı resimler. Edit lerde gene xihaz içindeki kamera yazılımı ile yapılmıştır.

• dp1980 D kullanıcısına yanıt
    Güzel içerikler, iyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 1 Ocak 2018; 20:34:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiriN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hep beraber inşaallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz1406

Arkdaşlar mate 10 lite da cift sim destegi varmidir.

Var hocam

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.