Şimdi Ara

Huawei kvk teknik servis yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gittigidiyor üzerinden huawei ideos x5 aldım fakat 1 aylık kullanımdan sonra kapandı ve bir dahada açılmadı bende kvk teknik servis antalya şubesine verdim fakat hiç bir şekilde servise ulaşamıyorum müşteri hizmetlerin bakan yok 40 dk bekledim acan olmadı böyle ilgisiz bir servis görmedim sorularım şöyle

1:20 iş günü dolarsamı yasal haklarımı aramaya başlamalıyım 30 iş günü dolunca mı?
    2:zaman olarak kayıt edildiği günü mü baz almalıyım merkez istasyona geldiği günümü?
    3:yasal haklarım nelerdir
    4:faturası var ama eski sahibinin üstüne kendime ait fatura çıkartmalımıyım zaten eski sahibiylede irtibat halindeyiz sıkıntı olmaz sanırım

Huawei kvk teknik servis yardım!

• yasal haklarını kullanmak için 30 iş günü sınırı var, teknik destek almak için bende çok daha aradım açmıyorlar, büyük ihtimalle 30 iş gününe yaklaşırken gönderirler telefonu, benim düşüncem bir daha servise göndermesinler diye böyle yapıyorlar.
  • Böyle ilgisiz br teknik servis görmedim iş ahlakı diye bir şey olur.
  • garanti 20 işgünü içinde onarımı yapmalıdır.Bu zamana cumartesi günüde dahildir.Bu gün meselesini hesaplarken servisin kayıt tarihi dikkate alınmalı ayrıca yasal hakkın var tabi lakin Tüketici hakem heyetine şikayet edebilmen için faturanın kendi adına olmsı lazım.
  • onu hallederiz
  • Telefon parça değiimi yapılacakmış fakat araştırmalarıma göre bu konuda bayağı bir sıkıntı var şikayetler yığınla bnde önlemimi alayım telefonun faturası başka birisi üzerine fakat onunla iletişim halindeyiz başvurumu yapar sanırım fakat servis formları benim üstüme adımla servise verdim 20 iş günü dolunca tüketici hakem heyetine gidebilirmiyim 10 iş günü doldu.
  • hayda gene parça değişimi yapılacaktır diyo parça varmı yok mu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.