Şimdi Ara

### Huawei IDEOS X5 (U8800) - Soru Sorma Başlığı ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
7.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon ile ilgili tüm sorularınızı litfen bu başlığın altında sorunuz. Forumdaki tüm kullanıcılar yardım edecektir. Ayrıca sorulan sorular ikinci mesaja kaydedilecektir. Lütfen sormadan önce ikinci mesaja bakınız.

• Sorulan Sorular

quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

b528+ics+touchwiz şarj su gibi gidiyo ne önerirsiniz?

Bildiğiniz üzere ICS zaten şarjı normalin üstünde tüketen bir ROM. Tabi buna birde Touchwiz gibi bir tema ve launcher eklenince,pil kaybı kaçınılmaz oluyor. Eğer pil sıkıntınız varsa GB tabanlı ROM lara geçiş yapmanız sizin için daha iyi olacaktır

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetulas26

Merhaba arkadaşlar,
    Cm7 thunderboltu b518 üzerine mi 528 üzerine mi kuracaz

Her ikisinede kurabilirsiniz. Şu anda telefonunuzda hali hazırda bir custom ROM bulunuyorsa,ICS yükler gibi yükleyebilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

google play store'dan bir şey indirmeye çalışırken şu hatayı alıyorum.

satın alma işleme koyulurken hata oluştu : [DF-BPA-09]

(İndirmeye çalıştığım uygulama ücretsiz.)

edit : sorunu çözdüm. google play store uygulamasının önbelleğini temizledim.
    aynı uygulamayı tekrar indirmeye çalışınca sorun çıkarmadı.

@u.s.b.3 zaten çözümü bulmuş

quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Telefonun garantiye yollamıştım.yakında gelecekforumu uzun süredir takip etmiyordum.
    bana oyun performansı yüksek olan rom öneriniz var mı?
    biraz görsellikte olsun.

Oyun performansı en yüksek olan ROM,Huawei nin çıkardığı resmi ROM lardır. Şu anda en güncel resmi ROM B528 kod adlı ROM dur. Yüklemek ve indirmek için;

http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan1990

dzo nun icsi yukledigimde tuslarin isiklari yanmiyor.onceki versiyon yuklemistim onda da ayniydi son cikan v4te de ayni.parlakligi otomatige aliyorum fakat degisen birsey yokbutton brightness widgeti indirdim sonuc gene ayni.son cikan 2.3 surumunden de gectim once cikan 2.3ten de gectim fark yok.temiz kurulum yapiyorum.ne yapmaliyim yardim edermisiniz?herhangi bir dosya vs editlesem duzelir mi??baska hicbir romda olmuyor bu sorun.

ICS de alttaki ışıklar ekran parlaklığı ile doğru orantıda azalıp alçalıyor. Eğer parlaklığı yükseltirseniz alttaki ışıklarda artacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 18 Haziran 2012; 13:04:56 >

• tesekkur ederim forumber baslıgın acılması cok iyi olmus konu kirliligi olmaz boylece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gerekli konuları başa aldım. Ana sayfadaki gereksiz konuların çoğu gitti. Bu başlıkla iyice sonu gelir gereksiz konuların.

• o zaman bi soru soralım hemen ics de root explorerla dosyaları değistiriyorum veya siliyorum tel yeniden başlatınca eski haline dönüyor herşey acaba bunun nedeni ne?

• b528+ics+touchwiz şarj su gibi gidiyo ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

o zaman bi soru soralım hemen ics de root explorerla dosyaları değistiriyorum veya siliyorum tel yeniden başlatınca eski haline dönüyor herşey acaba bunun nedeni ne?

root explorer surumumden kaynaklanabilir surumu degistirmeyi deneyin ve superuser izinlerini kontrol edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POCO X6 5G ANA KONU
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende de oyle malesef yapcak bisey yok :D batarya kalibrasyonu yapmama ragmen batarya dalgalanıyor buyuk ihtimal tam yapamadım yarın adam gibi yaparım ama sarj suresnin degiscegini zannetmyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HamitAytekin

quote:

bende de oyle malesef yapcak bisey yok :D batarya kalibrasyonu yapmama ragmen batarya dalgalanıyor buyuk ihtimal tam yapamadım yarın adam gibi yaparım ama sarj suresnin degiscegini zannetmyorum

tam adam gibi rom çıktı batarya gitmiyo bu seferde
  • quote:

quote:

quote:

tam adam gibi rom çıktı batarya gitmiyo bu seferde

+1

• Merhaba arkadaşlar,
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

farketmez ama cwm yukleme islemi en basit olan b518 dir

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

farketmez ama cwm yukleme islemi en basit olan b518 dir

şu an ics yüklü b528 üzerine cmw haliyle yüklü bir sorun çıkmaz değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

o zaman bi soru soralım hemen ics de root explorerla dosyaları değistiriyorum veya siliyorum tel yeniden başlatınca eski haline dönüyor herşey acaba bunun nedeni ne?

root explorer a superuser yetkilerini verdiğinizden ve silmek istediğiniz yerin mount RW li emin olun.

quote:

Bildiğiniz üzere ICS zaten şarjı normalin üstünde tüketen bir ROM. Tabi buna birde Touchwiz gibi bir tema ve launcher eklenince,pil kaybı kaçınılmaz oluyor. Eğer pil sıkıntınız varsa GB tabanlı ROM lara geçiş yapmanız sizin için daha iyi olacaktır

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Her ikisinede kurabilirsiniz. Şu anda telefonunuzda hali hazırda bir custom ROM bulunuyorsa,ICS yükler gibi yükleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalinden alıntı:forumber

hocam siz yeni rom yapmayı planlıyormusunuz ? yoksa suan sadece kernel ile mi ugrasıyorsunuz?

• google play store'dan bir şey indirmeye çalışırken şu hatayı alıyorum.

satın alma işleme koyulurken hata oluştu : [DF-BPA-09]

(İndirmeye çalıştığım uygulama ücretsiz.)

edit : sorunu çözdüm. google play store uygulamasının önbelleğini temizledim.
    aynı uygulamayı tekrar indirmeye çalışınca sorun çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.s.b.3 -- 18 Haziran 2012; 2:07:23 >
  • quote:

quote:

hocam siz yeni rom yapmayı planlıyormusunuz ? yoksa suan sadece kernel ile mi ugrasıyorsunuz?

Hocam artık X5 e ROM çıkartmayacağım. Evet,şu anlık kernelllerle uğraşıyorum. Mevcut olan sorunlar artık kernelde olduğu için
  • Telefonun garantiye yollamıştım.yakında gelecekforumu uzun süredir takip etmiyordum.
    biraz görsellikte olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

quote:

Hocam artık X5 e ROM çıkartmayacağım. Evet,şu anlık kernelllerle uğraşıyorum. Mevcut olan sorunlar artık kernelde olduğu için

peki hocam .32 kernele geçtim sabah 9 dan beri terraminonun yöntemiyle geçmeye uğraşıyodum kerneli tamamla deneriz kamera performansı güzel olsun özellikle bence çünkü 32 kernelin bence tek sorunu var o da kamera performansı düşük gibi geliyor bana herneyse kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Telefonun garantiye yollamıştım.yakında gelecekforumu uzun süredir takip etmiyordum.
    biraz görsellikte olsun.

Oyun performansı en yüksek olan ROM,Huawei nin çıkardığı resmi ROM lardır. Şu anda en güncel resmi ROM B528 kod adlı ROM dur. Yüklemek ve indirmek için;

http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.