Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (1024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü, 6 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.383.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş
  • lütfen yardım edin ankarada huawei ideos x5 i nerden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Veri monitörünü kapattım şarjda biraz iyileşme var. 2 saat fark yaratacağını düşünüyorum, belki daha fazla. Söyleyen arkadaşa teşekkür ederim

bu veri monitörü tam olarak nerede acaba ?

Orijinalden alıntı: elexogic

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Darkages07'nin verdiği 1.11.11'i kurdum, iyi hoş sadece çince gerçi tr paketi kurdumda paket dahilinde olmayan kısımlar var.
    İnternetinde sorun varmış sanırım, bekliyorum ingilizce verisyonunu yüklesin onu da kurarız.

Paket dahilinde olmayan kısımlar derken mesela? :)

Bu arada bu sürüm için size bir sürpriz yapıp extended settings'i çevirip paylaşıyorum. :) Birazdan link veririm :)

Radyo uygulaması ile bir uygulama vardı çince, herhalde paket dışı dedim. Neyse İngilizce versiyon geldi zaten.
    Bende 1.11.11 için extended settingsi kurdum ama sistemi kapanmaya zorluyor.
    Edit: Hocam siz ne zaman paylaşırsınız ext. settingsi ?

miui.mnyk.net/Signed_Overscroll.v1.zip

Deneyip sonuç bildirir misin bana? Ben kurdum sorun yok gibi ama deneyip sonuç bildirirseniz burda paylaşabilirim.

• Klasörde hata oluyor klasör ismi normalde biraz aşağıda, dikeyde 4 set icon varken şuan 2 set icon var. Üst ve altta boşluklar oluşmuş. Romdan mı kaynaklı aceba ?

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Orijinalden alıntı: Palakadir

Yeni kullandığım tema bu fakat HTC için editlenmiş durumda bunu Huawei için düzenlemek isteyen olurmu + Lockscreen deki karakterler tamamen çin ce olduğunu düşünüyorum .

Son hata ise X5 settingdeki ve çagrı sayfasındaki fon rengi ile yazılar aynı renk çıkıyor .

Resimde budur link i birazdan ekleyip sizler ile paylaşacağım ...

https://imageshack.com/a/5/20111111232801.jpg//

bu temayı bende çok beğenmiştim ama sırf iconların birtanesinde apple logosu var diye kullanmadım :) sim araç kiti ikonundaydı sanırım :)

Aynen öyle buda download link'i ... Walla buna el atarsanız çok sevinirim .

Ekran ilk açılırken gelen 2 inci ideos yada miui ekranına HTC nin logosu geliyor böyle bir kombinasyon eklemişler .

Buda indirmek için link http://www.m ultiupload.co m/914R3R38IF boşlukları silmeyi unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: me_mert

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Veri monitörünü kapattım şarjda biraz iyileşme var. 2 saat fark yaratacağını düşünüyorum, belki daha fazla. Söyleyen arkadaşa teşekkür ederim

bu veri monitörü tam olarak nerede acaba ?

Tools(araçlar)-veri izleyici

Orijinalden alıntı: akkolmurat

Arkadaşlar telefon 4gb olan hafıza kartımın 2 gbını görüyor. Neden böyle acaba

Yardım edecek yok mu?

quote:

Arkadaşlar telefon 4gb olan hafıza kartımın 2 gbını görüyor. Neden böyle acaba

Yardım edecek yok mu?

eger kullandıgınız rom miui ise x5 settingden>internal external storage> external seçin ve yeniden başlatın telefonu.
    Sistem 1-) R7 7800x3d -Cooled By Arctic liquid 420 Argb /Cooler Master HAF 700 / 32gb xpg 6400 argb / Asus ROG X670E-E / g32qc 28ue590d 27" Pilipis / 980 pro 1tb, 2tb xraydisx, 8tb seagate hdd / / 1000w MPG A1000G PCIE5 / HG8245X6-10 500mbps + Titan / Logitech G915 G502x+ G700 G513 G602 G603 G930 mxkeys mx master 3s f710 / Asrock Phantom 6900xt 16gb oc / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt Göstergesi / 7600x, asus b650 prime,32gb 5600, 512 wdblack,750w corsair,asrock 6800, predator3 Laptop-) Monster Tulpar T7 19.3.1 i7 9750h, 144hz 17,3", 32gb ddr4 2666, 1 tb 970 evo+ m2 + 2tb hdd, 1660 Ti HackOs, Win11pro
    Fiat Bravo 1.6 Sport style Tecno Fold V 512gb , Razer Barracuda Pro
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Darkages07'nin verdiği 1.11.11'i kurdum, iyi hoş sadece çince gerçi tr paketi kurdumda paket dahilinde olmayan kısımlar var.
    İnternetinde sorun varmış sanırım, bekliyorum ingilizce verisyonunu yüklesin onu da kurarız.

Bu arada bu sürüm için size bir sürpriz yapıp extended settings'i çevirip paylaşıyorum. :) Birazdan link veririm :)

Radyo uygulaması ile bir uygulama vardı çince, herhalde paket dışı dedim. Neyse İngilizce versiyon geldi zaten.

Deneyip sonuç bildirir misin bana? Ben kurdum sorun yok gibi ama deneyip sonuç bildirirseniz burda paylaşabilirim.

Ben de tekrar indirip kurmuştum ingilizce olanını herhalde zipte hata oldu. Sizinkini kurdum şimdi çok güzel olmuş, teşekkürler.
    Fakat kurulumda her seferinde status 7 hatası alıyorum bu ext. settingste. Yapan arkadaş bunu düzeltemiyor mu aceba ?

• Söz konusu sorun Miui rom üstünde yaşandı ise ;

Bildiğim 2 sebep var .

1 . İnternal ve Extarnal ayarı ( X5 setting içinden yapılıyor ve sistem sadece 1 tane ek disk görmeye ayarlıdır ) 2 incisini root explorer gibi programlar vasıtası ile görebiliyorsunuz .

2. Sistem root yetkisi ile ana hafıza için 2 gb lık bölümü Ext 3 olarak tanımlamıştır. Kısaca 593 mb olan ana bellek 2 .593 Mb olmuştur .

Bunları kontrol ettikten sonra düzelmemesi durumda tekrar yazar isen bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışabilirim .

Kolay gelsin ...
  • Daha önceden performans romda yada cm7'de sürekli donmalar,kapatmaya zorla uyarıları,ses problemleri ve şebeke sorunları yaşadım. 1.11.4 kullanıyorum şu anda. Ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Kullandığım en stabil rom. Fakat: bir arkdaşıma performans rom v4'ü kurdum o çok memnun. Hiç donma ve kapatmaya zorla gibi abuk subuk hatalar ile karşılaşmamış.

Şimdi her telefonun aynı roma farklı tepki verdiğini düşünüyorum. sizce bu neden kaynaklı olabilir ?

Not: kendi telefonuma ve arkdaşımın telefonuna aynı yöntem ile aynı işlemleri yaparak rom kurdum.

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

cihazı bugün aldım. iki tane modeme bağlandım.

sorun yoktu. ama az önce koptu epey uzun süre bağlanmadı. telefonu yeniden başlattım, düzelmedi.

modem ayarlarından kanalı 11 e aldım düzeldi gibi. bakalım tekrar kopacak mı. ama wifi performansı tatmin etmedi gibi beni. speedtest'ten test ediyorum, telefondan 5.6 mbit çıkıyor, bilgisayardan 7.2 mbit.

wildfire s ile test ediyorum, bilgisayarla telefon aynı neredeyse.

insaf 5.6 mbit görmüşsün öp başına koy birader :) bu arada kopmaması için birkac ayar vardı. kablosuz uyku politikası mı ne. hicbir zaman sec asla kapanmasın.

Bahsettiginiz ayari nereden yapabiliriz

wifi ayarlarına gelince
    gelişmiş>kablosuz uyku politikası>hiçbir zaman

Tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de tekrar indirip kurmuştum ingilizce olanını herhalde zipte hata oldu. Sizinkini kurdum şimdi çok güzel olmuş, teşekkürler.
    Fakat kurulumda her seferinde status 7 hatası alıyorum bu ext. settingste. Yapan arkadaş bunu düzeltemiyor mu aceba ?

Kurmadan önce Mounts & Storage kısmından Mount /System yapmanız gerekiyor. Düzeltemez çünkü her telefonun system klasörünü farklı formatlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür Y. -- 11 Kasım 2011; 23:53:42 >

• Kurdum 11 versiyonu tools yok music piayerın yanında birsey vardı yok.Bazı kısımlar Çince.Ne biçim şey bu ya.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kurmadan önce Mounts & Storage kısmından Mount /System yapmanız gerekiyor. Düzeltemez çünkü her telefonun system klasörünü farklı formatlarda.

Tam iyi olur diyecektim ki mesajı editlemişsin.

• Özgür Y. senin mesleğin ne merak ettim
    Bu çevirileri nasıl yapıyosun
    MOBO: ASRock B550M Steel Legend + WiFi 6E AX210 | CPU: AMD Ryzen 7 5700x3D | GPU: Zotac RTX 4070 TI Trinity 12GB | RAM: Corsair V. RGB RT 3.8 GHz CL16 2x16 | SSD: Kingston SNV2S1000G 1TB | PSU: XPG Kyber 750W 80+ Gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Kurdum 11 versiyonu tools yok music piayerın yanında birsey vardı yok.Bazı kısımlar Çince.Ne biçim şey bu ya.

hocam ben kurmadım henüz de ingilizce versiyon yayınladı onu kurduğuna emin misin?

Orijinalden alıntı: qazrfv

Özgür Y. senin mesleğin ne merak ettim
    Bu çevirileri nasıl yapıyosun

Fizik bölümü öğrencisiyim. Erciyes üniversitesinde. Neden ki kötü mü çevirilerim ?

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

quote:

Tam iyi olur diyecektim ki mesajı editlemişsin.

Denemeden emin konuşmayayım dedim ondan editledim :)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.