selam arkadaş ideos x5 ics telefonuom var ne hisuite bağlanabiliyorum nede netbookumdan nete girebiliyorum uğraşmama ragmen yapamadım telefonu bağladıımda android diye bir driver buluyr ve nette bulamadım sanırım oyuzden hisuite bağlanmıyor kablosuz ortak erişim yapıyorum kablolu nete bağlanmaya çalışıyorum pc den bi türlü yapamadım pc den telin netini goruyorum şifreyı yazıyrm fakat nete girmiyor bunun kolay yolu varmıdır yada programı faln yardımcı olursanız svnrm tşkler
o driver bana da lazım aynı sorun bendede var...
quote:
Orijinalden alıntı: bermuda_18
selam arkadaş ideos x5 ics telefonuom var ne hisuite bağlanabiliyorum nede netbookumdan nete girebiliyorum uğraşmama ragmen yapamadım telefonu bağladıımda android diye bir driver buluyr ve nette bulamadım sanırım oyuzden hisuite bağlanmıyor kablosuz ortak erişim yapıyorum kablolu nete bağlanmaya çalışıyorum pc den bi türlü yapamadım pc den telin netini goruyorum şifreyı yazıyrm fakat nete girmiyor bunun kolay yolu varmıdır yada programı faln yardımcı olursanız svnrm tşkler
linkteki 2 driveri da aygıt yöneticisinden yükleyin sorun düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: sametkaan06
quote:
Orijinalden alıntı: bermuda_18
linkteki 2 driveri da aygıt yöneticisinden yükleyin sorun düzelir.
indirdim denedim yine olmadı durmadan çıkıpduruyor yeni driver bulundu diye internete giremiyorum kablo yolu ile :S
Bende de aynı problem var. Bir türlü usb ile bilgisayara bağlanamıyorum. Elora yüklü ama, daha elora yüklü değil iken (B518) dede aynı problem oluyor. Yalnız bende şöyle birşey var B518 ile pembe ekranda iken recovery dosyasını attığımız küçük bellek açılıyor. Ama romu actığım zaman (B518 yada elora) bilgisayar görmüyor. Böyle bir problem ile karşılaşan oldumu yada önerisi olan.