Şimdi Ara

Huawei ideos x5 PAKET VERİ açma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İdeos x5'im var paket veriyi aradım bulamadım,mobil veriden açıyorum ama kontor gidiyor.Vodafone kullanıyorum.Facebook paketi yapmıştım olmadı

• Paket veri diye farklı bir bağlantı tipi yok benim bildiğim.

Sadece mobil veri var.

Yalnız androidin tuhaf tarafı arka planda (market dahil),
    internet bağlantılı programlar, mobil yada wi-fi bağlantısı açılır açılmaz,
    ya güncelleme kontrolü yapıyorlar yada nete bağlanıp bazı verileri vb indiriyorlar.
    Kontörler bu yüzden gidiyor olabilir.

Facebook paketi nedir, tam bilmiyorum ama,
    belkide sadece m.facebook adresi için geçerlidir.
    Ve siz tarayıcıdan normal facebook' a girmeye çalışıyorsanız o yüzden kontör düşüyor da olabilir.
  • kontörnün gitmesinin sebebi arka planda çalışan android market gibi uygulamalar. Ayarlardan hesaplar menüsüne girip arka plan veriyi kapatıp facebooka girebilirsiniz. Fakat android markete girebilmek için tekrar açmanız gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise'

kontörnün gitmesinin sebebi arka planda çalışan android market gibi uygulamalar. Ayarlardan hesaplar menüsüne girip arka plan veriyi kapatıp facebooka girebilirsiniz. Fakat android markete girebilmek için tekrar açmanız gerekir

Hesaplar ve senkronizasyonu kapayıpta girdim yine kontör aldı.Bu arada vodafone internet kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkdzdR

quote:

kontörnün gitmesinin sebebi arka planda çalışan android market gibi uygulamalar. Ayarlardan hesaplar menüsüne girip arka plan veriyi kapatıp facebooka girebilirsiniz. Fakat android markete girebilmek için tekrar açmanız gerekir

Hesaplar ve senkronizasyonu kapayıpta girdim yine kontör aldı.Bu arada vodafone internet kullanıyorum

Herşeyi kapatsanda alacak çünkü android internet erişimini kontrol etmek için google a girmeyi deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

quote:

Herşeyi kapatsanda alacak çünkü android internet erişimini kontrol etmek için google a girmeyi deniyor.

Eski telefonum Samsung wave'idi onda paket veri aç vardı açıyordum sadece paket veriden alıyordu.Ne yapmam gerekiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

quote:

Eski telefonum Samsung wave'idi onda paket veri aç vardı açıyordum sadece paket veriden alıyordu.Ne yapmam gerekiyor

hosts dosyalarıyla oynama yaparak belirli sitelere erişimi kapatmak mümkün.Fakat hangi sitelere erişim sağlıyor bilmiyoruz.

• up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.