Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.35Kernel Cm7 de istediginiz ozellikleri yazar mısınız ..
    Şimdilik*** miui camera ve miui music programlarını cm7ye uyarladım deneme aşamsnda şuan icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 6 Şubat 2012; 11:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

Günaydın Arkadaşlar

Şimdilik*** miui camera ve miui music programlarını cm7ye uyarladım deneme aşamsnda şuan icin

Video dosyalarını açan bir programı roma gömünüz.
    Tarayıcıdan youtube videolarını da izlemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

Günaydın Arkadaşlar

Video dosyalarını açan bir programı roma gömünüz.
    Tarayıcıdan youtube videolarını da izlemek isterim.

Program gomme roma isi abartmayin herkes sahsi programini yukleyip kullansin gereksiz yere zaman harcama lego rom stabil olsun yeter geresini biz hallederiz miui deki gorselligi ve statusbari ekleyebilirsen sevinirim

• Vazgeçtik, video programı falan istemiyoruz.
  • İcs için kaç gün bekleyelim legoLaSH var mı aklında bir tarih huawei'nin 2.3'e dönmez değil mi?
  • tarayıcıdan videoları izleyeblmek icin, marketten Flsh player birde, opera yukleyiniz, tarayıcıda opera en iyisi vldeo bakımından, operayı deskop modda acın Youtube videolarını tarayıcıdan izleyebilirsiniz,

video oynatıcı konusuna gelnce, biliyosunuz video oynatıcılar surkli guncelleniyor, o yuzden sisteme gömmem dogru olmaz, hafif bi rom olacak Performans gözle görülur sekilde artacak, *** statur bara gelince, miuinin status barının, klonunu cm7 ye yapmaya calısıyorum... ortaya guzel bisey cıkacak...

ilginiz için teşekkürler Beyler... Eklme yapabilirsiniz aklınıza geldikce dosyalar dagınık halde şuan zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

İcs için kaç gün bekleyelim legoLaSH var mı aklında bir tarih huawei'nin 2.3'e dönmez değil mi?

ben hafta sonu kutahyaya gidiyorum ünive, orda pcyle ilglenem aksmları foruma telle baglanırım yalnız,,, hFta sonuna kadar bekleyin, .35 keenel CM7, MİUİ, en son olarak Ics yetisirse yayınlayacağım Arkadaslar, oturmus kernel olsa şuan icsde olmus olurduk şuc bizim degl yani Hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İcs için kaç gün bekleyelim legoLaSH var mı aklında bir tarih huawei'nin 2.3'e dönmez değil mi?

ben hafta sonu kutahyaya gidiyorum ünive, orda pcyle ilglenem aksmları foruma telle baglanırım yalnız,,, hFta sonuna kadar bekleyin, .35 keenel CM7, MİUİ, en son olarak Ics yetisirse yayınlayacağım Arkadaslar, oturmus kernel olsa şuan icsde olmus olurduk şuc bizim degl yani Hocam:)

hocam bu kernelle uğraşma işi bilmiyorum artık o kadar önemli mi çünkü gerçekten güzel bir ics portu olursa eminim buradaki 100 kişiden 90'ı ics kullanır 2.3.7 kimse uğraşmaz tabi şahsi görüşüm :)

• quote:

quote:

quote:

hocam bu kernelle uğraşma işi bilmiyorum artık o kadar önemli mi çünkü gerçekten güzel bir ics portu olursa eminim buradaki 100 kişiden 90'ı ics kullanır 2.3.7 kimse uğraşmaz tabi şahsi görüşüm :)

hocam benim desire S ye ics portu cktı, sense 3.5 kadar guzel degil, benim cm7 fixledigim temalardan o kadar ahım şahım bi fark yok, setting dosyası yeniden yazılmış, launcher bir de status bar, tabi hrsey bştan ele alınmıs ama gorunum olarak bu kadar, miui ics daha guzel bana göre, nese yetistirmeye calıscam desire z miui portunu haftasonunakadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antutu benchmark, 3d 1150 aldı 368/1024 ondemand frekanslarıyla, eksik yanlarını duzenleyip test etcem Beyler, Rom ilk Aşamada ingilizce/çince olacak alt yapı rom yok .35 kernel Cm7 Rom yok Piyasada baştan ele alıyorum herseyi,
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam benim desire S ye ics portu cktı, sense 3.5 kadar guzel degil, benim cm7 fixledigim temalardan o kadar ahım şahım bi fark yok, setting dosyası yeniden yazılmış, launcher bir de status bar, tabi hrsey bştan ele alınmıs ama gorunum olarak bu kadar, miui ics daha guzel bana göre, nese yetistirmeye calıscam desire z miui portunu haftasonunakadar

haklısın hocam ama driverler güncellenmiş olabilir önceki sürümlerdeki hatalar düzeltilmiş olabilir yenilikler olabilir ne biliyim heyecan işte :D

• .35 Kernel Cm7 Testte,

*** Performans Mükemmle yakın,
    ***Kamera Performansı Hşuma gitti, Çok güzel Çekimler yapıyor __miui nin kamerasını cm7ye uyuymluluk sağlatmaya çalışıyorum, 50 cekim yaptım ard ard hızlı hızlı, camera prgramı kilitlendi, bunu halletcem hemen, video+ fotoğraf cekimleri süper
    ***Stabiletede şuan için sorun yok
    ***ses sorunu üzerinde duruyorum şuan iyi seviyelere çekcem inş
    ***tek dezavantak- dil ing/çince olması
  • quote:

@ mahseer898

hocam dogru miui kullanıyodun kafam karstı :) bende cm7 kurulu suanda ordan soledim:) superusr acıp ,alttaki 4dkunmatik tustan 4cizgi olana bas, seceneklr, prefences, yada ayarlar ckcak bas buraya, notificionla ilgli bsey gorursen o tiki kapat, miui kurulu degl şimdi hocam, romla ugrsyorumda tahminen soledim yardımmım dokunmstr lns

hocam malesef dedigim gibi menu tusu yani 3 çizgi li tuşa bastıgımda cıkan ayarlara giriyorum ama ayarların içinde root u açıp kapatmak dan başka secenek yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

@ mahseer898

hocam dogru miui kullanıyodun kafam karstı :) bende cm7 kurulu suanda ordan soledim:) superusr acıp ,alttaki 4dkunmatik tustan 4cizgi olana bas, seceneklr, prefences, yada ayarlar ckcak bas buraya, notificionla ilgli bsey gorursen o tiki kapat, miui kurulu degl şimdi hocam, romla ugrsyorumda tahminen soledim yardımmım dokunmstr lns

hocam malesef dedigim gibi menu tusu yani 3 çizgi li tuşa bastıgımda cıkan ayarlara giriyorum ama ayarların içinde root u açıp kapatmak dan başka secenek yok :(

aynen hocam bende miui kurdum şuan , dediğin gibimiş, idare etceksin öle Kardeşim
  • Ses Sorununu Çözdüm Arkadaşlar .35 Kerneldeki , cok azda olsa bass var yine onla uğraşıyorum şuan
  • quote:

Ses Sorununu Çözdüm Arkadaşlar .35 Kerneldeki , cok azda olsa bass var yine onla uğraşıyorum şuan

hocam senin romlardan birini deneyeyim diyorum şuan oxygen 2.3.2 orjinal kurulu bana ne önerirsin miui tasarım olarak iphone'a benziyor o yüzden sevmiyorum hangi romu hangi aşamalarla kurmamı tavsiye edersin?
  • quote:

quote:

Ses Sorununu Çözdüm Arkadaşlar .35 Kerneldeki , cok azda olsa bass var yine onla uğraşıyorum şuan

hocam senin romlardan birini deneyeyim diyorum şuan oxygen 2.3.2 orjinal kurulu bana ne önerirsin miui tasarım olarak iphone'a benziyor o yüzden sevmiyorum hangi romu hangi aşamalarla kurmamı tavsiye edersin?

.32 kernel için Cm7 Öneririm Franco Kernel le birlikte, şuan .35 kernel üzerinde Cm7 ve Miui üzerinde çalısıyorum ikiside ingilizce oldugu için .32 KErnel kur hocam bence
  • quote:

quote:

.32 kernel CM7 kuracaksanız 111118 ve francisco kernel kullanın . 111128 en son versiyonu ama ona franco kurulmuyor malesef.Genokoların kendii kerneli ile de kullanabilirsiniz sonuçta o da iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

quote:

.32 kernel CM7 kuracaksanız 111118 ve francisco kernel kullanın . 111128 en son versiyonu ama ona franco kurulmuyor malesef.Genokoların kendii kerneli ile de kullanabilirsiniz sonuçta o da iyidir.

hocam ilk sayfadaki yazılanlar çok karışık hangisi iniyor hangisi en güncel anlayamadım kafa karıştı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

quote:

hocam ilk sayfadaki yazılanlar çok karışık hangisi iniyor hangisi en güncel anlayamadım kafa karıştı

Hocam ilk sayfadaki Cm7 yi kur
    sonra kernel paketi var onu indir. içinden franco kernel+fix1+fix2 cıkcak bunları sırasıyla kur..
    sonra benim yayınladıgım fix1 i kur fix2 yi kurma hocam , onun yerine fix 3 ü kur.. bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 6 Şubat 2012; 16:50:09 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.